IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 History repeats itself [Keegan]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: History repeats itself [Keegan]   di maa 17, 2015 10:11 pm

Haar twee ogen waren strak op het poortje gericht van haar buiten nest. Na maanden was haar baasje teruggekeerd, na maanden zat ze terug in dezelfde kooi waar ze moons aan een stuk had gezeten, wachtend op een volgende training. Zij werd echter niet getraind, maar het waren de grotere reu's die gebruikt werden om te vechten. Haku was maar een enkele pion, een enkele pion die moest vallen om de koning schaakmat te zetten. Ze draaide vluchtig haar kopje om naar de struiken naast haar nest, die grensden aan het bos. Geen twoleg die het waagde om hier rond te dwalen, niemand die ook maar iets wist van de 'hobby' van haar baasje. Haar beide oren schoten direct naar achteren toen de geur van een onbekende hond haar bereikte. Was het nu al tijd?! Ze richtte zich direct op, maar zag de twoleg niet op haar afkomen. Haar staart zakte tussen haar poten en haar oren schoven nog verder in haar nek. Op sommige momenten was ze toch blij met de vier hekken om haar heen, dit was haar plek van veiligheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   wo maa 18, 2015 5:48 pm

Je kon niets meer zeggen, hij had zijn antwoorden. Hij was gewoon bijzonder knap. Echt gewoon, pfoeehhhh. In de winter liet hij het lijken als zomer, zo hot was hij. Hij wist het gewoon. Hij had een speciale gave ervoor. Hij was gewoon geweldig. En niemand kon dat ooit nog veranderen. Hij had immers een teef stil gekregen door zijn geweldige flirtacties, door zijn geweldige mooie ogen haar ogen op te laten zoeken en buiten dat alles natuurlijk, door zijn knapheid. Hij was toch ook zo geweldig, hij was gewoon verliefd op zichzelf. Okay, dat was wat overdreven, maar om het zo maar te zeggen. Hij vond zichzelf gewoon echt super leuk. Hij had een groot ego, kon je wel zeggen, een die je nooit kapot kon maken. Was voor sommigen niet echt geweldig.
Hij was al enkele dagen in de stad, waar hij zich schuil hield voor het slechte weer. Af en toe deed hij nog een poging zijn baasje te vinden, want hij vond dit leven niet zoals hij gehoopt had, maar tevergeefs. Nergens was hij te vinden. Maar Keegan werd sterker dan ooit. Hij moest nu jagen, hij vocht nog weleens en deed ook trainingen, zodat hij zijn perfect getrainde lichaam niet verloor. Want het zou wat zijn zeg.
De reu liep met grote passen door de duistere straten, terwijl hij met zijn bijzonder gekleurde, opvallende ogen rond keek. Hij hoorde zacht gegrom om hem heen, maar het deed hem niets. Hij kende geen enkel gevoel van angst, vooral niet voor echte zwerfhonden zoals deze. Maar hij zocht een bepaald persoon. Langzaam bewogen zijn massieve schouders heen en weer, terwijl iedere keer dat zijn poot de harde bodem raakte, het getik van zijn nagels hoorbaar werd. Opnieuw klonk er gegrom, maar geen enkele hond nam het lef hem ook maar aan te vallen. Toch lag er geen trotse grijns op het gelaat van de reu. Hij had werkelijk respect voor al deze honden. Hij kende ze maar al te goed. Rustig liep hij door, terwijl zijn ogen het gebied scanden. Hier was het. Hij wist het zeker. Rustig ging hij zitten, zonder maar enig teken van spanning. Hij zag hoe tientallen ogen hem vanuit de duisternis aankeken. Tot dat een schaduw aankwam. Keegan keek op. "Keegan, je bent eens op tijd," klonk de stem, welke ruw, maar vertrouwd aan klonk. Een kleine glimlach ontstond op het gelaat van de reu. "Lang geleden ouwe," sprak de zwarte American pit bull terrier reu grijnzend, terwijl hij overeind kwam. De reu voor hem keek hem met een kleine glimlach aan, maar ook deze verscheen vrij snel. Keegan wist wat dit te betekenen had. Langzaam schudde de reu met zijn kop. "Keegan, ik denk niet dat ze ooit nog terug komt.. Ze is meegenomen, ze is nu ook een vechthond. Keegan, accepteer het." Keegan draaide zich rustig om en knikte, waarna hij de donkere steeg uit wandelde, met zijn neus naar de bodem gebogen, zijn oren in zijn nek hangend. Hij moest het weten. Rustig liep hij weg.
Algauw zag hij een teefje, een die er angstig uit zag. Het was een mooie teef, met de vorm van een American pit bull terrier, al kan er ook gemakkelijk iets anders tussen zitten. Haar oren lagen in haar nek, terwijl haar staart tussen haar benen lagen. Ze was wel goed door getraind voor een teef. Langzaam naderde de grote, zwarte pit bull, welke zijn oren naar voren richtte. Er zat dan wel een hek tussen hen - zo romantisch, ze konden vast wel een gesprek voeren. Rustig ging hij op een afstandje zitten. "Alles okay?" vroeg hij met een klein fronsje. Hij ruwe stem klonk vriendelijk, enigszins bezorgd, aangezien het nooit leuk was om een teef zo te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   wo maa 18, 2015 9:53 pm

Het leek een eeuwigheid te duren voordat er plots beweging te zien was, al had de geur haar al eerder bereikt. De buurt stond bekend om zijn vechthonden, dus het zou haar niets verbazen dat een loslopende vechtershond plots grommend langs haar hek zou lopen. Het teefje zette automatisch enkele stappen naar achteren en liet haar kopje wat zakken, zodat ze wat verdween achter de struiken. Vanuit deze houding kon ze ook makkelijker bewegingen spotten. Amper enkele seconden later verschenen enkele poten tussen de struiken door. Hakuchi richtte zich direct op en haalde haar lip in een grom op toen een zwarte reu voor haar hek verscheen. Ze kwam dan misschien wel dreigend over, maar de staart tussen haar benen verried dat ze nog steeds angstig was. Angst was haar leven. Er was geen moment dat ze dat niet was, en dat allemaal dankzij haar eigenaar en zijn duistere spelletjes. Even ging haar blik naar de andere kant van het hek. Iets verder zaten de 'echte' vechtershonden. Zij zaten niet in kooien, maar hingen ieders aan een stevige ketting vast, met genoeg afstand tussen de andere, zodat ze niet konden uithalen naar elkaar. De reu zette zich enkele meters bij haar kooi neer en richtte zijn blik rustig op haar. Dit was één van de enige honden die niet grommend op haar af kwam, waardoor ze even in de war was. Haar ene oortje leek even wat naar voren te gaan, maar schoof al snel terug in haar nek. "Alles okay?" Haku zat nu tegen de andere kant van het hek aan. Haar zij zat tegen het hek aan. De hond zat dan wel aan de andere kant van het hek, maar dat wilde niets zeggen. "Wie ben jij?" gromde ze direct naar de reu. Haar stem leek dan wel dreigend, maar de angstige ondertoon kon je niet mislopen. In haar tijd hier had ze zich al wel beter kunnen verdedigen, beter dan sommige andere honden die haar taak hadden gedeeld. Voorlopig was ze de enige hond waarmee de andere werden getraind. De hond waarmee ze het nest gedeeld had, was een tijd geleden niet meer terug gebracht van zijn training. Dat betekende maar één ding.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   wo maa 18, 2015 10:06 pm

Ze was zo verschrikkelijk angstig, dat hij zich afvroeg wat zij meegemaakt had, al leek dat hem niet zeer onduidelijk, gezien de buurt waarin ze woonde. Hij keek enkel rustig om zich heen, niet bepaald angstig voor alle vechthonden hier. Als ze hem af wilden maken, deden ze dat maar. Zij hadden allemaal recht daarvoor. "Wie ben je?" gromde de teef angstig. Keegan keek haar wat stilletjes aan. "Wat een teleurstelling," mompelde hij zeer koel. Waren ze hem nu allemaal al vergeten? Wat jammer nou. Naja, het was niet zo dat hij zo een buurt terrorist was, maar hij had een aardig 'goede' reputatie. "Maar, ze noemden mij altijd al Keegan, met wie heb ik te maken?" Hij keek haar aan met zijn bruine ogen. Luid gegrom kwam uit iedere tuin. Een beetje geïrriteerd keek Keegan achter zich, oog in oog komend met een doorgedraaide, kwijlende hond. Wat voor een ras het was, kon hij niet herkennen. Een luide grom kwam nu ook uit zijn bek, gevolgd door diep, laag maar luid geblaf. De hond keek hem met een lege blik aan, maar stopte wel met dreigen. Gek. Hierna draaide Keegan zijn kop weer naar de teef. "Jammer dat er een hek tussen zit," sprak hij rustig - hij wilde nog erachteraan zeggen "Dan kon ik je beschermen" maar dat deed die wijselijk maar niet, met een klein grijnsje. Hey, dat ze zo panisch was, was voor hem geen reden te stoppen met flirten! Behalve als ze ineens in een doorgedraaide psychopaat ging veranderen. Daar had hij niet zo veel mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   wo maa 18, 2015 10:25 pm

"Wat een teleurstelling," Het gedrag van de Pitbull deed haar heel hard twijfelen over wat zijn bedoelingen waren. Aangezien ze enkel agressieve honden kende, wist ze niet direct hoe ze zou moeten reageren op een hond die een andere kracht uitstraalde. "Maar, ze noemden mij altijd al Keegan, met wie heb ik te maken?" Haku richtte haar oortjes iets wat nerveus naar voren toen de hond geen kwaad in zin leek te hebben. 'H-Hakuchi," mompelde ze twijfelend als antwoord op zijn vraag en trok zichzelf recht, waarna ze een heen en weer liep langs haar kant van het hek. De naam van de reu kwam haar vaag bekend voor. Misschien had ze het ooit eens vluchtig opgevangen van de vechtershonden? Wie hij ook was, hij was niet te vertrouwen. Als de vechthonden zijn naam kende, was hij al zeker niet te vertrouwen. "Jammer dat er een hek tussen zit," Ze hield halt toen hij weer sprak en richtte haar blik op het hek tussen hen in. "Dat hek is het enige wat me bescherming bied," mompelde ze en liet haar kopje weer wat zakken, zoekend naar overgebleven restjes. Met dat ze haar rug naar de hond toedraaide, waren haar verschillende littekens duidelijk zichtbaar. Haar kopje was gelukkig grotendeels gespaard gebleven, maar haar poten hadden het goed te verduren gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   do maa 19, 2015 7:06 pm

De knappe pitbull teef stelde zichzelf voor als Hakuchi. Het klonk stotterend, een beetje twijfelend. Keegan knikte langzaam, haar aankijkend. Hij sloeg de naam in zich op en keek rustig om zich heen. Enkele mensen liepen met hun honden over straat. Zoals hij ook had, hadden ze allemaal reusachtige halsbanden, met ijzeren stekels erop. Zodat ze gevaarlijk leken. Keegan snoof even verachtend toen een wilde hond langs hem liep en hij toonde zijn witte tanden kort. De hond leek zich echter vrij weinig aan te trekken van de zwarte pitbull, maar de man besloot toch met een ruime boog rondom de hond te lopen. Hierna richtte Keegan zich weer op de teef. "Aangenaam kennis te maken, Hakuchi," sprak hij rustig, met een kleine glimlach. Hij zag hoe gebroken ze was, hij wilde haar niet nog meer breken. Ze zag ernaar uit dat ze met ieder verkeerd woordje verder brak, totdat ze totaal uit elkaar viel. En dat gunde hij geen enkele teef. Ze draaide zich om, waardoor hij de vele littekens op haar rug zag. Vrijwel meteen schoot hij omhoog, zijn gedachten gingen naar die ene teef, die hij ook zwaar verminkt gezien had. Ze reageerde op zijn opmerking, maar hij negeerde haar woorden. Hij ging dichter naar het hek. "Ben jij een vechthond?" vroeg hij toen, gewoon to the point. Hij boog zich eventjes naar beneden, maar hierdoor begon de borstwond weer te branden, die zijn broer aangebracht had. Hij keek haar ietwat bezorgd aan. Dit verdiende ze niet. Het deed hem gewoon bijna pijn om haar zo angstig te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   do maa 19, 2015 7:36 pm


Haku snoof kort toen er wat zand opstoof en richtte zich vervolgens weer wat op. "Aangenaam kennis te maken, Hakuchi," Ze draaide zich nog niet naar de reu toe, maar probeerde haar aandacht vooral op iets anders te richtten. Een normale huishond zou niet snel zijn aandacht van een andere hond afwenden, maar zou eerder de andere heel de tijd in de gaten houden. Haku was anders en richtte haar blik veel vaker op de grond, wetend dat haar staart anders nog verder tussen haar poten zou zakken. "Ben jij een vechthond?" De bruine pitbull draaide zich direct om bij de vraag van de reu. Doordat hij dichter tegen het hek stond viel zijn wond nu ook bij hem op. Haar oortjes schoven naar achteren bij de gedachten. "Ik ben enkel nuttig om vechthonden te trainen," gromde ze plots naar de hond en zette een stap dichter naar het hek toe. Haar sociale skills waren niet één van de beste, wat nu wel duidelijk te zien was. Haar blik ging naar de borst van Keegan. Zulke wonden betekende maar één ding/"Jij wel zeker," blafte ze en kneep haar oogjes tot spleetjes, waarna ze zich zijdelings omdraaide. "Blijf uit mijn buurt." mompelde ze terug op een zachtere toon en wendde haar blik terug op de grond,weg van de reu.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   do maa 19, 2015 9:22 pm

Hakuchi vertelde hoe zij gebruikt werd om vechthonden te trainen. Keegan knikte langzaam. Ze was dus vechthonden bait. Dat was misschien nog wel tien keer erger dan zelf vechthond zijn. Het leven van een vechthond had nog een zeer klein doel, het besliste namelijk hoe zijn baasje kon leven. Een vechthonden bait, die werd enkel gebruikt om te trainen, was bijna beschouwd als afval. "Dat spijt me voor.." Plotseling werd de zwarte pitbull agressief onderbroken. Hij kreeg beschuldigingen van vechthond zijn naar zijn kop geworpen en daarna siste ze dat hij uit haar buurt moest blijven. Zijn wenkbrauw ging ietwat verbaast omhoog. Stemmingswisselingen. Ook al?! Al die teven hier hadden stemmingswisselingen. Het was gewoon bizar. Kort keek hij haad aan. "Hakuchi, rustig maar," sprak hij op een zachte toon, terwijl hij kort zijn kop kantelde. Hij probeerde haar te sussen met zijn kalme, vriendelijke stem, maar vroeg zich echt af dit ging helpen. Ze leek echt gebroken, met een gespleten karakter door alles wat ze had doorgemaakt. "Hakuchi, ik snap was je doormaakt, ik ben geen vechthond meer, rustig," sprak hij zachtjes. Hij keek met een bezorgde blik naar de teef. "Ik zal je echt niets doen.."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   vr maa 20, 2015 12:05 am

Haar ogen had ze op de grond gericht, weg van de reu, weg van het hek dat hen scheidde. Ze had haar ogen even gesloten, zodat haar temperament wat bedaard werd. Als ze nu te luid ging blaffen kwam haar eigenaar zich zeker moeien. "Hakuchi, rustig maar," Ze bleef staan war ze stond, haar ogen nog steeds gesloten. Het feit dat de reu haar naam zei, liet haar even haar ene oog openen. Hij was één van de enige die ooit haar naam hardop had gezegd. De twee andere die haar naam vaker luidop zeiden waren haar eigenaar en haar hok-genoot, die er nu niet meer was. Hakuchi, ik snap was je doormaakt, ik ben geen vechthond meer, rustig," Voorzichtig opende ze haar tweede oog, alsof er iets of iemand haar aan het besluipen was. Haar oortjes hingen naar beneden. Naar achteren lagen ze niet meer helemaal, maar ze stonden ook niet enthousiast naar voren. Ze had even tijd nodig om de emotie van zijn gezicht af te lezen. Moordlustig was niet de emotie die ze in zijn ogen zag, toch niet meer. Blij was het ook niet. Wat het ook was, het was iets in de aard van meelevend en ongerust. "Ik zal je echt niets doen.." Haar oortjes lagen nog steeds zoals ze net lagen. Enkel haar staart was hetgeen waaraan men kon zien dat ze nog steeds niet op haar gemak was. Het zou ik niet snel voorkomen dat ze dat wel zou zijn. Haar zelfvertrouwen en vertrouwen in andere was nu eenmaal verstopt in een groot zwart gat. Ze liet haar kopje wat zakken, zodat ze zich lager bevond dan de reu. "Promise me. Cross your heart," zei ze zachtjes, waardoor het er bijna uitkwam als gejammer. Haar oogjes richtte zich op de Pit bull, wachtend op zijn bevestiging of juist op een negatief antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   za maa 28, 2015 9:40 pm

Het bleef opvallend stil. Keegan keek haar aan, zijn bruine ogen geen moment af, tot ze begon te praten. Toen keek hij kort naar de grond. Hij kende haar amper een paar minuten en hij moest nu al gaan beloven. Dat werd nog eens wat zeg, Hij beloofde nooit wat! Toch knikte hij rustig, haar opnieuw aankijken. "I promise," mompelde hij zachtjes toen. Hij ging liggen, zodat hij minder dreigend leek, waarna hij zijn kop op de grond legde en omhoog keek, naar de teef. Hij had hier werkelijk moeite mee, hij deed nooit zo. Het boeide hem altijd vrij weinig als anderen problemen hadden, het was immers niet zijn probleem, maar als het om vechthonden ging, voornamelijk als ze teef waren, en niet doorgedraaid waren, kon hij er toch eens anders over nadenken. Hij had hetzelfde meegemaakt, maar niemand had hem geholpen. Daarom twijfelde hij altijd hard. Of hij de honden gewoon liet stikken, toekijkend hoe ze uit elkaar gescheurd werden als een koning, of ze ging helpen. En meestal deed hij het eerste. Hij keek emotieloos toe hoe de honden uiteindelijk uit elkaar gescheurd werden, met een houding alsof hij een koning was, alsof ze het verdienden. Want hij was niet de liefste, het tegendeel daarvan zelfs. "Dus zeg eens, weet je een manier om uit dit hek te komen? Niet voor altijd, maar voor even. Dit hek voor me geeft me een beetje een hulpeloos gevoel."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   za maa 28, 2015 11:08 pm

Ze richtte haar oortjes wat meer op toen de reu zei. "I promise," Het was niet bepaald overtuigend, maar het was er wel uitgekomen. Keegan legde zichzelf niet veel later neer, wat haar weer een stap naar voren liet zetten. Zijn blik leek even wat afwezig, wat haar de kans gaf om de hond eens goed te bestuderen. In de afgelopen 15moons was ze een prof geworden in het bestuderen van houding en van het inschatten van haar tegenpartijen. Dankzij deze eigenschap had ze zich ook stand weten te houden. Ze weigerde om te sterven, ze weigerde om haar lot te laten bepalen door haar eigenaar. "Dus zeg eens, weet je een manier om uit dit hek te komen? Niet voor altijd, maar voor even. Dit hek voor me geeft me een beetje een hulpeloos gevoel." Ze richtte oortjes even naar voren, waarna ze ze terug iets naar achteren schoof. Uit dit hek? "Ik heb nooit een poging gewaagd, aangezien het waarschijnlijk toch zinloos was." mompelde ze kort. Ze voelde zich eigenlijk ook vele veiliger hier, aangezien Keegan haar vertrouwen nog niet helemaal gewonnen had. Dat zou ook niet plots kunnen. Stap voor stap misschien wel, maar hij moest nu niet gaan verwachten dat ze plots maatjes waren. Even richtte ze haar oogjes op het hek voor haar en vervolgens even naar het brakke hok dat in de hoek stond. Nee, geen goed plan. Wat zou ze trouwens moeten doen als ze eenmaal buiten was?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   zo maa 29, 2015 7:16 pm

Nutteloos. Nutteloos. Het woord bleef enkele keren door zijn kop spoken, waarna hij zich overeind hees en haar aankeek, strak. Bij andere honden, die ook problemen zoals haar hadden, zou hij koud reageren. Iets van 'Als je heel je leven achter dat verdomde hek blijft zal je nooit over je angsten en problemen komen', maar zijn hardheid zal deze teef, die al zo gebroken lijkt als deze, alleen maar meer schaden. Dus hij wist niet precies wat hij nou zeggen moest. Rustig staarde hij haar aan. Zijn halsband schuurde ongemakkelijk rondom zijn nek. "Hoezo is dat nutteloos?" vroeg hij rustig. Hij keek naar het hek. "Zou je nooit voor een kort moment alle problemen willen ontvluchten? Een kort moment de vrijheid aanvoelen? Een kort moment niet denken aan je slechte baasjes?" Keegan liet een zucht horen, waarna hij naar achteren keek. "Well, het is je eigen keuze, maar ik blijf niet heel de tijd in deze buurt hangen."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   zo maa 29, 2015 10:25 pm

Het teefje richtte haar kopje iets wat op toen de reu haar plots strak aankeek. "Hoezo is dat nutteloos?" Ze haalde kort haar schouders op bij wat hij zei. Ze had nooit een beter leven gekend, dus waarom zou ze geloven dat het er buiten dit hek beter aan toe zou gaan? "Zou je nooit voor een kort moment alle problemen willen ontvluchten? Een kort moment de vrijheid aanvoelen? Een kort moment niet denken aan je slechte baasjes?" "Wie zegt dat er buiten dit hek ook niet zo'n problemen kunnen zijn?" mompelde ze vluchtig en wenkte even twijfelend met haar oortjes naar voren en terug naar achteren. Haar staart hing ondertussen gewoon ontspannen naar beneden, wetend dat haar juist hier niets kon gebeuren. "Well, het is je eigen keuze, maar ik blijf niet heel de tijd in deze buurt hangen." twijfel had haar nu in zijn macht. Als haar baasje merkte dat ze weg was, al was het maar voor even, zou hij haar zeker wel iets aandoen. Al was het maar een extra training met Experion, de reu die haar haar altijd toetakelde totdat ze niet meer kon staan. Zijn doel was niet om zijn tegenstander te doden, maar om deze juist op het randje van de dood te laten balanceren. De dood volgde er vaak direct op, maar Haku liet hij express leiden. Hij snakte naar zulk leed vermaak en daarvoor was Hakuchi een makkelijke prooi. "Ik zou wel even weg willen, maar wil daarna direct terug." besliste ze uiteindelijk en liet haar blik even naar de hemel gaan, die ondertussen donkerder werd. De Pit bull draaide zich even zijdelings om naar de woning van haar eigenaar. Meestal kwam hij rond dit moment zijn ronde doen, zoals hij elke dag deed, wat haar wat nerveus maakte. "Maar niet nu, niet vandaag." voegde ze er nog snel aan toe e zakte ietsje door haar pootjes toen ze het, welbekende, gepiep van een deur hoorde. Ze zwiepte alarmerend met haar staart. "Ga weg." gromde ze plots en haalde haar lip terug dreigend op. Het was voor zijn eigen bestwil. Ze wilde niet eens nadenken over wat haar eigenaar zou doen als hij erachter kwam dat er loslopende honden op haar hok afkwamen. Het teefje draaide zich weg van het hek, weg van Keegan zonder ook maar één keer om te kijken om hem gedag te zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   ma maa 30, 2015 10:44 pm

Nog altijd bleef de teef tegen hem in gaan. Problemen buiten de hekken. Well, die waren er zat. Overal waren problemen. Maar de problemen in het hek, waren voor haar waarschijnlijk het grootste. De psychische problemen, die alleen weg zullen gaan als ze door zou zetten en dat verdomde hek uit kwam. Maar hij besloot het iets anders te verwoorden. "Ik woonde ook in hekken, ik heb ervaring." Rustig keek hij haar aan. Dat ze hem niet meteen vertrouwde, logisch. Hij was immers vechthond geweest, en hetgene wat hij nu doet is ook niet zeer leuk en braafjes, maar hij wist hoe ze zich voelde. Nou ja, gedeeltelijk. Zijn lijkt angstig te worden, hij werd hard, een ondoordringbaar pantser, een die andere honden nu pijn doet, de pijn geeft die hij altijd gevoeld had. En dit was waarschijnlijk het grootste, moeilijkste verschil tussen de twee. Zijn was angst, voor de toekomst, hij kon alleen maar denken aan de toekomst. Terugdenken aan het verleden deed hij, maar dit liet zijn muren juist zakken, hij werd opener hierdoor en dat wilde hij niet. Hij wilde hard blijven, hij wilde het pantser niet verliezen. Anders verloor hij zichzelf.
"Ik zou wel even weg willen, maar wil daarna direct terug." sprak ze toen. Een brede glimlach lag op de lippen van de pitbull. Dit was al een vooruitgang. Een reusachtige vooruitgang. "Maar niet nu, niet vandaag." ineens leek de teef van streek te zijn, induikend, zich omdraaiend. "Ga weg." siste ze, met een waarschuwende zwiep van haar staart. Kort fronste Keegan, maar zo geweldig als hij was, bleef hij zitten. Hij hoorde een deur open gaan en de nieuwsgierigheid overheerste op het moment, dus stond hij op. Hij maakte zich wat groter, oren schoten naar voren en zijn houding werd met de seconde dominanter. Zacht gegrom kwam uit zijn bek, een uitdagende blik lag gericht op de deur. En toen kwam er iemand uit. Rustig wachtte de reu af. Well, dit was een domme keuze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   wo apr 01, 2015 12:04 am

Haku's oortjes schoven naar achteren toen ze niet hoorde dat de hond weg strompelde van haar kooi. Ze draaide haar kopje om naar de iets oudere reu, bijna verbaast om het feit dat hij gewoon bleef staan waar hij stond. Haar twoleg riep iets wat ze zelf niet verstond, waardoor de andere honden op het terrein luid begonnen te blaffen. "Indringer!" De stem van Experion kwam er als luidste bovenuit. Even verdween de twoleg uit het beeld, maar verscheen al snel terug met een lusstok, zoals zij het noemde, in zijn handen. Een grijns sierde zijn gezicht toen hij Keegan in het oog kreeg. Het teefje draaide zich met een ruk om naar Keegan die nu langs een andere kant van het hek stond en een dominante houding aannam. Iets liet haar even achteruit deinzen. Wat was hij in hemelsnaam van plan? Wat wilde hij hier mee bereiken? "Ga weg," gromde ze nogmaals en legde haar oren terug in haar nek. "Hier bereik je niets mee." voegde ze er nog snel achter en draaide haar kopje vervolgens naar de twoleg die even zijn blik op haar had gericht. Haku wendde haar blik snel van hem af. In haar wereld was hij het dominante figuur. Wilde Keegan zijn dominantie overnemen? Kon dat trouwens wel? De andere vechtershonden trokken woest aan hun kettingen, wetend dat er een andere hond ten tonele was verschenen. Hoe dominant de reu ook overkwam, haar eigenaar leek niet terug te deinzen. Ze had hem nog nooit voor iets zien terug deinzen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   wo apr 01, 2015 12:20 am

Opnieuw hoorde hij een waarschuwing van de pitbull teef, maar hij besloot het natuurlijk te negeren, want waarom niet. Hij bleef dominant staan, met een grijns naar de man kijkend, een grijns die weinig goeds voorspelde. Een duistere grijns, samen met een uitdagende blik. Een stok, een die hij weleens gezien had, werd gepakt door het baasje van Haku. Hij hoorde geblaf, van diversen honden, die ook in de tuin woonden en hij hoorde "indringer". Een lange, lange blaf, welke over ging in een grom, kwam uit de bek van de zwarte reu. De man was wel echt dom, als hij dacht dat hij Keegan kon vangen met zo een netje. Ten eerste zat de halsband van de reu erg in de weg, daarnaast wist de reu zich vast wel uit dat ding te krijgen. En als hij ook maar in de buurt kwam, zaten de tanden van de grote, goed getrainde pitbull vast wel in de arm van de man. En als hij nog eens flink met zijn kop zou schudden, werd dat vast een wond om nooit te vergeten. Had die tenminste nog een aandenken aan de reu. Met grote passen kwam de man richting de APBT. Deze gromde en blafte luid en laag, dreigend. Door het harde geluid, wat geproduceerd werd door de honden die in bezit waren van Haku's baasje en door het geblaf van Keegan, besloten andere honden ook luid te gaan blaffen. Hij hoorde hoe sommigen honden hun kop door de grote, metalen hekken staken, waardoor de ijzeren kettingen luid tegen het metaal aan ketste. Van bijna overal kwam nu geblaf, merendeels hiervan was luid en laag geblaf, zoals dat van de honden die ermee begonnen. De zwarte reu stopte nu met blaffen en zijn bovenlip rees omhoog toen de man te dichtbij kwam. Zijn gezichtsuitdrukking was in één klap veranderd. Emotieloos, dat was de enige beschrijving die hierbij paste. Maar de dominante houding was nog altijd niet verdwenen. Opnieuw kwam er een luide grom uit de keel van de reu, welke nog altijd zijn witte tanden liet zien, en zijn bek een klein beetje opende, om te laten zien dat hij niet terugdeinsde om te bijten. Totaal niet. Keegan was zeer benieuwd naar de reactie van de man.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   wo apr 01, 2015 5:19 pm

Keegan liet direct zijn tanden zien en gromde diep, waardoor Haku iets naar achteren stapte. Ze vertrouwde de reu wel, maar iets zei haar om toch weer wat naar achteren stappen. De man leek echter geen moment te twijfelen en stapte bijna direct op de Pitbull af. Wanneer hij de afstand tussen hem en Keegan aflegde riep hij nog één keer iets. Naar wie wist ze niet, al leek het heel hard op de naam van zijn partner. Namen waren makkelijker dan typische bevelen. De twoleg week af van zijn pad en liep in een boog rond Keegan heen zodat hij hem afsneed van het bos. Hakuchi keek hulpeloos toe, aangezien ze op dit moment niet bepaald veel kon doen. "Pas op." was het enige wat ze kon zeg als aanmoediging. Ze zag niet vaak dat de mens tegenover een hond stond. Normaal was het allen hond tegen hond. Ze richtte haar ogen wat naar achteren. Ze leek nog een tweede geluid te horen, een twee twoleg, maar deze kon ze niet direct zien. Hadden ze hen daarnet al in gesprek gezien, voordat hij zijn woning uit was gekomen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   di apr 07, 2015 10:06 am

Hij keek uitdagend naar de man, zijn oren lagen dreigend in zijn nek, hij had zich wat groter gemaakt en zijn sneeuwwitte tanden werden zichtbaar. Diepe en lage grommen rezen op uit zijn keel, terwijl hij de man strak in de gaten hield. Een luide blaf kwam uit zijn bek. Opnieuw hoorde hij honden uit de buurt meeblaffen. Hij hoorde Hakuchi "Pas op" zeggen, maar woorden zouden hem niet meer tegen kunnen houden. Hij was gewoon een eigenwijs rotbeest, welke behoeften had zijn witte tanden in iemand arm te zetten, welke behoeften had zijn kaakspieren te trainen. "Ik pas wel op hoor," reageerde hij dus toch maar, waarna de man hem afsneed. Hij was het nu een beetje zat. Hij zakte door zijn achterpoten en met een perfect afgemeten sprong - moest natuurlijk wel als je vechthond geweest was, die moesten dat kunnen, richting de man. Zijn scherpe tanden waren gericht op de arm van de man. Je kon duidelijk horen hoe zijn kaken op elkaar klapten. Hij voelde hoe zijn tanden in de arm van de man zonk. Grommend zette hij zijn tanden nog beter in de arm van de man, waarna hij begon met zijn kop te schudden. Luide grommen verlieten zijn bek, waarna hij losliet en naar achteren sprong. Die vent mocht eens voelen, hoe het was om door een echte vechthond gebeten te worden. Hij mocht eens voelen wat Hakuchi voelde. Vuile klootzak.

Haku <'3 » x » x

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   vr apr 10, 2015 4:49 pm

"Ik pas wel op hoor," Hakuchi richtte zich direct op toen de man dichter kwam en blafte een enkele keer luid toen Keegan toesloeg.. Haar voorpoten stonden tegen het hek en haar oren stonden alert naar voren. Haar aandacht was plotseling volledig naar Keegan gegaan, waardoor ze de tweede man niet had zien aankomen. Hij leek zich bijna in de strijd te werpen toen hij zag dat Keegan zijn tanden stevig in de arm van zijn vriend had gezet. Hij trok stevig aan de halsband van de Pitbull om hem los te krijgen van de man en wist er nog een stevig touw aan vast te hangen. Haku's oortjes schoten direct in haar nek en ze draaide zich een enkele keer rond. Het was zo frustrerend om achter een hek te zitten en hulpeloos toe te kijken. Met een enkele sprong, sprong ze om haar hok en richtte zich direct op om in te schatten hoe hoog ze zou moeten springen om er uit te geraken. Hoog was het zeker, waardoor het riskant om uiteindelijk om haar poten te landen. De enige hond waar ze nu tegen kon praten werd aangevallen door haar baas en zijn partner. Ze richtte haar blik nog even op Keegan, die nu gekneld zat tussen beide mensen. Even ademde ze diep in, waarna ze zich afduwde van het hok. Erover geraken ging uiteindelijk nog vlot, maar de landing was niet bepaald één van de beste. Ze zakte even door haar ene poot, maar wist zichzelf toch snel te herpakken. Ze sprintte snel de reu te hulp en duwde vervolgens de, al gewonde man met al haar gewicht aan de kant. De val van daarnet had haar poot goed te pakken gehad, maar dit liet ze totaal niet zien. Ze was al erger gewoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   zo apr 12, 2015 4:12 pm

Hakuchi leek haar aandacht nu op hem te richten. Woedend schudde Keegan met zijn kop, terwijl zijn gespierde schouders steeds meer kracht uitoefenden. Gegrom rees op uit zijn keel. Hij keek kort opzij, naar de fawnkleurige teef, welke tegen het hek aanstond. Wild schudde hij met zijn kop. Ineens voelde hij een druk op zijn keel. De halsband rondom zijn nek werd vastgepakt en hierna werd er een touw omheen gedaan. Furieus beet hij door, al leek het alsof hij stikte. Dit gevoel had hij ook weleens als vechthond gehad, als ze tegengehouden werden vlak voor de wedstrijd, dus hij was het wel aardig gewend. Door de twee mannen werd hij ingesloten, maar loslaten deed hij niet. Misschien uit woede, je mocht teven immers niet vastnemen en al helemaal niet gebruiken als prooi voor vechthonden. Ze waren verdomde laf in zijn ogen. Met honden zoals hem mocht het, hun verdienden het, maar Hakuchi verdiende het gewoonweg niet. Zij verdiende het niet om mishandeld te worden, gebeten te worden. Dus hij bleef furieus doorbijten. Hij had de man vast en zeker een wond gegeven, waardoor hij nog zeer lang aan Keegan kon denken. Wilde iedereen toch.
Toen hij een plof hoorde, keek hij naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Ineens stond Hakuchi daar, blijkbaar ontsnapt. Hij zag hoe ze de man wegduwde, die hem beet had. Keegan besloot los te laten, wat hem maar met moeite lukte omdat zijn tanden vrij diep in de arm van de man geboord was, maar het lukte hem en hij wist zich los te wurmen. Kort schudde hij zich uit, waarna hij snel richting Hakuchi liep, zijn blik gericht op de twee mannen. Een luide grom rees op uit zijn keel, hen strak aankijkend. “Gaat het?” vroeg hij vluchtig, nog altijd de twee mannen grommend aankijkend. Zijn oren lagen dreigend in zijn nek, terwijl hij zich groter had gemaakt. Een dreigende houding, aangevend dat hij niet terugdeinsde om opnieuw aan te vallen. Hij hoopte dat die man wat had geleerd van de wond in zijn arm, want hij zou het zo opnieuw doen, bij de andere arm. Als die verdomde man nou niet ingegrepen had, had hij de arm van Haku’s baasje gewoon gebroken. Maar er was niet al te veel gebeurd, afgezien van een bloedende wond. Rustig stond hij naast Hakuchi, haar met zijn schouder aanrakend, zijn flanken gingen rustig op en keer. Nog altijd was zijn bovenlip wat opgetrokken, waardoor je zijn sneeuwwitte tanden goed kon zien en af en toe gromde hij nog waarschuwend.

Haku <'3 » 426 » x

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   zo apr 12, 2015 11:03 pm


Haku haalde haar lip op in een lichte grom naar haar baasje. De blik die ze zag in zijn ogen was vooral verontwaardiging, al zag ze dat zijn ogen ook begonnen te lekken. Een boze uitdrukking kon ze echter niet wegdenken. Die bleef op zijn gezicht staan. Haku deinsde automatisch wat naar achteren en draaide zich even zijdelings naar Keegan om toen die zich bij haar had gevoegd. “Gaat het?” Haku's staart zat terug tussen haar poten. Het moment van adrenaline had niet lang geduurd, waardoor ook de stekende pijn in haar rechter voorpoot naar boven kwam. "Kon niet beter." mompelde ze zachtjes en hield haar kopje weer wat lager dan eerst. Haar blik hield ze op de twee mensen gericht, waarna ze even naar Keegan keek die er, tegenover haar, vele groter uitzag. Hij maakte zich dan ook groot en stak zijn kop dreigend de lucht in. Ze had nog nooit echt zo naast een vechtershond gestaan. Toch niet aan deze kant. Enkel ervoor. Haar baasjes was ondertussen beginnen te vloeken en wilde aanstalten maken om naar binnen te gaan, om iets aan zijn bloedende arm te doen. De andere man begon echter te roepen, iets wat ze niet direct verstond. Ga hem nu maar gewoon helpen. Haku's oortjes zakten wat in haar nek, hopend dat ze gewoon weg zouden gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   ma apr 13, 2015 12:06 am

Keegan keek met een ijskoude blik naar de man, welke scheldend naar binnen liep. Zijn houding bleef nog kort dominant, zijn neus was naar de grond gedrukt en zijn lip was omhoog gehaald, waardoor zijn witte, scherpe tanden zichtbaar werden. De andere man wist nog kort naar de twee honden te kijken, waarna ook hij naar binnen vertrok. Keegan wist zich te ontspannen, al was hij nog altijd oplettend naar ieder geluid was te horen was. Hij ging ietwat nerveus zitten, zijn oren elke keer bewegend als hij iets hoorde. Zonder Haku was hij vast en zeker ook opnieuw vechthond geworden, vastzittend in de achtertuin van die man. Hij keek dan ook naar Hakuchi, rustig maar tegelijkertijd ook gespannen en vooral nog vol energie, aangezien nog altijd de adrenaline door zijn lichaam gierde. Dat gaf echt een vreemd gevoel, hongerig een beetje. Leeg. Hij richtte zijn blik dan ook algauw weer naar voren. Hij wist niet goed waar hij naar keek, maar hij voelde zich leeg. Maar toen ze begon te spreken, kwamen alle gevoelens weer terug. De grauwe omgeving begon weer kleur te krijgen en zijn lichaam kreeg weer rust. Hij keek op, waarna hij zijn ogen richtten op haar. Hij onderzocht haar lichaam eerst op wonden, daarna keek hij naar een uitdrukking die pijn aanduidde. Hij slikte kort. Hij wist niet goed wat hij van haar vond. Het ene moment was ze die schattige, schuwe teef, een die hulp nodig had omdat ze van die verdomde slechte baasjes had. Het andere moment een gevaarlijke, onberekenbare teef. Het was zo grmengd, maar toch voelde het vertrouwd. Misschien omdat Ebony ook zo was.
Ze zei dat het niet beter kon. Hij knikte rustig. "Het spijt me. Ik wist mezelf niet in te houden," sprak hij rustig, hoofdschuddend. "Ik zie gewoon niet graag teven in de vechtsport, omdat zij beter verdienen. Honden zoals mij verdienen dat, maar honden zoals jij verdienen beter." Hij keek strak voor zich uit. Als zij nu pijn had, was het zijn schuld. Als zij nu vanavond mishandeld zou worden, was het zijn schuld. Hij wilde nu eigenlijk heel de avond bij haar blijven, om elk moment in te kunnen grijpen, maar dit was vrijwel onmogelijk. Hij had ook nog een pack, die hij moest helpen en ondersteunen. "Komt het vandaag goed met je en je baasje en zo? Of zal ik in de buurt blijven?" hij slikte kort. "Trouwens, bedankt.."

Haku <'3 » x

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakuchi

avatar

Teef
Aantal berichten : 47

Dog info
Leeftijd: 23moons
Ras: American Pitbull Terrier/ American Staffordshire Terrier cross
Partner: My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   ma apr 13, 2015 1:50 pm

Een opgeluchte rilling kroop langs Haku's rug toen de twee mannen het huis in verdwenen. "Het spijt me. Ik wist mezelf niet in te houden," De teef reageerde echter niet op wat de reu zei, haar ogen waren strak op de deur gericht. "Ik zie gewoon niet graag teven in de vechtsport, omdat zij beter verdienen. Honden zoals mij verdienen dat, maar honden zoals jij verdienen beter." Ze draaide haar kopje nu toch zijdelings naar de reu toen hij sprak. "Geen enkele hond verdient dat." mompelde ze, erop wijzend dat ook hij er niet in hoorde te zitten. Haku tilde kort haar ene poot op en haalde er vluchtig haar tong over, waarna ze deze snel terug neer zette. Er was geen bloed te zien, maar ze voelde gewoon dat er iets niet goed zat. Gebroken was het ook niet, want anders had ze dat wel gevoeld. "Komt het vandaag goed met je en je baasje en zo? Of zal ik in de buurt blijven?" Even wenkte ze met haar oortje toen hij dat zei. "Ik red me wel." beantwoordde ze zijn vraag en richtte haar blik even kort op het hek. Daar zou ze dus niet meer in geraken. "Trouwens, bedankt.." Een klein oprecht glimlachje verscheen op haar snoetje bij de woorden van de reu. "Jij bedankt om me een reden te geven om mijn hok te verlaten."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   do apr 16, 2015 5:36 pm

Ze vertelde dat ze het wel wist te redden alleen die dag. Keegan had gezien dat ze een sterke teef was, hoe gebroken ze van binnen ook leek, ze wist zich over haar angst heen te zetten en alleen dit deed hem al goed. Dus hij wist dat hij voor komende jaren vandaag een goede daad gedaan had, welke hem niet eens al te veel moeite gekost had en een die hem eigenlijk wel blij maakte. Dus hij besloot het te laten rusten voor vandaag, hij zou ook zijn thuis op gaan zoeken en dan misschien zocht hij haar later weer op. Hij keek nog wel. Hij maakte zich klaar om te vertrekken, een diepe ademtuig halend. "Jij bedankt om me een reden te geven om mijn hok te verlaten." Hij keek kort op, met een kleine glimlach. "En dat zou ik zo opnieuw doen," knipoogde hij naar hij, met een charmante glimlach. Hij draaide weer terug en ging er met een klein drafje vandoor, nog kort een afscheid mompelend.

- Topic uit.

Haku <'3 » x

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: History repeats itself [Keegan]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
History repeats itself [Keegan]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Other's territory :: Twoleg's territory-
Ga naar: