IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Sin city

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Swandance
Deputy
avatar

Teef
Aantal berichten : 86

Dog info
Leeftijd: » 34 moons
Ras: » Samoyed
Partner: » My love for you is a journey, starting at forever and ending at never.

BerichtOnderwerp: Sin city   za apr 18, 2015 8:39 pm

Het was weer een normale lente dag, een waarbij de zon lichtjes door de wolken brak, eentje waar af en toe wat regen naar beneden denderde. De bomen waren nog altijd groen, het gras was nog altijd sappig groen en de bloemen waren nog altijd verschillend gekleurd. Alles was gewoon zoals altijd. Zo ook de dag van Swandance. Ze was gaan jagen, zeer vroeg in de morgen, op de momenten dat nog iedereen lag te pitten, zodat de prooien nog maar net wakker waren en dus nog niet helemaal helder. En ook vandaag was dat weer goed gegaan. Ze had een musje gevangen, een rat, drie muizen en een eend. De jacht was wat haar betreft dus prima gelukt. En misschien ging ze nog eens, als de avond viel. Maar nu zou ze even langs de grenzen gaan, even wat rond kijken, genieten van het goede weer en uiteraard de grenzen nakijken. Ze hield van de grenzen. Al als een apprentice was ze graag bij de grenzen, was ze hier ook vaak te vinden. Ze vond het gevoel om te weten of de clan veilig was fijn, maar ook de spanning, omdat er elk moment een hond van een andere clan kon opduiken. Tegenwoordig was het echter eerder een soort standaard iets.
Haar poten hadden haar naar de grens van de RiverClan gebracht. Ze luisterde kort naar het stromende water, haar ogen sluitend. Je kon in de verte de waterval horen, het water wat met een grote snelheid op de stenen kletterde. De zon liet het water glinsteren. Hoewel de stroming vrij sterk was, kon je de bodem nog wel zien. Het water was altijd al helder geweest, waardoor je de vissen kon zien zwemmen. Maar vissen was Swandance niet van plan. Ze wilde een slokje drinken, een beetje genieten van de rustgevende geluiden en de zon. Want hoewel er spanning was tussen de clans, voelde zij zich nog altijd op haar gemak bij de grenzen. Herinneringen kwamen omhoog dan. Het was gewoon een fijn moment, al wist ze dat ze ook nog wel verder moest later. Gewoon kort genieten.

Rockstar » 300 » nvm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: Sin city   wo mei 13, 2015 9:17 pm


Rockstar had zich al vanaf het begin van de dag afgezonderd om eens goed na te denken over wat hij in de toekomst zou doen. Hij moest en zou een deputy vinden voordat de eerste volle maan aan de hemel zou staan. Hoe moeilijk kon dat nu zijn? Eén hond moest hij kiezen, één iemand uit de hele clan. iemand die hem kon bijstaan in moeilijke tijden en mee kon beslissen als hij daartoe niet in staat was. Iemand loyaal, maarr tegelijkertijd ook onderdanig naar hem toe. Uurgh. Het kon dus behoorlijk moeilijk zijn. In het begin had hij nog aan Appleshade gedacht, maar zij leek hem meestal te ontwijken. Hij wist wel af van haar angst naar reuen toe, maar was het dan zo erg? Rockstar zat aan de rand van het water en hield zijn blik strak op het water voor zich gericht, hopend zo een antwoord te krijgen. Waarom liet Starclan hem toch nooit eens wat weten. Op momenten als deze had hij wel eens nood aan iemand die hem kon helpen of desnoods aan te moedigen.
De Riverclan dog richtte zijn kopje direct op toen de geur van Thunderclan hem tegemoet kwam. Het was een geur die hij maar al te goed kende. Deze geur had hij in zijn apprentice jaren veel geroken.  Hij trok zichzelf recht en liep langs de rivier stroomopwaarts, waar hij niet veel later een witte Samoyed langs de overkant zag zitten. "Swandance," mompelde hij als begroeting en direct om te laten horen dat de teef  hier niet alleen was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swandance
Deputy
avatar

Teef
Aantal berichten : 86

Dog info
Leeftijd: » 34 moons
Ras: » Samoyed
Partner: » My love for you is a journey, starting at forever and ending at never.

BerichtOnderwerp: Re: Sin city   do mei 14, 2015 12:04 pm

Vrolijk snuffelde Swandance aan wat bloemetjes, terwijl haar witte poten kleine stapjes op het groene gras maakten. Haar witte vacht zag er goed uit, haar bruine, vriendelijke ogen glommen in de heldere zon en het water wat langs de rivier stroomde, maakte haar kop wat rustiger. Het was niet lang geleden dat ze Deputy was gemaakt door Absentstar en het had haar leven toch iets drukker gemaakt, al deed ze het uiteraard met plezier. De band die je met alle clanhonden had veranderde in één klap, ze keken anders naar je. Soms was dat lastig, maar ze kon er mee leven. Je kreeg dan ook meer banden met de honden, honden die je amper kende leerde je kennen. Vrijwel alles aan deputy zijn was fijn, maar soms moest je ook gewoon ontsnappen aan alle drukte en daarom was Swandance naar deze prachtige plek gekomen.
Ineens rook de RiverClan en op het moment dat ze opkeek hoorde ze een stem. Het was de nieuwe RiverClan leader, een die ze wel kende. Rockstar heette hij. Ze vormde een glimlachje op haar lippen, aangezien ze niet vond dat ze vijandig moest doen. Blijkbaar zochten ze beide de rust op. "Hallo daar, Rockstar," sprak ze vriendelijk, waarna ze weer even haar nek naar het water boog om een slok te drinken. Het koude water verkoelde haar meteen. Ze schudde haar dikke vacht uit en ging zitten, waarna ze weer naar de knappe reu keek. "Prachtige dag, is het niet?" klonk er, duidelijk horend hoe erg ze genoot van het weer. "Hoe gaat het zo?"

Rockstar » xx » nvm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: Sin city   za jul 18, 2015 1:23 pm


"Hallo daar, Rockstar," Hij boog kort zijn kopje als begroeting en richtte zich vervolgens weer op. Zijn oortjes stonden naar voren en zijn blik was op de Deputy van Thunderclan gericht. "Prachtige dag, is het niet?" Zijn ogen schoten naar de lucht en gingen vervolgens even naar de rivier. "Prachtig weer is het zeker, al hangt er de laatste tijd wel meer en meer spanning in de lucht." blafte hij en zette zich vervolgens neer. Rockstar's staart zwiepte zachtjes, ontspannen, op en neer en liet bij elke aanraking van de grond een beetje zand opstuiven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sin city   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sin city
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Other's territory :: Boundaries-
Ga naar: