IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Old friend (+Keegan)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Damian

avatar

Reu
Aantal berichten : 30

Dog info
Leeftijd: 30 moons
Ras: Rottweiler
Partner: Tell them all I know now, shout it from the rooftops, write it on the skyline. All we had is gone now

BerichtOnderwerp: Old friend (+Keegan)   zo maa 22, 2015 2:30 pm

Nieuwsgierig keek de rottweiler wat om zich heen. Hij had dan ook geen idee van waar hij zich bevond. Het zag er goed uit, zat prooi te vinden, en waarschijnlijk was hij niet de enige die hier rondliep. Alhoewel, hij had tot nu toe geen hond gezien, maar wel geroken. Dat beloofde vast wel wat goeds. Hij had wel wat goeds verdient, vond hij zelf.

Nadat zijn baas was opgepakt waren de honden een soort van vrijgelaten. Of eigenlijk gewoon verlost. Een enkeling wist te ontsnappen en het vrije leven te leiden. Een van die honden was Damian zelf. De overige honden die ook in het ''complot'' zaten, zijn gevangen genomen naar een plek weet hij veel waar. Iets wat hem ook vrij weinig interesseerde. Niet vervelend bedoeld, maar hij had eerder aan zijn eigen ontsnapping gedacht dan aan het helpen van andere honden.
Nadat hij was ontsnapt is hij naar een plek gereisd waarvan hij dacht dat het wel veilig zou zijn. Die plek had hij inmiddels wel bereikt. Hij leek een beetje op de grens van het platteland en het woud te zijn. Zelf lag hij nu aan de kant van het woud op een stuk gras aan het uitrusten. Later zou hij weer verder gaan met het verkennen van het woud en bekijken van het platteland. En misschien wel een beetje naar de wijk van de mensen lopen om te zien wat daar allemaal te vinden was.

(beetje flut sowwy >.<)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   za maa 28, 2015 10:46 pm

Het was inmiddels.. drie maanden terug? Ja, het was drie maanden terug dat Keegan op zichzelf ging leven. En sinds die drie maanden was hij flink harder geworden. In het begin kon hij de overwelmende gevoelens, de gemengde gevoelens en de lastige gedachten niet aan, hij was echt zachter, hij gaf steeds meer over zichzelf vrij, maar dit is inmiddels alweer weggetrokken. Hij was alleen maar erger geworden. Hij was alleen maar harder geworden. Hij was weer actief in de vechterswijk, hij had het respect die hij altijd had, weer terug gewonnen. Hij had gruwelijke gevechten bewoond, zonder ook maar één enkel teken van medelijden. Hij had emotieloos toegekeken, zittend, met zijn borst naar voren. Hij leek een koning, een die gevangenen liet afslachten door zijn soldaten. Want werkelijk, zo voelde hij zich ook. Hij keek toe hoe de honden van zijn groep anderen kleiner maakten, in stukken scheurden. En hij deed niets, hoe erg de honden ook jammerden. Hij negeerde hun gejammer en keek toe, hij was geamuseerd. En had dit zo z'n grond? Ja, dat zeker. Hij weet nog precies, hoe anderen zijn kreet voor hulp negeerden. En nu deed hij hetzelfde, als een soort wraak. Was dit eerlijk? Nee. Maar dat boeide hem niet. Hij genoot ervan. Hij was opnieuw gerespecteerd. En hij wist dat het beter was, niemand ook maar één klein beetje emotie te laten zien.
Rustig staarde hij voor zich uit, niet eens goed wetend waarnaar hij staarde. Een verse geur van honden drong zijn neus binnen. Maar hij staarde verdoofd voor zich uit. Totdat hij ineens besefte wie het was. Hij herkende het al vaagjes, maar wist het niet zeker. Maar nu wist hij precies wie het was. Hij kwam overeind, bijna uit reflex en keek rond. Algauw zag hij de hond, een die hij al tijden zocht. Hij leefde nog. Gelukkig leefde hij nog. "Damian," klonk zijn stem koud. Hij keek koel naar de reu. "Lang geleden, maat," sprak hij toen al iets warmer. Keegan kende de reu extreem goed. En was stiekem wel blij hem te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian

avatar

Reu
Aantal berichten : 30

Dog info
Leeftijd: 30 moons
Ras: Rottweiler
Partner: Tell them all I know now, shout it from the rooftops, write it on the skyline. All we had is gone now

BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   zo maa 29, 2015 3:45 pm

Met zijn ogen gesloten genoot hij van het warme zonnetje op zijn zwarte vacht toen plots een geur van een andere hond zijn neus vloog. Eerst wilde hij gestoord opkijken, tot hij de oude, vertrouwde geur herkende. Een grijns vormde zich op zijn gezicht en vlug stond hij op waardoor hij gelijk tegenover de grote American Pit bull terriër stond. "Damian," Sprak deze koud zoals Damian zelf gewend was. ''Keegan,'' Zei Damian grijnzend terug. Hoe ze tegenover elkaar stonden zag er vast heel vreemd uit. De een heel koeltjes, de ander alsof zijn geluk niet op kon. "Lang geleden, maat," Sprak Keegan toen wat warmer. ''Zeker lang geleden, maat,'' Antwoordde Damian zo goed als hetzelfde. ''Het is fijn je weer te zien, en dat ook nog levend,'' Nog steeds stond er diezelfde stomme grijns op zijn gezicht, de grijns die hij eigenlijk altijd op zijn gezicht had gehad. Hij had eigenlijk geen idee waarom die daar was. Hij had nou niet echt het gewenste leven gehad en toch kon hij nog lachen. Naar de een was het dreigend, naar de ander zelfvoldaan, of natuurlijk vriendelijk. In dit geval stond zijn vriendelijke glimlach op. ''Niet dat ik natuurlijk anders had verwacht. Hoe gaat het met je?'' Vervolgde Damian weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   zo maa 29, 2015 8:10 pm

Hij keek naar Damian, welke als begroeting zijn naam zei. Rustig knikte hij, een kleine glimlach lag op zijn lippen, maar het was niet zeer groot, het was niet zo dat hij al zijn blijdschap die hij op het moment voelde, liet zien. Hierna luisterde Keegan naar de woorden van de Rottweiler. Hij vertelde dat het inderdaad lang geleden was en dat het goed was hem levend te zien. De zwarte pitbull grijnsde kort. "Had je anders verwacht dan?" grijnsde hij, maar de reu gaf hier ook al snel antwoord op. Hoe het met hem ging. Dat vroeg de Rottweiler. "Met mij gaat het prima, het is natuurlijk wel anders nu we geen baas meer hebben, maar ik heb mijn plek gevonden in een groep," vertelde de zwarte hond kalm. Zijn bruine ogen scanden het lichaam van de Rottweiler. "Je ziet er goed getraind uit maat, hoe gaat het zo met jou?" vroeg hij grijnzend. Ja, hij had een prima lichaam, een goede conditie en dat had hij te danken aan de zelfde trainingen die Keegan ook gekregen had. Keegan had besloten, dat hij vrij blij was met het feit dat de zwarte reu nog leefde. Iemand die hij kon vertrouwen. En toch ook niet. Vechthonden waren niet te vertrouwen. En dat was een feit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian

avatar

Reu
Aantal berichten : 30

Dog info
Leeftijd: 30 moons
Ras: Rottweiler
Partner: Tell them all I know now, shout it from the rooftops, write it on the skyline. All we had is gone now

BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   zo maa 29, 2015 8:49 pm

"Met mij gaat het prima, het is natuurlijk wel anders nu we geen baas meer hebben, maar ik heb mijn plek gevonden in een groep," Antwoordde de American pit bull terriër op Damians vraag. Kort keek de Rottweiler Keegan met grote, verbaasde ogen aan. ''Een groep zeg je? En wat voor groep? Red je het niet in je uppie?'' Vroeg Damian grijnzend terwijl hij was aan het dollen was met Keegan. "Je ziet er goed getraind uit maat, hoe gaat het zo met jou?" Ging Keegan ondertussen verder. ''Ik zie er altijd goed getraind uit,'' Antwoordde hij grijnzend. Niet dat hij gestopt was met grijnzen, maar nu was het op een speelse manier. Hij had meer grijnzen dan dat hij dacht. ''Maar het gaat prima. Heerlijk lui leventje hiero. En ik kijk wel even waar ik mijn trainingsmateriaal vandaan haal.'' Antwoordde Damian op de daadwerkelijke vraag van Keegan. Het was fijn om met hem te praten. Iemand die zijn humor kon waarderen zonder te denken dat hij een arrogant beest was. Alhoewel, er was niks mis met arrogant. Soms beetje jammer dat mensen er minachtend over deden. Naja, niet zijn probleem. De Rottweiler had Keegan kort onderzocht. Tja, automatisme. ''Maar jij ziet er ook sterk uit. Zijn de vrouwtjes niet van je geschrokken, of zijn die niet hier? Daarnaast, wel vervelend van die wond op je borst, hoe kom je daaraan?'' Vroeg Damian nieuwsgierig. Natuurlijk moest er weer een grap in zijn zin worden verwerkt. Ach, zo kwam alles tenminste vriendelijk over. Precies zoals hij was. Soms dan...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   zo maa 29, 2015 9:16 pm

''Een groep zeg je? En wat voor groep? Red je het niet in je uppie?'' sprak Damian met een grijns, waardoor Keegan eventjes met zijn gecoupeerde oor bewoog. Zijn bruine ogen keken uitdagend naar de Rottweiler. "Grapjas. Nee, ik red het zeker alleen. Maar ze hadden iemand nodig, iemand die hun op het goede pad leidde.. Ik train ze. Verder leef ik alleen. Alleen als ze me nodig hebben ben ik er. Ik kijk toe hoe ze vechten, ik kijk geamuseerd naar de jammerende bekken van de tegenstanders, die me smeken ze te stoppen." Het klonk ietwat sinister, maar de toon waarop de reu het zei, duister en geamuseerd, maakte alles nog wel iets erger. Hij kon er gewoon van genieten, dat had hij nooit gekund. Maar hij was dan ook nog harder geworden. De reu wekte hem uit zijn gedachten, door te zeggen dat hij er altijd goed gespierd uit zag. De zwarte pit bull grinnikte. "Well, nu lieg je eens niet," knipoogde hij grijnzend. Dit was gewoon de manier van praten tegen elkaar. Veel leuker dan al dat kleffe gezeik.
''Maar het gaat prima. Heerlijk lui leventje hiero. En ik kijk wel even waar ik mijn trainingsmateriaal vandaan haal.'' Keegan knikte rustig. "Trainingsmateriaal? Ik raad je aan om naar huis te gaan, daar is zat materiaal, jou ervaring is vast genoeg om te winnen," sprak de reu toen iets serieuzer, met materiaal doelend op honden. ''Maar jij ziet er ook sterk uit. Zijn de vrouwtjes niet van je geschrokken, of zijn die niet hier? Daarnaast, wel vervelend van die wond op je borst, hoe kom je daaraan?'' Keegan grijnsde kort. Een opmerking nu negeren kon niet. "Ze houden nog even veel van me als altijd. Wie valt er nou niet op de geweldige spierbundels van een zeer aantrekkelijke reu?" De reu keek hem kort uitdagend aan. Well, hij loog niet. Hij was gewoon GEWELDIG. Toen ging het de serieuzere kant op. "Ken je mijn broer nog? Ney? Well, hij is er niet meer."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian

avatar

Reu
Aantal berichten : 30

Dog info
Leeftijd: 30 moons
Ras: Rottweiler
Partner: Tell them all I know now, shout it from the rooftops, write it on the skyline. All we had is gone now

BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   zo maa 29, 2015 9:38 pm

Damian zag hoe Keegan hem uitdagend aankeek waardoor de grijns alleen nog maar groter en uitdagender werd. "Grapjas. Nee, ik red het zeker alleen. Maar ze hadden iemand nodig, iemand die hun op het goede pad leidde.. Ik train ze. Verder leef ik alleen. Alleen als ze me nodig hebben ben ik er. Ik kijk toe hoe ze vechten, ik kijk geamuseerd naar de jammerende bekken van de tegenstanders, die me smeken ze te stoppen." Antwoordde de reu toen. Het kwam er geamuseerd uit. ''En toen kwam daar, God Keegan om ze te laten zien hoe het moest!'' Zei Damian grinnikend. ''Maar even serieus, dan heb je wel een mooi leventje.'' De eerste serieuze zin die uit zijn mond kwam sinds hij met Keegan aan het praten was. "Well, nu lieg je eens niet," Knipoogde de American pit bull terriër naar hem en Damian keek hem zogenaamd verleidelijk aan. "Trainingsmateriaal? Ik raad je aan om naar huis te gaan, daar is zat materiaal, jou ervaring is vast genoeg om te winnen," Zei de reu toen serieuzer. ''Nee, ik ben ontsnapt, ik kan niet terug gaan. Ik ben liever vrij en zoek naar materiaal dan dat het me voorgeschoteld wordt terwijl ik vast zit aan een ketting.'' Ging Damian ook serieus verder. "Ze houden nog even veel van me als altijd. Wie valt er nou niet op de geweldige spierbundels van een zeer aantrekkelijke reu?" Zei Keegan weer, overgaand op het onderwerp wat Damian was begonnen. ''Daar kan ik je geen ongelijk in geven.'' Zei Damian weer grijnzend terwijl het nu zijn beurt was om Keegan een knipoog te geven. Ondertussen ging ze over van de vrouwtjes naar de wond op Keegan's borst. "Ken je mijn broer nog? Ney? Well, hij is er niet meer." Antwoordde hij. Damian keek hem verwonderd aan. ''Ik weet nou niet of ik je moet feliciteren of condoleren?'' Vroeg Damian serieus. Nou, soort van serieus dan. ''Anyway, het laat je er wel stoer uitzien.'' Zei Damian grijnzend, de reu een compliment geven. Maar dat deed hij omdat hij Keegan respecteerde. Iets wat honden moesten verdienen. Nam als voorbeeld Keegan, die verdiende zijn respect gewoon. Maar dat is ook omdat Keegan hem groot heeft gemaakt. Machtig zelfs. Niet zo machtig als dat hij zelf was, maar wel bijna zo machtig en sterk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   di apr 07, 2015 10:21 am

''En toen kwam daar, God Keegan om ze te laten zien hoe het moest!'' Keegan grijnsde breed. "Je weet toch," gromde hij grijnzend, de reu uitdagend aankijkend, met een vleugje trots. Hij was gewoon een god, een legende - al was hij nog niet dood hij was het gewoon  nu al, hij was gewoon geweldig. En Damian wist dat even goed als hij. Of naja, hij wist het nog wel iets beter. ''Maar even serieus, dan heb je wel een mooi leventje.'' De zwarte pitbull knikte langzaam naar de Rottweiler. "Prima, zolang ik boven hun allemaal sta, maar wel mijn eigen ding kan doen is alles prima," sprak hij rustig, je kon zelfs een beetje vriendelijkheid horen. "Maar zodra ook een van die mormels probeert een grote bek te hebben, zal deze in de vuile straten belanden, zonder thuis, zonder familie, zonder voedsel. Dan kan die het maar uitzoeken," klonken de duistere, emotieloze woorden van Keegan, welke strak naar Damian keek. Op dit soort momenten was hij dan toch weer die emotieloze klootzak, welke vooral om zijn eigen belang gaf. Maar hey, hij hielp de mormels sterk te blijven dus iets terug doen konden ze wel. "En dat weten die mormels maar al te goed," sprak hij toen weer grijnzend. Het respect dat hij had, was geweldig.
''Nee, ik ben ontsnapt, ik kan niet terug gaan. Ik ben liever vrij en zoek naar materiaal dan dat het me voorgeschoteld wordt terwijl ik vast zit aan een ketting.'' Keegan knikte naar de Rottweiler. "Verstandig. Voor je het weet zit je weet in een of andere verdomde kooi, oog in oog met een of andere kwijlende psychopaat," sprak hij toen rustig, de Rottweiler aankijkend. ''Daar kan ik je geen ongelijk in geven.'' De reu wist een lach te laten horen, compleet gemeend. "Well, hoe gaat het met jou en de meissies dan?" grijnsde hij vriendelijk. Zijn stem klonk zoals altijd ruw en laag, sommigen dachten dat hij weinig sprak, maar dit was gewoon zijn eigen stem en hij praatte dan ook zonder enige moeite. Hierna ging het gesprek over naar zijn broer. Condoleren of feliciteren. "Doe het eerste maar. Die psychopaat verdiende het niet meer om in deze wereld te leven." Een grom verliet zijn bek. Nee, dit had hij niet verdiend en het was ook beter voor hem. Dat zeker.
"En, heb jij nog een gevecht gehouden? Je vacht ziet er goed uit. Je gaat me toch niet vertellen dat je braaf geworden bent?"

Damian bruh » 414 » Notes

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian

avatar

Reu
Aantal berichten : 30

Dog info
Leeftijd: 30 moons
Ras: Rottweiler
Partner: Tell them all I know now, shout it from the rooftops, write it on the skyline. All we had is gone now

BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   do apr 09, 2015 1:58 pm

"Prima, zolang ik boven hun allemaal sta, maar wel mijn eigen ding kan doen is alles prima," Vertelde Keegan over hoe zijn leventje er nu voor stond. "Maar zodra ook een van die mormels probeert een grote bek te hebben, zal deze in de vuile straten belanden, zonder thuis, zonder familie, zonder voedsel. Dan kan die het maar uitzoeken," Ging Keegan verder met zijn emotieloze stem. Damian knikte begrijpend terwijl hij strak voor zich uitstaarde. Dat was inderdaad hoe Keegan te werk ging, en in Damian's ogen was er niks mis mee. Dit was ook weer een van de dingen die hij respecteerde aan Keegan. Hij was hard en emotieloos. Precies wat je als vechthond moest zijn. Je mocht geen medelijden kennen. "En dat weten die mormels maar al te goed," Nu keek hij grijnzend. Ja, dat klonk als een goed leventje daar. Wie weet zou Damian wel terug gaan om eens te kijken hoe het er daar aan toe ging. ''Is het goed als ik een keertje met je meega? Ben benieuwd naar die bende van je. Benieuwd naar wat ze allemaal kunnen enzo,'' Vroeg de Rottweiler aan de American Pitbull terriër. Vervolgens zei Keegan dat hij de keuzen van Damian wel begreep, om hier te blijven. Nee, hij wilde niet weer in zo'n kooitje gestopt worden en vervolgens tegen een of andere debiel vechten. Niet dat hij bang was, ha! Nooit niet. Bijna nooit dan. Maar hij moest toegeven dat hij niet de beste was. En hij hield niet van psychopaten. Na het compliment dat Damian grijnzend had gegeven, liet de andere reu een korte lach horen, gemeend. Iets wat niet vaak gebeurde. "Well, hoe gaat het met jou en de meissies dan?" Vroeg Keegan toen grijnzend en vriendelijk. Damian zuchtte kort. ''Ik heb de lust er momenteel even niet voor. Misschien later weer.'' Antwoordde hij serieus. Het was dan ook maar een maandje geleden dat die vieze teef hem had verlaten en uitgescholden had. Het lag nog best gevoelig. Niet dat hij dit ging laten merken. Laten varen die handel, dat was wat hij moest doen. Er over praten met een ander maakte het er niet beter op. Dat deden vechthonden niet. Gevoelens uit je in kracht. "Doe het eerste maar. Die psychopaat verdiende het niet meer om in deze wereld te leven." Hoorde hij Keegan zeggen. Damian knikte alleen. Hij wist dat de verhouding tussen Keegan en zijn broer nooit goed was geweest, maar hoe erg het was wist hij niet. Niet erg genoeg om elkaar dood te willen, dat was duidelijk. "En, heb jij nog een gevecht gehouden? Je vacht ziet er goed uit. Je gaat me toch niet vertellen dat je braaf geworden bent?" Vervolgde Keegan toen. ''Ja, ik heb mezelf veranderd in een poedeltje,'' Grijnsde Damian toen. ''Nee, laatste tijd was alles een beetje slappe hap. Er zijn niet erg veel vechthonden met hersens langs geweest.'' Vertelde hij gemeend. Sommige vechthonden waren inderdaad veranderd in psychopaten. Ze dachten niet meer helder. Het enige wat die wilden was moorden. Alles wat ze was geleerd ging gewoon verloren. Zonde...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Old friend (+Keegan)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Old friend (+Keegan)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Other's territory :: Rogue's territory-
Ga naar: