IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Swandance

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Swandance
Deputy
avatar

Teef
Aantal berichten : 86

Dog info
Leeftijd: » 34 moons
Ras: » Samoyed
Partner: » My love for you is a journey, starting at forever and ending at never.

BerichtOnderwerp: Swandance   wo apr 08, 2015 2:27 pm-Naam: Swandance
Future names: Swanstar (?)
Former names: Swanpup - Swanpaw
Gender: Female
Age: 34 moons
Lifestyle: Clandog
Birthplace: ThunderClan camp
Breed: Samoyed
Conviction: Neutral - Good
Sexuality: Hetrosexual
Home place: ThunderClan
Owner: Chrissy
Pm to: Keegan - Appleshade - Swandance

Uiterlijk
Breed: Samoyed
Fur color: White
Fur length: Zeer lang
Scars: Ze heeft enkele littekens onder haar dikke vacht, maar deze zijn niet zichtbaar.
Eye color: Brown
Size: 50 cm
Build: Swandance is vrij atletisch aangelegd, al zie je dat niet aan haar omdat haar vacht alles verbergt.
HD & ED: HD-A / ED-vrij
Short discription: Swandance is een vrij grote teef, met een sneeuwwitte, zeer lange vacht. Haar vacht is vrijwel altijd erg schoon, aangezien ze hier best veel tijd aan besteed in de ochtend. Ze heeft bruine ogen.

Innerlijk
Gedrag naar buitenstaanders: Swandance is een vrij tolerante hond, welke het prima vindt als er een clanhond bij de grenzen is, het is immers normaal als er een clanhond bij de grenzen is, aangezien deze ook weleens patrouille doen. Ze zou de hond wel in de gaten houden, als deze zich vreemd gedraagt, maar als deze niet de indruk maakt om naar het ThunderClan territorium te gaan, zal ze deze met rust laten. Zal deze zich verdacht gedragen, zal Swandance duidelijk dreigend gedrag vertonen tegenover deze hond. Ze zal vechten voor haar territorium en als het kan de hond persoonlijk naar zijn eigen territorium brengen. Dan is ze juist alles behalve tolerant. Ze zal niet naar woordjes luisteren, ze zal geen zwakke smoezen accepteren. Vechten wilt ze ook niet in de eerste instantie, maar als de hond zich gaat gedragen alsof deze dom is, alsof deze de grenzen niet kent, zal ze niet meer zo lief zijn. Als de hond eerlijk is en verteld waarom de hond op hun gebied was, zal ze rustig reageren, niet zeer vijandelijk en de hond naar zijn eigen territorium brengen, voor alle zekerheid. Ze zal zelf dan ook niet snel op andermans territorium zijn. Tegenover honden die ze niet kent, welke dan ook geen regels overtreden, zal ze heel normaal zijn. Nieuwsgierig, vriendelijk.
Gedrag naar onbekenden in de clan: Onbekenden in de clan zijn voor de witte Samoyed geen probleem. Ze zal deze graag willen leren kennen, ze zou ook uit eigen initiatief naar de hond gaan om deze te leren kennen. Ze is gewoon vriendelijk en vrij kalm tegenover onbekenden. Toch is ze geen hond welke met iedereen vriendjes wilt zijn. Ze zal je gewoon als een kennis zien. Vrienden met haar worden gaat niet snel.
Gedrag naar vrienden in de clan: Swandance is een zeer vriendelijke, leuke hond naar vrienden. Ze zal graag met deze dingen willen doen, zoals patrouilles lopen of jagen. Ze zal aan de zijde van de vriend staan, zolang deze haar geen mentale pijn doet. Heb je ruzie met haar, zal je nooit meer alle vertrouwen terug krijgen. Ze is een hond die totaal niet snel terug valt op oude vrienden. Heb je haar iets ergs aangedaan? Ze zal je compleet negeren, ze zal niets meer te maken willen hebben met je. Maar, tegen vrienden die haar nooit iets gedaan hebben, is ze een zeer goede vriend.
Gedrag naar vijanden in de clan: Als je een vijand bent van Swandance, zal je nooit meer bevriend kunnen raken met de witte teef. Ze zal een reusachtige hekel aan je hebben, maar laat dit meestal niet zien. Ze zal je niet uitdagen, ze zal je niet belachelijk maken, ze zal je gewoon negeren en als je niet normaal doet zal je een opmerking naar je hoofd krijgen. Ze is totaal niet tolerant tegenover haar vijanden.

Geschiedenis
Swandance is een hond met een vrij normale geschiedenis. Liefde van haar vader heeft ze nooit gekend, aangezien deze vertrokken was van de clan nadat hij hoorde dat Shiverstorm, de moeder van Swandance, zwanger was. Hij wist dat hij de druk niet aankon en had het gevoel van zorgzaamheid totaal niet. Maar Swandance had hier als pup nooit last van gehad, ze had immers een hele goede en lieve moeder. Swanpup deelde het nest met één andere hond, haar zusje genaamd Spottedpup. De twee konden aardig goed met elkaar op schieten, al was hun karakter heel verschillend. Spottedpup was een rustige, serieuze pup, welke vrijwel geen aandacht kreeg van andere pups, omdat ze nooit wilde spelen. Swanpup daarin tegen, was erg bekend bij alle pups omdat ze overal aan mee deed. Ze kende iedere pup wel, ze was vrijwel altijd aan het spelen en aan het onderzoeken, wat haar 'geliefder' maakte dan haar zusje, die met niets te maken wilde hebben.
Toen ze Apprentice werden, kreeg Swanpup de naam Swanpaw en kreeg Spottedpup de naam Spottedpaw. Swanpaw kreeg Finchflight als mentor, een Australian Cattle dog. Hij was een goede mentor, een die veel potentie in haar zag om een goede vechter te worden. Swanpaw bleek een grote vooruitgang te hebben op Spottedpaw, welke als pup veel minder geleerd had dan zij. Swan had al enkele jachtoefeningen geleerd, bij het jagen op blaadjes en ze kende wat vechttechniekjes, die ze had afgekeken van trainende apprentices. Swanpaw was een goede apprentice. Het contact met Spottedpaw verwaterde dan ook. Spottedpaw was een zeer afwezige apprentice, welke totaal geen zin had om te trainen en zeer snel afgeleid werd. Ze werd de schaduw van Swanpaw, welke een goede apprentice was en juist heel leergierig was en zelfs extra trainingen vroeg. Nog altijd had ze een goede band met haar den genoten en ze trainde ook veel met hun. Swanpaw genoot echt van haar apprentice tijd. Uiteindelijk kreeg ze een reusachtige ruzie met haar zus.
Toen ze negen manen was en op een patrouille ging met enkele honden, waar haar zus ook in zat, kregen ze problemen met een RiverClan patrouille, welke de Sunningrocks wilden claimen. Het liep uit op een gevecht. Swanpaw vocht hard, evenals de rest van de patrouille en zelfs Spottedpaw vocht mee, maar op een moment ging het fout. Spottedpaw werd naar de rivier geduwd en een gevecht ontstond vlak naast de rivier. De hond die Spottedpaw aangevallen had was al warrior en de Samojeed kon de teef niet aan. Swanpaw greep in, maar er ging iets fout waardoor de RiverClanner in de rivier viel en met haar kop op een steen klapte. Ze ging buiten westen en verdronk. Dit was een reusachtige schok voor Swanpaw, welke feitelijk gewoon een hond vermoord had. Het gevecht stopte en de ThunderClanners wisten dat dit vroeg of laat problemen op ging leveren. De relatie tussen Swanpaw en haar zus verslechterde alleen maar door deze actie, omdat ze bleef doorzetten dat het haar zelf gelukt was. Swanpaw had een reusachtig schuldgevoel en ging terug naar de RiverClan, om hier elke dag een prooi neer te leggen, als een verontschuldiging. Ze kwam niet goed over het ongeluk en bleef een maan lang prooi neer leggen op het RiverClan gebied, tot de Deputy van de RiverClan naar haar toe liep. Swanpaw slikte en keek naar de grote Deputy. "Swanpaw is jou naam toch?" had hij gezegd, zonder ook maar een moment van woede. De teef wist niet goed wat te zeggen, dus knikte ze enkel. "Ik weet dat je hier elke dag prooien neer legt, ik zie je het vaker doen. Swanpaw, we weten dat het een ongeluk was, het was een zeer ongunstig moment en het is dapper van je, om je zus te redden. Het is niet jou schuld. Stop met het neerleggen van prooien, ga jagen voor je eigen clan." Swanpaw had deze woorden nooit vergeten. Ze had die dag nog een vrij lang gesprek met de RiverClan deputy, waarvoor ze een groot gevoel van respect kreeg. Hij werd voor haar één van de beste honden van het woud. Maar nog altijd had ze een gevoel van spijt, als ze een RiverClan hond tegen kwam. Uiteindelijk vond Swanpaw ook een reu leuk, maar dit was nooit uitgegroeid tot een relatie.
Na nog meer manen van training, kreeg Swanpaw de naam Swandance, om haar bijzondere manier van lopen. Het leek wel eens dans, wat dan ook haar de naam gegeven had. Haar zus kreeg de naam Spottedleap en hun moeder was waanzinnig trots op beide honden. Swandance groeide uit tot een goede vechter, maar slecht in jagen was ze ook niet. De Samojeed legde het de dag na de ceremonie gedeeltelijk bij met haar zus, maar nog altijd was hun band niet geweldig. Helemaal niet. Ze bleef Swandance herinneren aan het ongeluk. Na enkele maanden verbrak Swandance alle contact tussen beiden. Ze was het gezeik van haar zus zat. Ze kreeg haar eerste Apprentice op 15 manen oude leeftijd, Geckopaw. De trainingen verliepen prima. Toen de trainingen voorbij waren kreeg Geckopaw de naam Geckospots. Vlak nadat Geckopaw Geckospots geworden was, kreeg de moeder van Swandance een ernstige vorm van kennelhoest, welke niet verholpen werd doordat ze op het moment zwak was. Daardoor kreeg ze longontsteking, waardoor ze stierf. Dit had Swandance wel hard geraakt. Op een leeftijd van 34 manen kreeg ze een nieuwe Apprentice, genaamd Butterpaw. Daarnaast kreeg ze van Absentstar de rang Deputy, welke ze met trots draagt. Wordt vervolgt~

Skills
Fysiek
Zicht: ●●●○○
Reuk: ●●●●○
Gehoor: ●●●○○
Snelheid&Behendigheid: ●●●●○
Doorzettingsvermogen: ●●●●●
Jachtkunsten: ●●●○○
Vechtkunsten: ●●●●○
Vissen: ●○○○○
Kennis van kruiden: ●○○○○

Mentaal
Sociaal bij bekende: ●●●●○
Sociaal bij onbekende: ●●●○○
Omgang met pups: ●●●○○
Geduld: ●●●●○
Gevoeligheid: ●●●○○
Pijngrens*:  ●●○○○
Waaksheid: ●●●●○
Loyaliteit naar de clan: ●●●●○
*Hoe meer gevulde bolletjes, hoe sneller hij pijn voelt

Other Clans
ThunderClan: - "Beste clan ooit."
Fear: ○○○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ●●●●●
RiverClan: - "Het spijt me zo.."
Fear: ○○○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ●●●○○
WindClan: - "Meningsloos"
Fear: ○○○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ●●●○○
BloodClan: - "Ik haat die verdomde clan."
Fear: ●○○○○
Hate: ●●●●●
Sympathy: ○○○○○
Rogue & Dogpet: - "Meningsloos"
Fear: ○○○○○
Hate: ○○○○○
Sympathy: ○○○○○

Relationships
» Shiverstorm { NPC
Shiverstorm is de moeder van Swandance. Ze had altijd al een goede band met haar moeder, welke haar altijd ondersteund had met alles. De twee konden het prima vinden en deden ook af en toe wat. Swandance had het er dan ook moeilijk mee toen haar moeder stierf.

» Spottedleap { NPC
Spottedleap en Swandance hadden nooit een goede band. Spottedleap was ten eerste heel anders dan Swandance. Ook vond Spotted dat ze zich in de schaduw van Swandance bevond. Na het ongeluk werd hun band alleen maar slechter. Swandance is dan ook niet van plan ooit nog vrede te zoeken met haar zus,

» Finchflight { NPC
Finchflight was de mentor van Swandance. De twee hadden een goede band en ook na de trainingen hadden ze af en toe nog contact. Swandance had de reu echt aangezien als een voorbeeld voor haar.

» Geckopaw { NPC
Geckopaw, nu ook wel Geckospots, was de apprentice van Swandance. Het was haar aller eerste apprentice. Hoewel de apprentice af en toe vervelend kon zijn, af en toe eigenwijs en vooral niet oplettend, verliepen de trainingen vrij goed. Swandance is zeer trots op de warrior.

» Goldenpaw { NPC
Goldenpaw is de huidige apprentice van de Samojeed. Swandance weet vrij weinig over de apprentice, gezien ze nog geen trainingen gehad hebben.

» Absentstar { Leader
Absentstar is de leader van de ThunderClan. Swandance respecteert haar, hoewel ze af en toe wat ander gedrag vertoont dan de meeste leaders. Swandance weet zeker dat ze met haar als leader ver komen.

» Direpaw { Eerste ontmoeting
Swandance ontmoette Direpaw op de Gathering. Het bleek haar eerste gathering te zijn. De apprentice had in elk geval een goede indruk op haar gemaakt. Ze leek een leuke apprentice, wel met een vrij uitgesproken mening, maar af en toe is dat ook beter.

» Stormtalon { Eerste ontmoeting
Stormtalon kwam op Swandance over als een vriendelijke reu. Swandance vond hem dan ook een gezellig gezelschap. Altijd leuk om nieuwe honden uit de clan tegen te komen, al kende ze hem natuurlijk wel bij naam.

» Blackpaw { Eerste ontmoeting
Swandance kwam Blackpaw vrij indirect tegen. Er was een grote afstand tussen de twee honden, maar ze spraken wel met elkaar. Blackpaw kwam bij Swandance over als een zeer loyale ShadowClanner. Ze vond de teef dan ook oké.

» Dauntstar { Eerste ontmoeting
Swandance kwam Dauntstar tegen bij de grenzen van de ThunderClan en ShadowClan, bij het Thunderpath. Swandance heeft een gevoel van respect tegenover de teef, welke al zeer jong leader geworden is. Moest vast betekenen dat het een goede leader was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Swandance
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Doggy corner :: Introduction :: Dogs-
Ga naar: