IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 × Talonstreak ×

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Talonstreak

avatar

Reu
Aantal berichten : 27

Dog info
Leeftijd: 18 moons
Ras: Husky
Partner: You can catch me kissin' my girl with both eye closed. Perfecting my passion, thanks for asking.

BerichtOnderwerp: × Talonstreak ×   vr mei 15, 2015 6:28 pm-Naam: Talonstreak
Future names: Talonstar (?)
Former names: Talonpup - Talonpaw
Age: 18 moons
Conviction: Neutral - Good
Sexuality: Hetrosexual
Gender: Male
Religion: StarClan

Owner: Chrissy
Pm to: Swandance - Keegan

Clan
Lifestyle: Clandog
Clan:RiverClan
Birth clan: RiverClan
Future clan: x
Bloodline: 100% RiverClan

Leader: Rockstar
------Thoughts: I think you rock, hehe. :')
Deputy: None at the moment
------Thoughts: Uh.. nothing..?
Medicine dog: None at the moment
------Thoughts: Error 444: Empty
Medicine dogs apprentice: None at the moment
------Thoughts: No thoughts.

Rank: Warrior
Former ranks: Pup, Apprentice
Future ranks: Unknown
Favorite rank: Yet unknown

Uiterlijk
Breed: Siberian Husky
Fur color: Bruinrood met witte markeringen
Fur length: Lang
Scars: Hij heeft enkele littekens onder zijn dikke vacht verstopt, deze zijn niet zichtbaar.
Eye color: Lichtblauw
Size: 60 cm
HD & ED: HD-A / ED-vrij
Bone structure: De botten van Talonstreak zijn vrij sterk en op geen enkel punt broos. Hij heeft geen last van zijn heupen of van zijn ellebogen.
Build: Talonstreak is een brede en gespierde reu, welke vrij groot is. Hij is niet de aller behendigste, maar hij heeft lange poten waarmee hij snel kan rennen. Zijn lichaam is dan ook vooral gemaakt voor de hardere dingen, zoals trekken (wat hij uiteraard niet gebruiken kan) en vechten.
Short discription: Talonstreak is een bruinrode reu met witte aftekeningen en blauwe ogen. Zijn neus is bruin, evenals zijn pootkussentjes. Hij is vrij breed en gespierd, wat hem een stuk minder behendig maakt, maar hij is snel door zijn lange poten. De bouw van de reu is dan ook niet echt bedoeld voor de jacht, vooral niet op kleine beesten. De jacht op grotere dieren gaat hem een stuk beter af. Hij zou wel goed zijn in sledes trekken. Verder is hij goed in het vechten door zijn brede bouw.

Innerlijk
Gedrag naar buitenstaanders: Talonstreak heeft een ontiegelijke hekel aan buitenstaanders, vooral aan WindClan, BloodClan, Dogpets, Rogues en ThunderClan, allemaal om verschillende redenen. Hij was vroeger vaak in territoria van andere clans te vinden, wat hem niet altijd in gunst afgenomen werd. Hij werd vaak hardhandig en onbeleefd naar zijn eigen territorium gebonjourd en vaak kreeg hij dan nog eens een straf in de clan zelf. Hij mocht andere clans daarom al vroeg niet en buitenstaanders accepteerde hij dan ook totaal niet in zijn gebied. Tolerantie naar buitenstaanders bezit hij wel, zolang het niet bij zijn gebied was. Op neutrale gebieden, kan hij wel normaal doen, al zal het volle vertrouwen in andere clans er nooit zijn. De ShadowClan is een heel ander verhaal. Hij heeft een grote interesse in de clan, aangezien een familielid van hem er woont. Hij vindt het dan ook onzin dat de clan als 'gemeen' worden beschouwd.
Gedrag naar onbekenden in de clan: Onbekenden in de clan bestaan niet voor Talon. Hij kent iedereen wel een beetje, al is het maar bij naam. Hij vindt vrijwel iedereen aardig, zolang ze maar normaal doen. Hij heeft over het algemeen geen vooroordelen over anderen en vooral oudere warriors respecteert hij. Hij wilt wel iedereen een beetje leren kennen en is bijzonder sociaal naar iedereen toe.
Gedrag naar vrienden in de clan: Talonstreak is erg aardig en een grapjas naar vrienden toe, hij staat wel voor ze klaar, maar is een ander soort vriend. Je bent bij hem niet echt bij het goede adres, als je geheimen wilt delen of lastige gesprekken wilt hebben. Hij kan dat nog helemaal niet, hij is daar niet serieus genoeg voor. Hij is een avonturier, hij wilt meer met zijn vrienden onderzoeken en leuke momenten beleven. Misschien wordt dat naarmate hij ouder wordt, anders.
Extra's: Talonstreak is een hele slimme reu, die eigenlijk veel te snel verveeld is. Hij moet altijd ergens mee bezig zijn, anders gaat hij onzinnige dingen doen, dan gaat hij grenzen opzoeken en echt gewoon vervelend doen. Hij moet altijd wat te doen hebben.

Geschiedenis
Talonstreak werd geboren in een nestje van Eaglestrike en Lizardspot, twee prachtige husky's, tot over de top verliefd op elkaar. Ze deden alles samen, waren het koppeltje van de clan. Ze waren dan ook heel erg blij toen het nestje kwam. Op een vroege morgen in de herfst kwamen de eerste weeën. De bevalling ging snel en algauw waren er drie pups op de aarde gebracht, Talonpup, Turtlepup en Honeypup. Drie prachtig gekleurde pups, allemaal wel anders gekleurd. Talonpup was een bruinachtige pup, met blauwe ogen, terwijl Turtlepup crèmekleurig was met groene ogen en Honeypup cremekleurig met blauwe ogen. Het was dus een bijzonder nestje. Algauw groeiden de drie pups op in een familie, vol liefde. Hun vader was een trotse vader, elk vrij moment was hij in de nursery en hij werkte nog harder om de clan en zijn pups trots te maken. Hij werd dan ook gauw een voorbeeld voor de drie pups, welke iedere minuut van hun leven aan het spelen, ontdekken en leren waren. Het waren doodgewone pups, met een liefdevolle familie en een goede jeugd.
Algauw werden de drie pups apprentice. Turtlepaw, Honeypaw en Talonpaw waren het onafscheidelijke trio honden, welke nog altijd iedere vrije minuut met elkaar omgingen. Het was geweldig, ze schepten altijd op over hun nieuw geleerde dingen en over wat ze allemaal zo geweldig konden.
Toen Talonpaw 9 manen oud was, ontdekte hij de kick die je kreeg als je op andermans territorium ging. Hij vond het geweldig om nieuwe dingen te onderzoeken en bleek algauw een zeer intelligente reu te zijn, een die veel uitdaging nodig had. Hij kreeg dat, maar nog altijd was het te weinig. Hij werd vaak naar zijn eigen territorium terug getrapt en hij had steeds meer problemen. Hij moest voor ouderen zorgen, moest langer trainen en hij moest extra prooien vangen. Hij werd er wel sterker door, hij was algauw sterker dan zijn zusjes. Zijn ouders vonden het niet leuk, maar waren alsnog trots op het drietal.
Toe hij 17 manen oud was, moest hij de final assessment doen, waar hij goed doorheen kwam. Echter trad er midden in het assessment een probleem op, een twoleg op hun territorium. Talonstreak beet uit woede en angst de twoleg. Deze vluchtte. Het moment werd gezien door zijn mentor en hij kreeg een beloning, het was immers dapper. Op zijn 18e levensmaan werd hij een volwaardig warrior. Wordt vervolgd --

Skills

Fysiek
Zicht: ●●●○○
Reuk: ●●●●○
Gehoor: ●●●●○
Snelheid&Behendigheid: ●●●○○
Doorzettingsvermogen: ●●●●●
Jachtkunsten: ●○○○○
Vechtkunsten: ●●●●○
Vissen: ●●●○○
Kennis van kruiden: ●○○○○

Mentaal
Sociaal bij bekende: ●●●●○
Sociaal bij onbekende: ●●●○○
Omgang met pups: ●●●○○
Geduld: ●●●●○
Gevoeligheid: ●●●○○
Pijngrens*:  ●○○○○
Waaksheid: ●●●●○
Loyaliteit naar de clan: ●●●●○
*Hoe meer gevulde bolletjes, hoe sneller hij pijn voelt

Other Clans

ThunderClan: - "Ik haat ze."
Fear: ○○○○○
Hate: ●●●●●
Sympathy: ○○○○○
RiverClan: - "Beste clan!"
Fear: ○○○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ●●●●●
WindClan: - "Nope."
Fear: ○○○○○
Hate: ●●●○○
Sympathy: ○○○○○
BloodClan: - "Ik haat die verdomde clan."
Fear: ●○○○○
Hate: ●●●●●
Sympathy: ○○○○○
Rogue & Dogpet: - "Haat. aan. jullie."
Fear: ○○○○○
Hate: ●●●●○
Sympathy: ○○○○○

Relationships
W.I.P.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
× Talonstreak ×
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Doggy corner :: Introduction :: Dogs-
Ga naar: