IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Spottedpelt

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Spottedpelt

avatar

Teef
Aantal berichten : 117

Dog info
Leeftijd: 24 ɱσσɳʂ
Ras: Australian Shepherd
Partner: If I showed you my flaws. If I couldn't be strong. Tell me honestly, would you still love me the same?

BerichtOnderwerp: Spottedpelt   vr feb 20, 2015 6:39 pm


To break the rules you must first master them

Generally
Name: Spottedpelt
- Spottedpelt= gestipte vacht. In haar vacht zitten allemaal vlekken en stippen   met verschillende kleuren.
Nickname: Spottie, Spot
Gender: Female
Age: 20 moons
Breed: Australian Shepherd
Clan: Shadowclan
Rank: Warrior
Sexuality: Hetrosexual
Bloodgroup: 50% Shadowclan, 50% Rogue

Inside
Spottedpelt is een hond van weinig woorden. Ze praat niet veel en antwoordt alleen als dat nodig is. Vaak antwoordt ze ook kortaf, maar ze bedoeld er niks mee. Sommige denken dat ze dan geen zin heeft in een gesprek, maar dat is zeker niet zo. Zolang een ander blijft praten, praat ze vanzelf lekker mee.  Daarnaast heeft ze een nieuwsgierig karakter. Hierdoor komt ze vaak dwingend over omdat ze alles zo graag wil weten. Alleen moet ze dit nog een beetje in de hand zien te houden. Ook is ze soms gevoelig voor kritiek, maar hier laat ze niks van merken. Ze doet vaak onverschillig en durft haar mening niet echt te geven, bang dat dit verkeerd overkomt.

Outside
Eyes: brown
Height: 35 cm
Fur: Om haar ogen heeft ze een bruinige, oranjeachtige vachtkleur. Daaromheen heeft ze een gevlekte vacht met de kleuren zwart en wit. Haar oren zijn ook zwart-wit gevlecht. Haar poten zijn helemaal wit behalve een achterpoot die lichtbruin is.  
Op haar rug heeft ze een grijze vacht met zwarte vlekken ertussen die doorloopt tot haar achterpoten. Haar buik is wit.

History
Haar moeder kwam ook uit Shadowclan, maar haar vader was een Rogue. Iets wat dus niet mocht. Nadat Spottedpelt geboren werd is ze met haar moeder in SC gebleven en is daar opgegroeid. Toen ze apprentice werd is haar verteld wie haar vader is en die zijn ze toen wezen opzoeken. Echter had haar vader zich toegevoegd bij een paar moordzuchtige Rogues, iets wat hijzelf ook niet wist. Maar Spottedpelt's moeder snapte al helemaal niet van wat er aan de hand was en nam aan dat hij een moordenaar was. Hierdoor was ze woedend op hem en mochten Spottedpelt en haar twee broertjes hun vader niet meer zien. Natuurlijk hadden ze door dat hun moeder een haat had gecreëerd voor hun vader, waardoor ze hem ook gingen haten. Wie hield er dan ook van een moordenaar.
Twee maanden later was Spottedpelt's moeder alleen wezen jagen, maar het duurde lang voordat ze terug kwam. Spottedpelt zelf werd nieuwsgierig en samen met haar broertjes is ze wezen zoeken. Niet veel later was ze gevonden. Een Rogue uit de bende van haar vader had haar keel vast, maar zelf gaf ze geen kik. Vervolgens smeet de Rogue haar aan de kant en was weggelopen. Hij had haar in koele bloede vermoord. Spottedpelt was woedend op haar vader en was vol van verdriet. Ze heeft haar moeders lichaam naar het kamp gesleept en daar is de clan met haar samengedromd. Sindsdien hoopt ze haar vader nooit meer te zien en haat ze hem enorm. Ze is daarnaast ook niet trots op haar Rogue bloed.

Clan
Leader: Dauntstar
Deputy:
Med. Dog:
Med. Dog Apprentice:
thank you Sarah of Kickstart!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Spottedpelt
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Doggy corner :: Introduction :: Dogs-
Ga naar: