IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 ✧Ɗawnfeather✧

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dawnfeather

avatar

Teef
Aantal berichten : 9

Dog info
Leeftijd: 25 moons
Ras: American Akita
Partner: There are no happy endings, endings are the saddest part. So just give me a happy middle and a very happy start

BerichtOnderwerp: ✧Ɗawnfeather✧   di apr 14, 2015 8:07 pm

DawnfeatherGeneral
Name: Dawnfeather
Explenation: Ze werd geboren bij de dageraad.
Nickname Dawn
My Nicknames for her: Dawnie, Dawn,  
Former names: Dawnpup -> Dawnpaw -> Dawnfeather
Future names: Dawnstar (?)
Gender: Female
Age: 25 moons
Sexuality: Hetrosexual
Clan: Riverclan
Rank: Warrior
Bloodgroup: 100% Riverclan
Partner: No one (yet)

Personality
Samengevat: Vriendelijk/spontaan, onzeker, actief, snel gefrustreerd tot agressief, gevoelig, impulsief/roekeloos, goedgelovig, dapper, goed in de omgang, betrouwbaar

Dawnfeather is over het algemeen een vriendelijke teef. Bij vreemden is ze altijd erg vriendelijk en spontaan. Zelfs als je van een andere clan komt. Stel de vreemde doet gemeen tegen haar, dan veranderd ze al snel in onzeker en blaft ze andere van zich af. Niemand zou haar onzekerheid zien.
Zodra je haar beter leert kennen, merk je dat ze vaak actief is en niet graag stil zit.  Alleen moet je maar een opmerking over haar maken en ze wordt enorm onzeker. Haar stemming kan zo omslaan. Ook is ze snel gefrustreerd of wordt ze agressief als iets haar niet lukt of als ze denkt dat ze iets niet goed doet. Ze is best gevoelig dus.
Verder is ze impulsief, eerst doen dan denken. Goedgelovig is ook wel iets wat bij haar past.
En ondanks haar wat drukke karakter is ze vrij kalm in serieuze situaties.

Look
Breed: American Akita
Fur color: Zandkleurig, in haar gezicht is haar vacht zwart
Fur length: Kort
Hight: 60 cm
Eyes: Bruin
Build: Voor een Akita is ze vrij smal gebouwd
Scars: Een op haar buik en een paar kleintjes bij haar poten of op haar rug


Relationships
Blackmask: (NPC)
There are times when I hate you, cause I can’t erase. The time that you hurt me and put tears on my face
Honeyflame: (NPC)
I need your love, I need your time. When everything's wrong you make it right.
Hazelleap: (NPC)
went face to face with all our fears. Learned our lessons through the tears. Made memories we knew would never fade.
Skills
Zicht: ♦♦♦♦♢
Reuk: ♦♦♦♢♢
Gehoor: ♦♦♢♢♢
Snelheid: ♦♦♦♦♦
Behendigheid: ♦♦♦♦♢
Doorzettingsvermogen: ♦♦♢♢♢
Jachtkunsten: ♦♦♦♦♢
Vechtkunsten: ♦♦♢♢♢
Vissen: ♦♦♦♢♢
Klimmen: ♦♢♢♢♢
Kennis van kruiden: ♢♢♢♢♢

History
De zon kwam net op toen Dawnfeather werd geboren. Haar geboorte was net achter de rug toen haar vader, Blackmask, de den in kwam gelopen. Honeyflame keek hem aan, vrolijkheid was duidelijk zichtbaar. ’’Het is een teefje.’’ Zei ze glimlachend terwijl ze keek naar de jonge pup die aan haar buik lag. ’’Ze heet Dawnpup.’’ Vervolgde ze terwijl ze liefkozend keek naar de kleine akita. De blik van Blackmask veranderde van blijdschap naar woede zodra hij hoorde dat het een teefje was. Hij wilde een reutje! Een zoontje! Waarom had Starclan hem dat niet gegund? Van woede is hij de den uitgestormd die ochtend. Honeyflame wist heel goed dat hij een zoontje wilde, maar ze hadden nu eenmaal Dawnpup gekregen, en daar was Honeyflame net zo blij mee geweest.
Sinds de geboorte van Dawnpup haatte haar vader haar al. Hij was alleen maar gemeen tegen haar, maar ze begreep nooit waarom. Ook liet hij het niet aan de clan merken, alleen maar aan haar.
Voordat Dawnpup apprentice werd, overleed plots haar moeder. Ze waren in het kamp en haar moeder was erg ziek. Ze had een grote wond aan haar buik die opengereten was door een andere hond tijdens een gevecht toen ze in haar eentje patrouille liep. Ze wilde haar clan beschermen en kon geen versterking meer halen. De hond was veel te sterk. Die middag overleed ze in de Medicine dog’s den.

Toen Dawnpup apprentice werd, zou haar vader haar mentor worden. Natuurlijk verliep dat niet goed. Haar vader maakte haar uit voor alles wat in hem opkwam. ’’Zwakkeling, nietsnut. Je zal het nooit leren! Je zal nooit leren hoe je een warrior moet worden! Je kan verdomme niks! Je bent een ongeluk, je had nooit geboren mogen worden!’’ Schreeuwde hij haar iedere dag toe. Elke keer als ze weer wat fout deed. Dawnpaw durfde niks meer. Ze was bang voor hem geworden. Bang dat ze het fout zou doen. Ze was onwijs onzeker over zichzelf. Ze durfde zelfs niet meer met de andere apprentices te spelen, bang dat ze haar ook slecht zouden vinden. Maar niet alleen onzekerheid en angst was hetgene wat in haar schuilde. Ook begon een vlam van woede te branden. Ze haatte hem! Toen op een dag, toen ze 9 moons was, is ze tegen hem uitgevallen. Hij had haar weer toegeschreeuwd hoe zwak ze was. Woede verscheen in haar ogen en Dawnfeather sprong op hem af. Met haar nagels pakte ze zijn hoofd vast en ze beet hard in zijn oor. Ze schoof zichzelf door op zijn rug om daar haar nagels in te zetten. Met vier poten probeerde ze te blijven zitten en haar nagels staken diep in zijn huid. Ze voelde het bloed kleven. Blackmask rolde haar van zijn rug af en zijn volle gewicht belandde op haar. Even kreeg ze geen lucht, maar al snel kwam hij weer van haar af. ’’Waag het niet om nog een keer zoiets te doen!’’ Schreeuwde hij haar toe. Vervolgens zijn ze samen terug naar het kamp gelopen. Toen de clan met vragen kwam, had Blackmask uitgelegd dat Dawnfeather het goed had gedaan tijdens te training, alleen dat het iets te wild was verlopen. Verder had ze zelf natuurlijk niks, anders was het verhaal heel anders geweest.
Een week of twee later was een patrouille aangevallen door een andere clan. In die patrouille zat haar vader. Tijdens het gevecht is hij overleden. Vele leefden mee met Dawnpaw en al snel kreeg ze haar nieuwe mentor, Hazelleap, een bruine flatcoated retriever. De teef leerde Dawnpaw alles en het was haar ook opgevallen hoe teruggehouden en angstig ze was. Omdat de Akita al snel leerde hoe het trainen wel moest, was ze minder terughoudend en erg leergierig, waardoor ze gelukkig haar training af kon maken bij 18 moons. Toen heeft ze uiteindelijk de naam Dawnfeather in ontvangst kunnen nemen. Wordt vervolgd…
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✧Ɗawnfeather✧
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Doggy corner :: Introduction :: Dogs-
Ga naar: