IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Appleshade

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Appleshade
Starclan
avatar

Aantal berichten : 98

BerichtOnderwerp: Appleshade   do feb 19, 2015 9:32 pmAPPLESHADE
2,6
FEMALE
NONE

General
Name: Appleshade
Future names: Applestar (?)
Former names: Applepup - Applepaw
Meaning;
Apple Appel. Ze had de naam gekregen om haar vachtkleur, maar deze veranderde echter toen ze ouder werd. Nu past het voorvoegsel bij haar naam om haar zoete karakter, zo zoet als een appel.
Shade Shaduw. Deze Suffix kreeg ze door haar goede, doodstille jachtkunsten. Ze lijkt net een schaduw, die door het territorium jaagt.
Gender: Female
Age: 26 moons
Lifestyle: Clan dog
Birthplace: RiverClan camp
Breed: Staffordshire terrier
Conviction: Good
Sexuality: Hetrosexual
Home place: RiverClan camp
Owner: Chrissy
Pm to: Keegan - Appleshade - Swandance

Uiterlijk
Breed: 95% Staffordshire bull terrier 5% American Staffordshire terrier
Fur color: Brown brindle
Scars: x
Eye color: Brown
Size: 32 cm
Build: Atletisch, gebouwd voor de jacht
HD & ED: HD-A / ED-vrij
Short discription: Appleshade is een vrij kleine teef, met haar 32 centimeter schofthoogte. Ze heeft niet echt de gespierde bouw, zoals de werkende kant van het ras. Zij is eerder de jachtgroep van het ras, met een smal borstbeen, langere poten, gespierde schouders en sterke kaken. De teef heeft een grote, witte vlek op haar borst, welke ook haar nek bedekt. Verder heeft ze nog wat witte pootjes en een witte streep, vanaf haar neus tot tussen haar ogen.

Innerlijk
Appleshade straalt voornamelijk schattigheid uit, onschuldigheid. Dit is dan ook een van de meest overheersende karaktereigenschap, haar onschuldigheid. Appleshade is een naïeve, speelse, vriendelijke, behulpzame en schattige teef. Ze ziet niets slechts in honden, ze is daarom ook zeer makkelijk te manipuleren. Dit is een gevaarlijke eigenschap van haar. De teef sluit ook wel snel vriendschappen, al kan ze in de buurt van reuen wat nerveus en verlegen overkomen. Door een incident in haar verleden heeft ze een kleine angst gecreeërd naar reuen. Ze zal een beetje verlegen zijn, stilletjes en vooral zeer nerveus. Daarom is ze in de liefde totaal niet goed. Ze gedraagd zich nog te jong en voelt zich nog te jong om daaraan te denken. De teef heeft daarnaast ook nog eens een angst gecreeërd naar grote honden, doordat haar vader door een grote BloodClan-reu vermoord is. Dit heeft haar reuenangst ook nog meer aangewakkerd.
And when she's inlove? Appleshade heeft een lieve reu nodig, een die haar goed behandeld en vooral niet opdringerig is. Een grote reu zou voor haar niks zijn. Ze zal wat voorzichtig zijn in de liefde, maar zodra het vertrouw voelt, zal ze zich wat meer gaan openen. Dit zal echter wel lang duren.
When she hates you? Wanneer Appleshade je haat heb je wel heel erg veel fout gedaan. Appleshade zal je niet opzoeken wanneer ze je haat, ze zal je gaan vermijden, negeren en als ze iets tegen je zegt, zal dit normaal zijn, alleen iets minder hartelijk als dat ze tegen de rest praat. En als ze je nou haat, maar jij bent in gevaar? Dan zal ze nog altijd haar leven voor je geven.
When you're a friend? Wanneer ze je ziet als een vriend, zal ze de liefste vriend zijn die je je wensen kan. Ze zal je altijd ondersteunen en vergeven. Ook zal ze zich heel speels opstellen naar je. Ze zal altijd in zijn voor een gesprekje, ze zal graag met je op jacht gaan en vooral, veel lol beleven. Samen zwemmen, samen spelen, samen patrouilles lopen. Ze zal je nooit verlaten.

Geschiedenis
» 0 - 6 manen: Vrij rustige periode. Ze had één broer en één zusje. Algauw kwamen de ouders van de teef tot de conclusie dat ze anders was dan de rest, vele malen speelser, maar ook veel zachter. De pup speelde veel met andere pups en had eigenlijk een goed leven.
» 6 - 12 manen: Haar apprenticetijd. Ze kreeg Coyotehowl aangewezen als mentor, een grote bordercollie teef. Ze trainden veel en Apple was erg nieuwsgierig en leergierig. De teef bleek een uitstekende jager te zijn, vechten ging wat minder. Uiteindelijk slaagde ze voor de eerste assessement. Toen ze acht manen was, was ze met haar vader op jacht. Ze had net een prooi gevangen en wilde terug gaan naar haar pa, toen ze iets hoorde. Een stem. Het was een BloodClanner, een reusachtige, welke zich op hun territorium bevond. De grote reu viel haar pa aan en na een lang gevecht had hij de keel van Apple's vader gevonden. De teef viel de reu aan, maar deze gooide haar zonder moeite in de rivier, waarna hij de prooi van haar vader pakte en er vandoor ging. Haar vader was gestorven die dag. Apple had het er erg moeilijk mee, maar ze kwam er uiteindelijk overheen. Dit had haar aardig bang gemaakt voor grote honden, vooral grote reuen. Toen ze twaalf manen oud was, waren haar trainingen voorbij en werd ze Appleshade.
» 12 - 26: Appleshade kreeg een apprentice toen ze 16 manen oud was, met de naam Brokenpaw. Het was een enigszins vervelende, maar toch leergierige en vriendelijke teef. Appleshade en Brokenpaw kregen een goede band en gingen vaak trainen. De teef, een labrador, was af en toe zeer vervelend, maar Appleshade kon de teef wel aan. Toen ze achttien manen oud was, werd ze aangevallen door een BloodClan reu, een andere dit keer. Ze wist zich onder de stevige greep van de reu uit te wurmen en terug te vechten. Uiteindelijk vluchtte de reu. Appleshade ontwikkelde een nog grotere angst voor reuen. Ze wordt steeds voorzichtiger en nerveuzer in het bijzijn van reuen. Toch gaat ze verder met de trainingen en sluit ze deze ook succesvol af. Op het moment dat ze geen apprentice is, gaat ze meestal jagen. Toen ze op 24 manen oude leeftijd op patrouille gestuurd werd, kreeg de patrouille problemen met een Rogue, welke in het territorium aan het jagen was. Ze jaagden de rogue van het gebied, maar deze bleek een groep te hebben, dus werd het een gevecht. Appleshade raakte gewond aan haar schouder, een ander lid van e patrouille stierf, maar ondanks dat jaagden ze de rogues van het territorium. Ook dit zorgde voor een deuk in het vertrouwen in reuen. Appleshade heeft nooit echt een fijne ervaring met reuen gehad, al gaat het de laatste tijd wel wat beter.

Skills
Fysiek
Zicht: ●●●●○
Reuk: ●●●●○
Gehoor: ●●●○○
Snelheid&Behendigheid: ●●●●●
Doorzettingsvermogen: ●●●○○

Mentaal
Sociaal bij bekende: ●●●●○
Sociaal bij onbekende: ●●●●○
Omgang met pups: ●●●●○
Geduld: ●●●●○
Gevoeligheid: ●●●●○
Pijngrens*:  ●●●○○
Waaksheid: ●●○○○
* Hoe meer bolletjes hoe sneller ze pijn voelt.

Other Clans
ThunderClan: - "Is wel een prima clan geloof ik.."
Fear: ●●○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ●●●○○
RiverClan: - "Mijn geliefde clan"
Fear: ○○○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ●●●●●
WindClan: - "Prima clan."
Fear: ●○○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ●●●○○
ShadowClan: - "Ik ben best bang voor ze.."
Fear: ●●●○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ●●●○○
BloodClan: - "Vuile psychopaten!"
Fear: ●●●●●
Hate: ●●●●●
Sympathy: ○○○○○
Rogue & Dogpet: - "Meningsloos"
Fear: ○○○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ○○○○○

RiverClan
Appleshade is heel blij met haar clan. Ze is volbloed RiverClanner, ze is een geweldige jager en houdt verschrikkelijk veel van water. Ze vindt de honden in de clan zeer aardig en de kans dat ze hier ooit weg gaat is heel klein.

High ranks:
Leader: Rockstar
Deputy: x
Medicine dog: x
Medicine dogs appentice: x

Important information:
Former ranks: Pup - Apprentice
Current rank: Warrior
Future ranks: Elder.
{Medicine dog (?) - Medicine dogs apprentice (?) - Deputy (?) - Leader (?)
Former mentor(s): Coyotehowl
Former apprentice(s): Brokenrose

Relationships
» Rockstar { Eerste ontmoeting
Appleshade ontmoette Rockstar in het kamp, vlak nadat hij leader geworden was. Hun eerste ontmoeting liep niet zeer soepel, ze wist niet goed wat te zeggen. Ze is dan ook zeer bang van hem, omdat hij immers een reu is. Hij heeft wel een belangrijke afspraak gedaan, waardoor ze hem toch meer vertrouwt.

» Brindleleaf { NPC
Brindle is de moeder van Appleshade en ziet er bijna hetzelfde eruit als de teef, alleen mist ze het wit. Ze is qua karakter bijna hetzelfde. Appleshade en Brindleleaf hadden altijd al een zeer goede band. Brindleleaf hield de warrior vaak met dingen die haar niet lukten, ze joegen vaak samen en als pup speelde ze veel met haar moeder. Nu hebben ze nog amper contact, maar dit komt doordat ze elkaar vaak mislopen.

» Roachsplash { NPC
Roachsplash is de vader van Appleshade. Hij is vermoord door een BloodClan reu. Appleshade mist haar vader heel erg, ze had een vrij goede band met de reu, al was de band niet zo goed als die met haar moeder.

» Coyotehowl { NPC
Coyotehowl was de mentor van Appleshade, heel haar apprentice tijd. De teef was een goed voorbeeld voor Appleshade. Ze was lief, maar kon ook hard en doorzettend zijn. Ze was een goede vechter, Apple keek echt tegen haar op. Ze hadden een goede band.

» Brokenpaw { NPC
Brokenpaw was de apprentice van Appleshade. Ze was een aardig koppige apprentice, zeer eigenwijs maar ook erg leergierig. Ze heet nu Brokenhowl. Haar achtervoegsel was afgeleid van die van Appleshade's mentor. Nog altijd hebben de twee af en toe contact.

» Soldier { NPC
Soldier was de BloodClanner die de vader van Appleshade vermoord had en haar zwaar verwondde. Appleshade heeft een grote haat, maar ook een groot gevoel van angst tegenover de reu. Ze hoopt hem nooit meer tegen te komen.

» Mirror { NPC.
Mirror was de reu van de BloodClan die haar aangevallen had. Ook voor hem is ze verschrikkelijk bang en kent ze een gevoel van haat.

» Butterpaw { Eerste ontmoeting
Butterpaw is de apprentice van Appleshade. Ze heeft tot nu toe geen mening over de hond, aangezien ze nog geen trainingen heeft gehad.

» Stormtalon { Eerste ontmoeting
Appleshade heeft Stormtalon op de vierboom ontmoet. Ze moet niets van hem hebben - hij is immers een reu, maar ook nog eens van een andere clan. Ze vindt hem vreselijk eng.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Appleshade
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Doggy corner :: Introduction :: Dogs-
Ga naar: