IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 No need {Rockstar}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Felicity
Leader
avatar

Aantal berichten : 27

BerichtOnderwerp: No need {Rockstar}   vr dec 26, 2014 9:28 pm

Met hoge passen liep de hond verder. De halsband die rond haar fijn nekje ging bungelde wat heen en weer, de tanden van verschillende dieren -maar vooral honden- waren voor haar een gewoonte geworden. Haar kille, oranjekleurige ogen stonden ongeïnteresseerd gericht op wat er voor haar verscheen. Een boom... Vier bomen. Ze snoof minachtend en liep er rustig heen. Haar pas elegant zoals altijd, haar houding groot en hoog. Het toonde aan hoe belangrijk ze wel niet was. En dat was ze ook. Ze vernauwde haar ogen wat en liet haar blik over de verschillende gebieden gaan. Haar emotieloze gezicht stond scherp gericht en ze kon alles aanpakken op dit eigenlijke moment. Niemand zou haar kunnen aanvallen. Daarvoor was de hond te geleerd. Ze kende alles door en door.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: No need {Rockstar}   vr dec 26, 2014 9:41 pm

Het was in geen tijden zo rustig geweest als de afgelopen dagen. Geen invallen, geen diefstal meer van prooi en al zeker geen Bloodclan of andere clandogs die het nodig achtten zijn territorium in de sluipen. Het was vreemd, aangezien de koudste dagen voor de deur lagen. Rocky, zoals zijn vrienden en naasten hem noemden, was er vandaag eens alleen op uit gegaan om de grenzen nog eens te controleren. Hij was nog niet zo heel lang leader, misschien een twee-tal moons, maar dat wilde niets zeggen over zijn attitude. Rockstar wilde zelf ook nog actief deelnemen aan patrouilles. Hij zou niet zomaar op zijn luie gat blijven zitten, zoals de leader voor hem altijd deed. De reu werd met een ruk uit zijn gedachten getrokken toen een, maar al te bekende, geur zijn aandacht overnam. Zijn oortjes zakten direct in zijn nek toen hij de Bloodclan leader herkende. "Felicity," mompelde hij, al zat er een spoor van dreiging in zijn stem. Ze zat dan wel in Thunderclan gebied, maar dat was voor hem toch te dicht bij zijn territorium, Riverclan territorium.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Felicity
Leader
avatar

Aantal berichten : 27

BerichtOnderwerp: Re: No need {Rockstar}   za dec 27, 2014 6:04 pm

"Felicity," Ze vernauwde haar ogen en ontmoette de ogen van de nieuwe Riverclanleader. Ze keek hem met ogen zo koud als ijs aan, maar reageerde verder niet. Ze bekeek hem eens goed. Volgens haar connecties was zijn naam Rockstar. In de wereld van de twolegs betekende dat nog iets anders had ze dan weer van een huishond gehoord, voordat ze in Bloodclan terecht was gekomen. Ze was een straathond geweest toen ze nog maar een pup was. Mishandelt door haar baasje en niet geliefd door de rest van de familie. Op een dag kon ze ontsnappen en sinds die dag werd haar hart kouder en kouder. Ze was sterker geworden, heel sterk. "Riverclan leader, Rockstar," zei ze op monotoon. Ze knipperde een paar keer met haar ogen, maar verder bewoog ze niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: No need {Rockstar}   za dec 27, 2014 9:36 pm

Rocky hield halt bij de grens van zijn territorium en knikte kort naar de Bloodclan leader. Het was belangrijk om niet overhaast aan te vallen, geen overhaaste beslissingen te nemen zonder een goede reden. "Felicity, je bent ver afgedwaald van je territorium." gromde hij iets wat dreigend tegen haar. Dat hij nu niet aanviel, wilde niet zeggen dat hij niet klaar stond om elk moment een aanval af te kunnen weren. "Je weet dat Riverclan er alles aan doet om indringers weg te jagen hé, net als de andere clans hier in het woud." Een kleine grijns stond op zijn gezicht bij de gedachten aan de Bloodclan hond, die ze enkele moons geleden hadden gesnapt op hun territorium.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Felicity
Leader
avatar

Aantal berichten : 27

BerichtOnderwerp: Re: No need {Rockstar}   ma dec 29, 2014 4:35 pm

Een knik. Zij bleef stil, haar ogen scande zijn lichaam, maar ze bleef stil. Ze nam alles in zich op, probeerde zijn zwakke punt te vinden, maar deed verder niks. Zelfs haar ogen bewogen niet. Ze was een getrainde machine die wist hoe ze alles tot in de puntjes moest doen. Alles deed ze tot op een paar dagen op commando. Ze was altijd al een machine, een robot geweest. Ze was een krachtige member geweest van Bloodclan en ze had toen bewezen op Deputy te worden. Toen de wereld haar leader had afgenomen moest zij zijn taken overnemen. "Felicity, je bent ver afgedwaald van je territorium." Ze knikte simpel. "Je weet dat Riverclan er alles aan doet om indringers weg te jagen hé, net als de andere clans hier in het woud." Ze keek even kort naar de grijns op zijn lippen. "Riverclan leader," murmelde ze op eentonig geluid. "Dat is overbodige informatie voor iemand zoals ik," zei ze vervolgens. Daarna vernauwde ze haar ogen wat. Dee zwart witte hond keek hem strak aan, maar geen enkele emotie was te zien in haar oranjekleurige ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: No need {Rockstar}   wo dec 31, 2014 11:51 pm

"Dat is overbodige informatie voor iemand zoals ik," De reu kneep zijn ogen tot spleetjes bij het antwoord van het Bloodclan teefje. Ze was dan wel een stuk jonger, maar dat wilde natuurlijk niets zeggen. Hij wist uit ervaring dat je honden niet kon inschatten naar hun leeftijd. "Dan vraag ik je direct om een halve bocht te draaien en de andere kant op te lopen." gromde de leader tussen zijn tanden door. De reu gromde dreigend, maar richtte zijn oortjes vervolgens toch terug op. "Eten hebben jullie genoeg, aangezien Newleaf is aangebroken." Bloodclan was nooit te vertrouwen in deze tijd. Eten hadden ze dan wel genoeg, maar hun dorst naar territorium uitbreiding bleef. Rockstar wilde geen Bloodclan dogs in de buurt van zijn grenzen, zodat de zwakke plekken in hun gebied onderzocht konden worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: No need {Rockstar}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
No need {Rockstar}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Starclan's territory :: Fourtrees-
Ga naar: