IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Silent soul »OPEN

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Wolfpup

avatar

Aantal berichten : 16

BerichtOnderwerp: Silent soul »OPEN   zo feb 22, 2015 5:15 pm

It's no secret that our world is in darkness tonight

Met behoedzame stappen doorkruiste de jonge reu het gebied. Hij voelde dat hij hier niet welkom was, het hing haast tastbaar in de lucht, gelijkend de grensmarkeringen van verschillende clans. Hij wist dat dit een gevaarlijke plek was, hij had er vaak genoeg over gehoord, maar het kon hem weinig schelen. Hier voelde hij zich meer thuis dan binnen het kamp. De afgesloten plek bezorgde hem een benauwd gevoel, hij had een hekel aan alle regels en alle blikken van de andere clanleden. Hier was het tenminste rustig. Hij voelde zich op zijn gemak in de stilte, niet in het rumoer van de clan. Hij schudde even zijn vacht. Hij was groot voor zijn leeftijd, en gezien de vele vecht- en stoeipartijen ontbrak het hem ook niet aan spierkracht. Toch was hij nog geen Apprentice, hoewel hij de leeftijd inmiddels had bereikt. Hij vroeg zich af wanneer er weer een ceremonie zou zijn. Onzekerheid knaagde aan hem. Zouden ze hem wel Apprentice maken? Verbeten liep hij verder en dwong de gedachte weg. Het had geen nut om daarover te piekeren. Met een schijnbaar onverschillige houding zochten zijn poten grip op de grond en verwijderde hij zich steeds verder van het kamp. Het kon hem weinig schelen dat hij straf zou krijgen omdat hij was ontsnapt, deze rustige uren waren het waard. En bovendien zou er niemand echt bezorgd om hem zijn, het zou wel even duren voordat ze merkten dat hij weg was. En voordat ze hem zouden zoeken moest er wel veel gebeuren. Hij was een rol in het kamp, de zorgvuldig gecreëerde rol van een sarcastische en gemene reu. De Warriors hadden een hekel aan hem omdat hij vervelend deed tegen de andere pup's, die hem eveneens probeerden te ontlopen. Hij ergerde zich aan zijn eigen gedachten, zijn gevoel van eenzaamheid. Dit was de enige manier om niet toe te geven aan zijn zwakheid, en dat was wel het laatste wat hij wilde.
Een vreemde geur drong zijn neus binnen, een verse geur van een naderende hond. Hij had weinig zin in een confrontatie, maar als hij zich nu om zou draaien zou het geen zin meer hebben, de hond zou hem al hebben geroken. Zijn staart stond lichtelijk stijf en zijn spieren waren gespannen, hij dacht aan de verhalen over deze plek en de gevaren. Echt bang was hij toch niet. Daarvoor was de gespeelde onverschilligheid al te ver in zijn karakter gesleten.

It's no secret at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 76

BerichtOnderwerp: Re: Silent soul »OPEN   di feb 24, 2015 12:08 pm


absentstar
be happy for this moment, for this moment is your life

Huppelend en trippelend liepen de gestroom- lijnde poten van de boxer. Met een open- hangende bek greep ze een takje vast en gooide die in de lucht om hem weer op te vangen. Ze hield van gewoon rond wandelen langs de grenslijnen, ze geuren van de andere clans lieten haar altijd opnieuw herinneren dat ze niet alleen waren. Ze ging het liefste zelf en alleen op pad gewoon om haar gedachtes rust te geven. Ze herinnerde nog zo goed dat ze haar warriornaam kreeg Absentmind. Ze ving het takje net niet op en dook speels naar de grond om het takje vast te grijpen en die opnieuw weer op te gooien. Ze wilde hem ophangen maar het takje viel in de rivier van de Riverclan en ze tuurde sipjes naar het takje.

Ze vond meteen een nieuwe tak die ze niet veel later liet liggen toen ze de bekende geuren van haar clan roken. Ze volgde het spoor tot ze bij de pup hadden gevonden. Meteen vroeg ze zich af waarom de pup überhaupt uit het kamp was gegaan maar was dat niet de pup waarvan ze klachten van warriors had gehad. De reu zou de rest hebben geterroriseerd hebben en heel gemeen zijn. Het is een pup, pups zijn niet gemeen, niemand word gemeen geboren enkel gevormd door de acties en gebeurtenissen in diens leven. Nu ze goed nadacht kon ze op de naam komen. 'Zeg Wolfpup weetje dat de warriorregels het verbieden om pups zonder begeleiding het kamp te laten verlaten? Tis meer voor jou veiligheid dan de rest' zei ze kalm terwijl ze voor de pup haar derrière op de grond liet zakken en hem aankeek.

❤ thanks skye


_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfpup

avatar

Aantal berichten : 16

BerichtOnderwerp: Re: Silent soul »OPEN   di feb 24, 2015 6:23 pm

It's no secret that our world is in darkness tonight

De verwachting om een vreemde geur te ruiken was zo vanzelfsprekend geweest dat hij eerst niet door had gehad dat hij de naderende geur kende. Nu hij de prikkelende lucht van zijn eigen clan rook, vroeg hij zich af of hij de geur zou moeten omschrijven als 'thuis.' Het werd van hem verwacht, maar hij had zich nooit echt thuis gevoeld bij de Thunderclan. Zijn moeder gestorven in het kraambed, evenals zijn broertjes. Hij was in een strenge winter geboren, en hij was de enige overlevende. Zijn vader had hij nooit gekend. Hij was alleen, en probeerde die eenzaamheid te verdoezelen door zijn zwakheden te verbergen. Zijn opgekropte frustratie vond zijn weg naar buiten naar de andere pup's. En met zijn groeiende rotgedrag groeide ook de zelfhaat voor degene die hij pretendeerde te zijn, de rol die hij koesterend speelde maar eveneens verafschuwde. Hij klemde zijn kaken op elkaar, zou niet toegeven aan de weekhartigheid die hem af en toe overviel. Vastbesloten bleef hij doorlopen, probeerde met elke stap onverschilliger te worden en verder verwijderd te raken van de emoties die soms door zijn harde kern glipten.

De geur was inmiddels niet meer te negeren, en met een vermoeide zucht dwong de pup zijn lichaam in de krommingen van nonchalance, onverschilligheid. Een licht verveelde blik knutselde hij zorgvuldig op zijn gezicht, net op tijd, want zijn Clanleader verscheen vanuit het struikgewas. 'Zeg Wolfpup weetje dat de warriorregels het verbieden om pups zonder begeleiding het kamp te laten verlaten? Tis meer voor jou veiligheid dan de rest,' sprak de gestroomlijnde boxer. Hij keek haar even aan, een geërgerde uitdrukking op zijn gezicht. Gespeeld, maar bijna niet van echt te onderscheiden. 'Wat maakt mijn veiligheid jou uit?' reageerde hij vervelend. Het had zijn bek al verlaten zonder dat hij er echt over na had gedacht. Was het nog wel een rol, die hij speelde? Of was hij zonder het door te hebben samengesmolten met deze vervelende persoonlijkheid die hij zichzelf had aangemeten om zijn verdriet te negeren?

It's no secret at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keegan

avatar

Aantal berichten : 151

BerichtOnderwerp: Re: Silent soul »OPEN   vr feb 27, 2015 1:34 pm

Nog altijd was de reu de stilte niet gewend, de stilte die zijn ziel werkelijk doordrong. Als er geen honden bij hem thuis waren, ging hij wel naar het hondenparkje, om daar andere honden tegen te komen. Maar dat alles was voorbij. Nu moest hij overleven als zwerver. Hij dacht dat hij nooit zo laag kon zinken, maar blijkbaar wel. Hij was immers een zwerver nu. Van champion naar zwerver. Dat was wel een reusachtig verschil. En het deed ook werkelijk pijn. Maar hij moest eroverheen komen. Het kon niet meer veranderd worden, het kon nooit meer zo worden als vroeger. Hij liet zijn emoties dan ook niet doorschemeren aan anderen. Hij was de oude Keegan bij anderen en dacht alleen maar aan zijn verleden terug. Hij had na twee volle jaren van training genoeg geleerd. Emoties laten zien was zwakte. Was je dood.
Het was ijzig koud, regenachtig en donker. De donkere, grijze wolken sierden de hemel al enkele dagen en de regen stortte onophoudelijk de lucht uit. Bladeren verlieten de bomen alweer, terwijl de prooi langzaam in hun holletjes verdwenen. Stilletjes liep de reu over een nieuw gebied, een die nog niet kende. De geuren die zich op dit gebied bevonden waren sterk, maar vermengd. Het was niet één geur, maar het leek eerder op drie, vier geuren. Nieuwsgierig stak de gespierde American pit bull terrier zijn neus de lucht in, terwijl zijn bruine ogen het gebied scanden. Hij wist dat hier grote groepen honden leefden, uitgemergeld als wat. Dat had hij inmiddels wel mogen meemaken. Geen zwerfhonden, zoals hij eigenlijk was, maar packs, die streden met elkaar. En dan noemde ze vechthonden agressief. De reu legde zijn spitse oren even in zijn nek. Hij hoorde twee honden. Eventjes keek hij om zich heen, maar algauw herkende hij het silhouet van een grote teef, met een pup voor zich. De reu wist de grijns niet van zijn gelaat te slaan en liep er met grote passen heen.
"Leuk, zo een meeting," sprak de grote, gespierde American pit bull terrier reu, welke zich bij de twee honden voegde en rustig ging zitten. De leren, zwarte halsband schuurde wat ongemakkelijk rondom zijn nek, maar hij deed hem niet af. Het was - naast alle wonden en littekens, de enige herinnering aan zijn verleden. De reu keek rustig naar de twee honden. De grote wond op zijn borst was nog altijd niet dicht, maar hij negeerde het. Hij keek naar de Boxer teef voor hem. "Met dit prachtige weer, gezellig," grijnsde hij toen. Hij was niet bang voor beide honden, hoewel ze gespierd waren en er niet ongevaarlijk uitzagen. Hij had eens tegen een Kangal gevochten, waren sterke honden. Maar deze pup was nog jong, hij zou vrij weinig kunnen tegen Keegan. "De naam is Keegan, met wie heb ik te maken?" grijnsde de zwarte reu toen. Hij was benieuwd naar hun reactie.

- Yess ik kom mengen >D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 76

BerichtOnderwerp: Re: Silent soul »OPEN   di maa 03, 2015 10:55 am


absentstar
be happy for this moment, for this moment is your life


Zou de pup dan echt niet begrijpen dat het rogue gebied te betreden gevaarlijk was, je moest oppassen waar je als jonge hond voet zette ongeacht wat voor ras je was. De rogues of erger waren vaak getrainder, gespierder. Maar buiten alles hoe durfde de pup zo brutaal te zijn tegen een warrior, nee leader. 'Wat maakt mijn veiligheid jou uit?' Ze schudde kort haar kop, waarschijnlijk was de beste optie geweest de pup in zijn nekvel te pakken en gewoon mee te slepen naar het kamp. 'Wolfpup, waarom denk je dat het mij niet zou boeien? Ik ben verantwoordelijk voor je ik ga je niet zo maar de regels laten breken. Wat zal de Starclan wel niet denken als ik je gewoon hier laat rondlopen, of dat je hier zonder toestemming bent?' Vroeg ze streng terwijl ze de toon van de reu teniet liet gaan en er niet op reageerde. 'Het maakt mij niet uit wat je zegt je gaat mee terug naar het kamp en wanneer je Apprentice word mag je met je mentor het kamp uit.' Zei ze kalm kijkend naar de puppy, als ze het goed had was hij al bijna de leeftijd van een apprentice.

De nieuwe geur die ze rook liet haar omkijken naar de reu, een rogue, ze dacht er net nog overna. Dit was precies waarom  pups het kamp niet uit mochten, die kon zich niet verdedigen tegen de stevige kaken van de pitbull. Dat zou een kwestie van hap slik weg worden. De grijns op zijn kaken lieten haar korte nekharen overeind komen. Zo dicht bij de grenslijnen hoe durfde hij. "Leuk, zo een meeting," De wond op zijn borst leek hem geen zorgen te baren nu hij gewoon rustig voor hun ging zitten. "Met dit prachtige weer, gezellig," Absent keek hem recht aan toen hij haar aankeek. 'Ja enig gezellig, moeten we vaker doen.' Klonk haar sarcastische stem terwijl ze zorgde dat hij niet zo maar naar wolfpup kon grijpen zonder langs haar te moeten. "De naam is Keegan, met wie heb ik te maken?" Ze bleef hem aankijken niet begrijpend wat nu zijn bedoeling zou zijn met dit gesprek. 'Mijn naam is Absentstar en je bevind je behoorlijk dicht bij mijn territorium.' Zei de teef haar alerte houding nog steeds niet laten zakkend.

❤ thanks skye


_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Silent soul »OPEN   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Silent soul »OPEN
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Other's territory :: Boundaries-
Ga naar: