IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 The best things in life [Geboortetopic][Creampup]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mintleaf
Queen
avatar

Teef
Aantal berichten : 26

Dog info
Leeftijd: 29moons
Ras: Golden Retriever
Partner: Shine your way

BerichtOnderwerp: The best things in life [Geboortetopic][Creampup]   za dec 27, 2014 1:59 pm


Enkele dagen geleden had Mintleaf zich verplaatst van de warriorsden naar de Nursery. Een stap die ze maar al te graag had willen zetten. De taken van een warrior lagen nu achter haar, voorlopig dan toch. Ze had net haar ogen gesloten toen een stekende pijn door haar lichaam trok. Haar ogen kneep ze strak dicht toen een volgende wee van zich liet weten. Dit was het dan. Ze legde haar oren in haar nek, was blij dat een oudere Queen haar te hulp schoot. Ze was in starclansnaam zo blij dat ze dit niet alleen moest doen. Net zo snel als de pijn gekomen was, was de pijn verdwenen. De keek het teefje bijna geschrokken aan. Was er iets mis? Toen ze haar kopje optilde zag ze dat er niets mis was. Een kleine puppy lag hulpeloos aan haar poten. Instinctief trok ze zichzelf recht en haalde haar tong over het snoetje van de jonge pup, zodat zijn of haar luchtwegen vrij werden gemaakt. Haar blik werd zacht toen ze zag dat het een jong teefje was, haar vacht zo licht als crème. Ja, dat werd het. Creampup. Creampup zou het worden. "Mijn lieve Creampup." mompelde ze zachtjes, bijna onverstaanbaar. Ze drukte haar neusje kort tegen die van de pup en trok haar vervolgens met haar pootje dichter naar haar toe.

OOC: Eerste post voor Creampup, daarna open voor Shadowclan
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creampup

avatar

Teef
Aantal berichten : 16

Dog info
Leeftijd: Born
Ras: Golden Retriever
Partner: I'll make you feel loved

BerichtOnderwerp: Re: The best things in life [Geboortetopic][Creampup]   za dec 27, 2014 2:30 pm

Het ongeboren hondje dobberde rustig rond in de warme, holle ruimte waar ze zich bevond. Ze had nog geen besef van de wereld om haar heen, alles wat ze kende was het geluid van een kloppend hart. Het klonk dichtbij, en geruststellend. het was de bekende wereld. Maar het zou niet lang duren of alles wat ze kende zou ze achter zich laten. een nieuwe wereld zou haar verwelkomen.

Schokken trokken door de holle ruimte waar ze zich bevond. De pup wist dat de tijd van verandering gekomen was, en instinctief verzette ze zich er niet tegen. ze liet zich meeglijden met de stroming, tot de koude lucht haar omringde. Het crémekleurige teefje was geboren. Ze hoorde een zachte stem, maar begreep de woorden niet. toch wist ze dat ze het begin van haar leven aankondigden. Haar naam was nu Creampup, en onder die naam zou ze 6 manen lang leven. Ze kroop naar de geur van melk toe, die haar omringde, en vond instinctief de bobbel waar ze begon te drinken. Ze kon nog niets zien, en eigenlijk nog niet eens denken, en alles wat ze deed was puur op instinct. later zou dat veranderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 93

BerichtOnderwerp: Re: The best things in life [Geboortetopic][Creampup]   ma dec 29, 2014 4:35 pm

Doelbewust stapte de Australische herder door het kamp, opweg naar de Nursery. De geruchten over de teef die net had gejongd waren niet moeilijk te missen, en als Leader vond Dauntstar dat het wel zo netjes was om even te gaan kijken. Een beetje ongemakkelijk maar met haar snuit in de plooi stak ze haar kop naar binnen. Daar zag ze de crèmekleurige teef die de naam Mintleaf droeg al liggen, met een eveneens crèmekleurige puppy aan haar buik. Warm glimlachte de Leader naar de Queen. Vriendelijk knikkend liep ze naar het tweetal toe. 'Gefeliciteerd met je pup.' Sprak ze warm. Daunt zelf was geen moeder. Daarna ze ook geen behoefte aan. Nee, ze hard daar als Leader amper tijd voor. Meestal miste ze niets. Ze had nota bene de hoogste rang in de clan. Maar als ze Mintleaf zo gelukkig zag liggen, met zo'n dreumes aan haar buik, trad haar moedergevoel toch op. Echter stond ze er niet bij stil. Haar tijd zou nog wel komen, als het ooit zo ver was. 'Wat is zijn of haar naam?' Vroeg Daunt, nog steeds op een warme toon. Het was toch wel heel erg schattig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintleaf
Queen
avatar

Teef
Aantal berichten : 26

Dog info
Leeftijd: 29moons
Ras: Golden Retriever
Partner: Shine your way

BerichtOnderwerp: Re: The best things in life [Geboortetopic][Creampup]   wo dec 31, 2014 12:13 am


Ze keek direct op toen een kopje in de ingang van de Nursery verscheen. Een glimlach verscheen op haar snoetje toen ze de leader herkende. Mint knikte kort ter begroeting en richtte haar blik even op Cream toen deze haar pootjes half in haar buik drukte om aan meer melk te geraken. 'Gefeliciteerd met je pup.' De Golden retriever richtte haar blik even dankbaar op de Leader. Ze wist dat de Leader bijna bij elk nest langskwam, maar toch bleef het haar verassen. 'Wat is zijn of haar naam?' "Haar naam is Cream, Creampup." beantwoordde ze de vraag van Dauntstar. De Queen wenkte kort met haar oortjes, als teken dat ze wat dichter mocht komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 93

BerichtOnderwerp: Re: The best things in life [Geboortetopic][Creampup]   za jan 03, 2015 1:14 am

De reden dat de teef altijd bij de meisje nestjes langskwam was onder meer die glimlach van de kersverse queen. Hoe trots ze was, hoe vereerd ze was on het bezoek. Dat vond Daunt zelf niet helemaal kloppen, ze was tenslotte zelf ook maar gewoon een hond, maar toch was ze blij dat ze clangenoten zo gelukkig kon maken. Ook gaf zo'n vroege aanblik je meestal wel een eerste indruk. Je kon de sterkeren en de zwakkeren er zo uit pikken in een nestje. En natuurlijk was het niet niks, zo'n nieuw nestje. Ze moest natuurlijk wel een goede Leader zijn, en zich bezig houden met haar clangenoten. "Haar naam is Cream, Creampup." Antwoordde Mintleaf op haar eerdere vraag. Daunt perste een klein glimlachje op haar lippen. 'Dat een een mooie naam.' Sprak ze zachtjes. Toen Mintleaf de teef wenkte, kwam deze wat dichterbij. Warm maar ook wel een beetje nieuwsgierig boog Daunt zich over de pup. Mooi, hoe zo'n klein ding nog zo veel ging beleven. Wie weet wat de kleine Cream allemaal voor de clan zal doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintleaf
Queen
avatar

Teef
Aantal berichten : 26

Dog info
Leeftijd: 29moons
Ras: Golden Retriever
Partner: Shine your way

BerichtOnderwerp: Re: The best things in life [Geboortetopic][Creampup]   zo jan 18, 2015 11:11 pm

'Dat een een mooie naam.' De Queen richtte zich iets meer op toen de leader dichterbij kwam en richtte haar blik even op haar pup. Ze was altijd actief, een echte levensgenieter. Dat was natuurlijk nog steeds niet weg, maar Mintleaf was nu gewoon behoorlijk uitgeput. Het was dan wel één puppy geweest, maar dat wilde niet zeggen dat het sneller was gegaan als een nest van drie. Zelf legde ze haar kopje even neer en sloot haar ogen. Dauntstar liet ze gewoon doen. Ze vertrouwde haar leader, ze vertrouwde haar clan. Misschien had ze net iets te veel vertrouwen in de honden om haar heen.

[Mint topic uit]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The best things in life [Geboortetopic][Creampup]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The best things in life [Geboortetopic][Creampup]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» The Rain gives Life and dead
» Stuck for life.
» under the Kittentree (geboortetopic)
» Police Life
» Lessons of life

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Shadowclan's territory :: Shadowclan's camp-
Ga naar: