IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 'I'm not the bad guy'

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Springtrap

avatar

Reu
Aantal berichten : 17

Dog info
Leeftijd: 30 moons
Ras: Akita Inu
Partner: Can you see the death in my eyes?

BerichtOnderwerp: 'I'm not the bad guy'   do apr 09, 2015 10:04 am

Misschien was hij de lelijkste hond van het hele gebied en ook de angstaanjagendste van allemaal. Zijn ooit zo'n mooie kop was verscheurd en zijn neus lag ongeveer aan fladderen. Zijn lichaam was een en al littekens, plukken vacht die de verkeerde kant waren opgegroeid. Nee, hij was niet moeder de mooiste. Niet meer. Ooit was hij trots op zichzelf en zijn uiterlijk. Alle jonge teven hadden wel een oogje op hem. Ach, die tijd. Hij was Apperentice geweest en had een hart van goud. Tot het ongeluk. Misschien deed zijn Warriornaam hem nog het meeste pijn. Springtrap. Trap. Val. Hij was in een val gekomen, maar waarom moesten ze hem daar zo aan herinneren? Och, het duurde niet lang voordat al het beetje goed uit hem verdwenen leek te zijn. Zeker niet met Purple. Purple was het beste wat hem overkomen was. Een vriend.Die altijd bij hem was. Het was een tweebener, maar hij verstond Springtrap en Springtrap verstond hem. Het was een gesprekspartner voor de Akita. De rest zag zijn vriend niet en verklaarde hem voor gek met Purple. Inmiddels was Purple niet meer dan een paarse vorm van een mens, maar vroeger had hij een gezicht. De tijd had die weggevaagd. Och, waar was Springtrap nu als hij Purple niet ontmoet had? Hij zou tevergeefs elke dag geprobeerd te hebben pups te gerust te stellen. Nee, P had een beter idee voor die mormels. Afmaken. Twee pups in totaal. Het was nog niet veel, maar hij wou niet al te veel jong bloed aan zijn poten kleven. Hij wou er misten vijf doen, misschien wel zes. Hij kwam met de eerste twee weg, dan konden drie extra er wel bij. Het deed hem plezier. Die irritante pups, ze waren nutteloos voor de clan en vroegen alleen maar om eten. Het was goed om een beetje te huishouden. Hij zou de sterken laten leven, die kwamen nog van pas later. Maar een beetje opruimen kon nooit kwaad. Toch? Hij had een Apprentice gehad. Ugh. Vreselijk. Die was dood. Niet zijn schuld trouwens. Een vos had wel zien in een lekker hapje. Springtrap was de vos dankbaar geweest. Hij had het nog geen maand langer met hem uitgehouden. Gelukkig zagen ze nu in dat hij niet geschikt was om te babysitten.

Springtrap snoof de geuren op, voor zover dat nog kon met zijn kapotte neus. Elke snuif deed een beetje pijn, nog altijd. Hij was er aangewend geraakt,maar het bleef niet van. Zijn neus was niet het enige. Goed, er was niets hier. Behalve slangen dan. Muisjes en anderszins waren afwezig vandaag. Springtrap had niks met slangen. Geen angst, geen goedkeuring. Gewoon niks. Noppa, nada. Hij liet die beesten met de rust en dan lieten ze hem vast ook met rust. Wel. Hij was moederziels alleen. Zoals meestal. Of ze ontweken hem of hij deed ze een pleziertje en ontweek hun. Ach. Je moest het wel leuk houden voor iedereen, niet waar? Was hij maar nooit in die val gekomen, wie weet hoe het dan was geweest. Vrienden had hij gehad. Een partner en vast ook pups. Nu was hij een monster. Ze afschudde hem. Hij verafschuwde ze op zijn plaats. Wel. Hij had honger. Um. Zijn clan had vast ook honger. Vooruit, hij nam eten mee voor hemzelf en de clan. Zouden ze vast fijn vinden. Hier was niks te halen, dat was duidelijk. Springtrap draaide zich om en wou de rotsen achterlaten, toen hij de geur van een hond opving. Dichtbij, gezien zijn neus verre geuren nooit zo goed opving. Het was sterk, dus erg dichtbij. "Durf je zo dicht bij mij in de buurt te komen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 76

BerichtOnderwerp: Re: 'I'm not the bad guy'   do apr 09, 2015 7:28 pm

haar stevige gestroomde poten struinde door het territorium, haar territorium. Al dit was gewoon allemaal van haar, Ze had Skypup in de nursery achter gelaten. Haar enigste levende pup, ze wilde haar hoofd gaan legen de gedachte van haar dode pups vergeten en verstoppen in een ver hoekje in haar gedachtes en herinneringen. Ze was niet eens op jacht, ze had niet eens door waar ze heen ging. Ze moest sterk zijn voor de clan en haar levende pup. Geen gedachtes, geen spijt, geen verdriet, niets. Sterkzijn absent, sterk zijn, laat niemand je verdriet zien. Slik het door en ga door met je leven, ze zijn beide dood en ze zullen nooit tot leven komen. Ze wilde niet dat iemand zou denken dat ze zwak was of het niet aan kon.

Zonder het door te hebben was ze verder van het kamp geraakt dan de bedoeling was geweest, ze had gewoon ergens in de zon willen gaan liggen. Meteen hoorde ze de stem van haar clangenoot op een norse toon haar te vragen hoe ze het durfde zo dichtbij te komen. Nou gewoon wandelen. Ze zette de laatste stappen dichterbij de hond tot ze de reu zag. Ze herinnerde hem zich wel, de mismaakte vacht van de ooit mooie hond. Ze liep naar de hond toen en hield haar kopje wat schuin. 'Hoe bedoel je hoe ik dat durf. Ken je de hierargi binnen de clan?' Vroeg ze met een glimlach op haar lippen. Ze had hier totaal geen zin in, een andere hond tegen komen dus nu zou hij de uiting van haar verdriet voelen ook. 'En gezien in bovenaan in die hierargie sta mag ik komen waar ik wil in mijn territorium' Zei de boxerteef kalm en keek hem afwachtend aan.

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Springtrap

avatar

Reu
Aantal berichten : 17

Dog info
Leeftijd: 30 moons
Ras: Akita Inu
Partner: Can you see the death in my eyes?

BerichtOnderwerp: Re: 'I'm not the bad guy'   vr apr 10, 2015 11:24 am

Het was de eervolle leider Absentstar. Een geweldige eer voor zo'n simpele en zielige hond als hij. Ze ging zeuren over hierachie en Springtrap geeuwde een keer. "Misschien, maar de meesten komen liever niet in mijnbuurt"sprak hij vol overtuiging. Gezien hij het gezien had. Ze hadden hem ontweken, waren bang voor hem. Deze teef die zijn Leader was, dacht dat haar positie hem zou afschrikken. Hij keek de andere kant op en toonde haar zijn goede kant. De kant met nauwelijks littekens. De kant waar hij trots op was, waar hij op vertrouwde. Purple danste voor zijn ogen en Springtap grinnikte even. "Tweebener". Hij keek weer naar Absentstar. "U bent moeder geworden, niet?"het klonk erg geïnteresseerd. Te. Misschien kon hij nummer drie alvast kiezen. Een grijns sierde zijn lippen, luguber doordat ze kapot gescheurd waren en zijn tandvlees goed te zien was door de wonden heen. Hij had geen gevoel meer in zijn lippen en daar was hij blij om. Toch prikte ze af en toe nog. Minstens een keer in een Maan moest hij even op bezoek bij de Medicine Dog. Die was er nu niet meer. Ach, Springtrap kon zonder. Er was niks meer aan te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: 'I'm not the bad guy'   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
'I'm not the bad guy'
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Thunderclan's territory :: Thunderclan's territory :: Snakerocks-
Ga naar: