IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Snake-Hearted

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Snake-Hearted   di maa 03, 2015 10:17 am

Rockstar was weer eens onderweg om de grenzen te controleren. Dit deed hij de laatste tijd vaak alleen, gewoon zodat hij de zwakke plekken in andere grenzen te ontdekken. Als hij één zwakke plek in de grenzen van Thunderclan zou vinden, zou hij direct het bevel geven om dat stuk in beslag te nemen. Riverclan was dan wel veel grond verloren door de vorige leader, maar Rock wilde dit helemaal veranderen in zijn heerschappij. Veel was er niet veranderd, de geur van Thunderclan hing overal. De reu haalde even zijn lip op in een korte grom. Als dit niet ging werken moest hij binnenkort eens gaan nadenken over andere plannen. Hij kwam net aan op Fourtrees toen de verse geuren van Shadowclan zijn neus bereikten. Hij was direct alert, maar deed geen moeite om rechtsomkeer te maken. Hij stapte zelfs regelrecht naar de Shadowclanner toe. Een kleine grijns verscheen op zijn snoetje toen hij de leader van Shadowclan herkende. Ze was net iets langer leader als hem, waardoor hij haar direct herkende. "Wel wel, wie hebben we hier," De grijns op zijn gezicht hield zich nog even aan, maar veranderde al snel in een neutrale emotie.

OOC: Dauntstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 93

BerichtOnderwerp: Re: Snake-Hearted   di maa 03, 2015 10:31 am

De teef was altijd een beetje wantrouwig rond de grenzen. Dat was natuurlijk ook heel normaal, wie weet wat de vijandige clans niet van plan waren. De laatste tijd waren de sferen wat gespannen. Ze had het idee dat er niet veel nodig om daadwerkelijk iets te laten gebeuren. Dut baarde haar wel degelijk zorgen, oorlog kostte altijd levens. Maar goed, hopelijk kwam het niet zo ver. Echter kwam het wel zo ver dat ze zo vaak mogelijk de grenzen controleerde. Ook hield ze haar warriors goed voorbereid. Shadowclan was groot, ook al hadden ze tegenslagen gehad. Alle clans hadden de zware winter moeten doorstaan, en misschien was de hare daar wel het sterkst uit gekomen. Een plotseling sterke riverclan-geur deed haar oortjes alert naar voren schieten. Riverclan? Daunt had gehoord dat ze pas een nieuwe leader hadden. De vorige had ze nooit problemen mee gehad, maar die was dan ook niet heel lang onder haar regiem aan de macht geweest. De geur werd al snel verklaard toen een reu haar met een grijns begroette. Wie was hij? Hij leek wel heel vol van zichzelf. 'Wie ben je, Riverclan.' Blafte ze toch wat vijandig. Ze had dan nooit echt problemen gehad met Riverclan, maar onder deze nieuwe leider, je wist et maar nooit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: Snake-Hearted   di maa 03, 2015 10:43 am

De vijandige houding naar hem toe was hem niet ontkomen. 'Wie ben je, Riverclan.' De leader van Shadowclan was dus niet op de hoogte van zijn plotse rangstijging. Dat moest zo nog maar even blijven. Rockstar richtte zijn oortjes naar voren en haalde even de mondhoek van zijn lip naar boven in een grijns. "Rockflare is de naam," zei hij met een klein knikje naar de leader toe en zette vervolgens een stap naar haar toe. Het goede aan Foutrees was dat het neutraal was, iets wat nu wel van pas kwam. Hij liet zijn blik even over Daunt gaan, terwijl hij een halve bocht om haar heen liep zodat hij tussen Shadowclan territory stond en haar. "Wat doet de leader van Shadowclan op de verste uithoek van haar territorium?" Rockstar had zich ondertussen neergezet, al nam hij geen ontspannen houding aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 93

BerichtOnderwerp: Re: Snake-Hearted   wo maa 04, 2015 1:06 pm

De reu antwoordde dat Rockflare zijn naam was, en dat deed enkele belletjes bij haar rinkelen. Rockflare.. Waar had ze die naam eerder gehoord? Hij moest iets gedaan hebben, iets opvallend genoeg om haar oren te bereiken. Geruchten, geruchten.. Hoe hij daar stond, heel zelfverzekerd, dat was de houding van een.. Ja, dat wa et. Hij was natuurlijk de nieuwe Leader. Toen Rockfláre een halve boog maakte zo dat Daunt werd afgesneden van het territorium, nam ze een vijandige houding aan en gromde ze zachtjes. Ze hield niet van dit soort spelletjes. "Wat doet de leader van Shadowclan op de verste uithoek van haar territorium?" Nog steeds gespannen begon de teef aan net zo'n halve boog, maar ditmaal zo groot dat ze ook werkelijk in het shadowclan territorium kwam te staan. 'Dat kan ik net zo goed aan jou vragen, Rockfláre.' Kefte ze terug, met nadruk op de laatste lettergreep. Ze had hem wel door.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: Snake-Hearted   do maa 05, 2015 11:01 pm

Rockstar's mondhoek ging even omhoog in een grijns toen de Shadowclanner een vijandige houding aannam, toen hij haar had afgesneden van haar territorium. Hij volgde haar actie nauwgezet, totdat ze zich terug in haar eigen territorium bevond. Het was grappig om te zien dat de leader van Shadowclan zich zo liet leiden door zijn acties. 'Dat kan ik net zo goed aan jou vragen, Rockfláre.' Rockstar richtte zijn oortjes verrast naar voren toen ze zijn naam zo benadrukte. "Ach, je hebt me door," zei hij nonchalant en liet zijn gespannen houding varen. "Bij deze, aangenaam." mompelde hij met een kort knikte naar Australian Shephard toe. Hij hield zijn ogen strak op haar gericht en nam haar even in zich op. Uit ervaring wist hij dat de meeste Warriors uit Shadowclan nogal voorspelbaar waren. Was dat wel degelijk zo of waren het juist de honden die hij was tegengekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Snake-Hearted   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Snake-Hearted
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Starclan's territory :: Fourtrees-
Ga naar: