IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 To much happiness (open)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dawnfeather

avatar

Teef
Aantal berichten : 9

Dog info
Leeftijd: 25 moons
Ras: American Akita
Partner: There are no happy endings, endings are the saddest part. So just give me a happy middle and a very happy start

BerichtOnderwerp: To much happiness (open)   di apr 21, 2015 7:20 pm

Gebiologeerd staarde Dawnfeather naar de vis in het koude water. Inmiddels had ze al twee vissen gevangen die nu naast haar lagen. Toch bleef ze kijken naar de vis die random rondjes in het water stond. Hij bleek haar aanwezigheid niet op te merken en bleef gewoon doorzetten. Normaal gesproken had ze akita het beest allang te pakken kunnen hebben. Hij had niks door en echt snel leek hij niet te zijn. Toch deed ze geen poging en bleef gewoon staan. Ze had genoeg prooi voor nu en het was zonde om er nog een vis bij te pakken. Daarnaast genoot ze zo af en toe van de natuur om haar heen. Nu was het toevallig een domme vis die niet eens doorhad dat ze aan de kant van het water lag. Hij kwam zelfs een paar keer heel dichtbij. Zaten zijn ogen aan de verkeerde kant ofzo? Zachtjes grinnikte de teef om haar eigen grapje. Ze kon ook echt een debiel zijn. Eigenlijk zat ze hier nu al best een tijd, wachtend tot de vis haar uiteindelijk zou zien en vlug wegzwom. Waarschijnlijk zou dat moment nog komen en zou ze hier nog tot diep in de nacht zitten. Natuurlijk was het ook mooi om naar Silverpelt te kijken, maar ze zou uiteindelijk wel heel moe zijn en veel geduld had ze niet. Zo lag ze hier ook nog maar 5 minuten en ze stond alweer op. Dat domme beest had toch geen idee. Vlak nadat ze was opgestaan had de vis het pas door en vlug zwom hij weg. Alhoewel... Vlug? Nee, dat beest was zelfs dan traag als wat. Dawnfeather zuchtte geërgerd dat het beest nu pas reageerde. Vissen ook... Ze liep richting de prooistapel. Ze wilde eigenlijk nog helemaal niet terug richting het kamp. Wat moest ze daar dan doen? Ze hield niet zo van stilzitten en was graag actief. Helaas kon ze niet meer gaan jagen. Ze was zojuist klaar en het was zonde om nog meer te gaan jagen. Dan hadden ze teveel prooi wat waarschijnlijk niet werd opgegeten en dat zou zonde zijn. Misschien dat ze zo meteen even patrouille ging lopen in haar eentje of misschien dat iemand uit het kamp wel met haar mee wilde. Ze pakte de twee vissen op in haar grote bek, iets wat net paste. Vervolgens liep ze terug richting het kamp. Onderweg trok iets haar aandacht. Ze had wel gehoord dat iets of iemand zich in haar buurt bevond. Nieuwsgierig bleef ze stil staan en ze voelde de adrenaline door haar lichaam stromen. Zou het een vriend of vijand zijn? Of was het enkel een dier? Tja, dingen ging razendsnel door haar heen. Als ze die vragen hardop ging stellen dan had ze niet eens een adempauze. Alles ging in rap tempo zodra ze opgewonden was. Haar oren stonden recht overeind en haar kop had zich gedraaid naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Helaas waren de geuren gemaskeerd doordat ze de wind in haar nadeel had. Daarnaast hielp de vis in haar bek ook niet echt. Waarschijnlijk keek ze echt op zo'n manier alsof ze een eekhoorn had gezien en er elk moment door het dolle heen erachteraan kon sjezen. Maar in plaats daarvan bleef ze nieuwsgierig staan, afwachtend op wie of wat er komen ging...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Talonstreak

avatar

Reu
Aantal berichten : 27

Dog info
Leeftijd: 18 moons
Ras: Husky
Partner: You can catch me kissin' my girl with both eye closed. Perfecting my passion, thanks for asking.

BerichtOnderwerp: Re: To much happiness (open)   do mei 14, 2015 1:58 pm

Lichte zonnestralen schenen door het bladerdak van de boom, waar Talonstreak naast zat. Enkele bladeren lagen naast zijn poot, maar dat was niet hetgeen waar hij nu op lette. Een reusachtig beest lag voor hem, echt zo een grote eend had hij nog nooit gezien. De vogel was sowieso groter dan zijn kop, wit en had een oranje snuit, met rode vlekken rondom zijn snavel. Hij had weleens van ze gehoord. Ze zouden zijn gefokt door mensen, groter zodat er meer vlees kon komen. Misschien was het beest wel ontsnapt of zo, misschien was hij vrij gelaten. Niemand wist het. Niemand boeide het. Het was echt heel veel eten als hij het te pakken kreeg, dat was het belangrijkste. Een hele litter pups zou ervan kunnen eten. Een grijns lag op de lippen van de Husky, wiens staart zachtjes heen en weer ging. Zijn poten wisten hem iets dichterbij de vogel te brengen. Eenden waren dom, wist hij. Maakte je één geluid, keken ze op. Dan waren ze afgeleid en waren ze nog makkelijker te pakken. Dat was dan ook hetgeen wat hij wilde bereiken. Een zachte grom was te horen, waardoor het witte beest vreemd en dom opkeek. Op dat moment sprong Talonstreak op, bovenop het dier. De eend maakte een boos geluid, maar wist niet onder het gewicht van Talonstreak te komen. Het was niet helemaal de bedoeling van de roodbruine reu geweest, om bovenop de eend te landen, maar hij wist nu in elk geval wel zeker dat hij hem had. De reu stond op en pakte de eend tussen zijn scherpe hoektanden en doodde hem met een snelle beet. De eend stribbelde niet eens meer tegen. Hij was helemaal verlamd geweest door het gewicht van de Husky. Het zag er dan vast en zeker ook dom uit. Hij zou nu zijn prooi naar het kamp brengen, want om nou heel de dag met het grote beest rond te lopen, was niet echt zijn beste plan.
Toen hij vlak bij het kamp was, zag hij een teef lopen. Dawnfeather, heette ze. Kort dacht hij na. Ja. Hij wist wat. Expres liet hij wat struiken bewegen. Inderdaad keek ze op. Een grijns lag op zijn lippen. Met een grote zwiep van zijn kop, gooide hij de grote eend naast de teef. Hierna liet hij een grom horen. Zijn oren werden in zijn nek geduwd en hij kwam uit de struiken gelopen, met zijn lip opgetrokken. Haar 'aanvallen' was zijn plan. Het moest lijken op een echte aanval Met een grote sprong probeerde hij op haar te springen, speels. "Dawnfeaaaaaaaaatheerrrrrr!" blafte hij vrolijk. Hij kende haar niet super goed of zo, maar ja. Hij was wat dat betreft net een pup. Een tegen clangenoten erg vrolijke pup.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnfeather

avatar

Teef
Aantal berichten : 9

Dog info
Leeftijd: 25 moons
Ras: American Akita
Partner: There are no happy endings, endings are the saddest part. So just give me a happy middle and a very happy start

BerichtOnderwerp: Re: To much happiness (open)   do mei 14, 2015 2:18 pm

Dawnfeather keek op met de vis nog in haar bek. Vervolgens kwam er een enorme eend uit het struikgewas vliegen. Geschrokken deed de Akita een sprong opzij en begon te grommen tegen het beest. Al snel kreeg ze door dat het dood was. Zodra ze weer opkeek waar het dier dan vandaan kwam, kwam er een andere hond het struikgewas uit gesprongen. Het was een roodbruine husky. Duidelijk van plan haar aan te vallen. Zijn oren lagen achterover in zijn nek en zijn tanden waren ontbloot. Dawnfeather liet de vis vallen en gromde naar de reu toe. Toen pas herkende ze de geur. Talonstreak. Hij maakte een grote sprong en belandde half op haar. Haar poten zakte in elkaar door het plots, enorme gewicht. "Dawnfeaaaaaaaaatheerrrrrr!" Blafte hij hard in haar oor. 'Talonstreeaaak,' Het kwam er half kreunend uit. Ze probeerde hem van haar rug af te gooien door haar voorpoten op te tillen. 'Goed geplande aanval. Kun je nu van me af?'vroeg ze terwijl er wel een grijns op haar gezicht stond. Alleen haar voorpoten zouden niet helpen om hem ervan af te gooien.
Ondertussen was ze ook alweer afgeleid door die grote eend. 'Hoe kom je aan dat dikke beest?' vroeg de Akita dan ook nieuwsgierig terwijl ze haar blik dan ook richtte op de eend. Zonder dat ze het doorhad likte ze langs haar lippen. Het zag er enorm lekker uit. Hopelijk kon ze die nog op tijd van de stapel halen en de gelukkige mocht de andere helft hebben. Dat beest was groot genoeg voor twee honden, misschien wel drie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Talonstreak

avatar

Reu
Aantal berichten : 27

Dog info
Leeftijd: 18 moons
Ras: Husky
Partner: You can catch me kissin' my girl with both eye closed. Perfecting my passion, thanks for asking.

BerichtOnderwerp: Re: To much happiness (open)   do mei 14, 2015 4:08 pm

Een brede grijns kwam op de lippen van de bruine reu toen hij zag dat de teef hem niet herkende. Hij landde op haar rug, waarna bleek dat ze hem dus wel herkende. Een vrolijke grom kwam uit zijn bek, waarna alle pup momenten weer in zijn kop drongen en hij zacht in haar oor beet. Je zag duidelijk dat hij nog een jonge warrior was, alle andere warriors in de RiverClan waren niet zo speels als hem. Hij was gewoon jong. Hij had veel te veel energie. Een beetje jagen was niet genoeg. Talonstreak was een intelligente reu, een die uitdaging nodig had, een die na moest denken en dat kon niet met een beetje jagen. Hij werd vervelend als hij niets deed. Onbewust wel, maar hij ging domme dingen doen, grenzen opzoeken. En dat had hem vooral als apprentice veel in problemen gebracht. Hij was vaak zat interessante dingen gaan zoeken over de grens heen, was zelfs al eens bij het BloodClan gebied geweest. Het enige voordeel daaraan is dat hij een van de enige was die zoiets vertellen kon, levend. Maar het WindClan gebied had hij ook zal doorzocht, de rivier had hij al 20 keer van binnen en van buiten bekeken, hij had ieder holletje in de waterval eens gezien, het ThunderClan bos was ook eens bekeken en de ShadowClan moerassen waren óók al doorzocht. Allemaal tekenen van zijn interesse in andere dingen dan alleen de RiverClan. Als Warrior was hij wel iets voorzichtiger geworden, maar dat vooral omdat hij pas kort een warrior was en tot nu toe vrij veel te doen had. Wie weet hoe snel dat veranderde.
Toen Dawnfeather hem vroeg of hij van haar af kon gaan, zuchtte hij en sprong hij naast haar kop de grond, zijn vacht uitschuddend. "Das was een kort speelkwartiertje. Een speelseconde of zo?" zuchtte hij dramatisch. Hij keek haar kort smekend aan, zijn blauwe ogen stonden treurig. Echter werd zijn treurige blik algauw een trotse blik toen de teef begon over de eend. Ze vroeg hoe hij aan zijn prooi kwam. "Eenden zijn dom," klonk er simpel, maar zijn gezicht sierde een trotse uitstraling. "Of ik ben gewoon een geweldige jager, kan ook. Maar, jij hebt ook een goede jacht!" sprak hij vrolijk, zijn staart ging heen en weer, terwijl zijn bijzonder gekleurde ogen haar aankeken. "Ga je nog wat doen vandaan?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnfeather

avatar

Teef
Aantal berichten : 9

Dog info
Leeftijd: 25 moons
Ras: American Akita
Partner: There are no happy endings, endings are the saddest part. So just give me a happy middle and a very happy start

BerichtOnderwerp: Re: To much happiness (open)   do mei 14, 2015 10:59 pm

Talonstreak was nog best wel puppy-achtig, dat was een woord toch? Anyway, je had het snel door aan zijn gedrag, nog erg speels en druk. Leek een beetje op dat van haar als ze nu naar hem keek, alleen was ze zelf natuurlijk veel volwassener en wijzer. Als ze alleen was geweest had ze misschien nog wel gelachen om haar sarcasme. Nu misschien een beetje raar om te doen. De husky beet speels in haar oor en ze probeerde haar hoofd zo te draaien zodat ze hem misschien ook wel ergens te pakken kreeg. Natuurlijk lukte dat niet. Inmiddels vond ze het gewicht wat op haar lag ook niet erg fijn, en had ze gevraagd of die dikke reu van d'r af wou. Zo dik was hij eigenlijk niet, maar hij was wel een beetje fluffy. Het was duidelijk dat Talonstreak teleurgesteld was om haar reactie. "Das was een kort speelkwartiertje. Een speelseconde of zo?" hoorde Dawnfeather hem zuchten, maar ze negeerde hem compleet. Inmiddels was haar oog gevallen op het dikke beest wat hij naar haar toe geslingerd had. Ze bedacht al helemaal hoe ze de eend ging opeten. En hoe het zou smaken. Waarschijnlijk moest hij helaas gedeeld worden, maar ach, zolang ze er een stuk van kreeg was alles best. Vlug vroeg ze aan Talon hoe hij er aan kwam. "Eenden zijn dom," Antwoordde hij simpelweg. Ugh, ze bedoelde waar hij vandaan kwam. Moest ze alles zo specifiek vragen? Een of andere vage grap kwam in haar op, maar ze schoof die snel weg. Ze moest eens stoppen de grapjas met zichzelf uit te hangen. "Of ik ben gewoon een geweldige jager, kan ook. Maar, jij hebt ook een goede jacht!" Ging hij vrolijk verder. Daarnaast was de trotse houding moeilijk te missen. Net zo min als haar enorme glimlach. Ze kon helaas even niet aan iets anders denken dan eten. Haar ogen lieten de eend maar even los. Misschien beetje raar. Ze zag ook dat Talon haar nu aankeek. "Ga je nog wat doen vandaan?" vroeg hij en ze schudde van niet. 'Nee, ik verveel me kapot. En ik heb geen zin om in het kamp te zitten. Ik heb zin om iets te gaan doen,' antwoordde Dawnfeather. Stilzitten was ook niks voor haar. Ze was graag actief. Wel hield ze zich altijd netjes tussen de grenzen natuurlijk als ze haar energie weer eens kwijt wilde. Ze keek even naar Talonstreak. Misschien had hij zin om iets te doen? Hij leek nou ook niet bepaald een hond die graag stilzat. 'Zin om samen wat te doen?' vroeg ze toen terwijl ze de husky aankeek.

Had eigenlijk niet zoveel inspi, maar toen ik je post las moest ik gewoon reageren xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: To much happiness (open)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
To much happiness (open)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» {OPEN} Making myself at home
» I don't need your help. {OPEN}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Riverclan's territory :: Riverclan's territory :: River-
Ga naar: