IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Break free!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shula

avatar

Teef
Aantal berichten : 7

Dog info
Leeftijd: 5 months
Ras: American staffordshire terrier
Partner: Can we share a cookie?

BerichtOnderwerp: Break free!   za apr 11, 2015 8:53 pm

Het was zaterdag, de dag dat het baasje van Shula, een grijze Amerikaanse stafford, vrij was. Dit betekende dat ze een reusachtige wandeling gingen maken!
Vrolijk drukte Shula haar pootjes tegen het raam aan, terwijl haar tong uit haar bek hing en haar ademhaling damp op het glas veroorzaakte. Het tuigje wat de jonge teef om haar schoudertjes en borst droeg zat vast aan de gordelhouder van de auto, doormiddel van een speciale riem. Ze voelde lichte druk op haar borst, maar dat weerhield haar niet om vrolijk uit het raam te kijken. Overal waren tekenen van lente al te zien, de bomen hadden weer mooie, groene bladeren. Overal tussen het gras stonden paarse, roze, gele en oranje bloemen en rondom deze bloemen vliegen vlinders vrolijk rond, zoekend naar nectar of zoiets dergelijks. Ook bijen waren overal te zien. Het was gewoon geweldig weer en dus besloot de grijze teef dat dit geweldige wandeling zou worden.
"Shula, ga maar!" sprak de donkere man, met zijn rokerige stem van alle wiet die hij ooit in zijn leven gerookt had, al was hij al jaren clean. De andere honden die hij bezat waren ook het gebied in gerend, de meesten aangetrokken door de geur van konijnen. Dit gebied bleek een geweldig jacht gebied te zijn, al kwamen weinig mensen er omdat er zogenaamd 'gevaarlijke' honden rondliepen. Honden die anderen aanvallen omdat dit hun territorium was. Zwerfhonden die zelfs geiten van boeren uit elkaar scheurden zonder pardon. Maar dit had het baasje van de stafford nooit tegengehouden en hij had nog geen problemen gehad met die honden. Hij zei dat het een legende was. Maar de honden die in zijn pack zaten, evenals Shula dus, spraken wel anders. Overheersende geuren zouden zich hier bevinden, evenals er ook weleens honden gezien waren. Maar Shula was niet bang. Het was allemaal één groot avontuur. Dus besloot ze de weilanden in te lopen, nadat ze geluisterd had naar de woorden van de andere honden. "Altijd terug keren als het baasje roept." Dit had de grijze stafford goed in haar oren geknoopt en ze was er vandoor gelopen, zoekend naar een avontuur. Vrolijk snuffelde ze aan ieder plantje wat ze tegenkwam, niet doorhebbend dat de geur van de zogenaamde zwerfhonden ineens wel erg sterk werd.
- Eerste post voor Spottedpaw!  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedpaw
Medicine dog apprentice
avatar

Reu
Aantal berichten : 190

Dog info
Leeftijd: 13moons
Ras: Labsky
Partner: [Medicine Dog App] Sometimes the right choice is the hardest one

BerichtOnderwerp: Re: Break free!   ma apr 13, 2015 10:39 am

Al van 's morgens vroeg was de reu op pad op zijn kruiden voorraad nog eens bij aan te vullen. Voorlopig was dit niet met veel succes, dus besloot hij om zich toch wat verder het territorium in te begeven. Normaal bleef de Medicine dog apprentice zo dicht mogelijk bij het Camp, maar soms kon hij gewoon niet anders. De geur van munt hing in de lucht, maar er was een andere geur die nog meer overheerste dan het kruid. Dogpet? Wat deden die dieren in Starclansnaam hier? Voorzichtig sloop de donker gekleurde reu wat dichter. Hij zag verschillende honden die alle kanten op leken te rennen. Allemaal hadden ze die welbekende halsband rond in nek, dat moest verstikkend zijn. Spotted legde zijn oren in zijn nek toen er plots een jonge, bijna een pup, teef op hem afliep. De reu zakte nog wat door zijn poten en glipte snel de eerste beste struik in. Hij kon wel vechten, maar zou geen weerloos dier aanvallen. Spotted was geen monster, Straclan zou zoiets nooit goedkeuren. Daarom bleef hij ook gewoon zitten toen de jonge hond haar neus in de struik stak waar hij nu ook zat.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Break free!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Windclan's territory :: Windclan's territory-
Ga naar: