IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Riverclan Ceremonie 05-04

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Riverclan Ceremonie 05-04   zo apr 05, 2015 9:44 pm


Al even zat de leader in de opening van zijn den, wachtend op het goede moment. Tegenover de vorige leader was hij vele zekerder, maar toch kwam er wat spanning in hem op bij het vooruitzicht van de eerste ceremonie die hij zou geven. Hij ademde een enkele keer diep in en duwde zichzelf vervolgens recht, waarna hij langs de wilgentakken naar de rots liep waarvan hij Riverclan zou bijeen roepen. Met een enkele sprong werkte hij zich op de grijze rots en richtte zijn kopje direct trots de lucht in. "Laat elke hond die zijn eigen prooi kan vangen, zich verzamelen voor een clan ceremonie." blafte hij direct. De onzekerheid die eerst de overhand had, was nu volledig verdwenen. In zijn stem was er niets van onzekerheid te horen, al klopte zijn hartje nog net wat sneller als anders. "Ik wil eerst beginnen met de pup die haar rang inwisselt voor dat van een apprentice," Hij richtte zich op Ashpup, die al vooraan klaarstond. "Ashpup. Vanaf deze dag, totdat je je Warrior naam verdiend hebt, sta je bekend als Ashpup. Briarshine zal je mentor zijn in deze belangrijke periode. Wees dapper en zorg dat je zoveel kennis van haar overneemt." Hij knikte kort naar Briarshine als teken dat ze even naar elkaar toe konden gaan elkaars neusje aan konden raken. Vervolgens richtte de reu zijn blik op de groep honden voor hem, waarna hij weer verder ging. "Ook wil ik graag Butterpaw en Direpaw naar voren roepen. Deze apprentices hebben een nieuwe mentor nodig, aangezien hun vorige mentoren hun taak niet hebben kunnen afmaken." De twee jonge honden zaten aan de andere kant dan dat de pups en de Queens zaten. "Butterpaw, jouw mentor zal Appleshade worden. Direpaw, vanaf het heden zal ik jouw trainingen verder zetten." Rockstar bleef nog even staan waar hij stond, voordat hij Direpaw's neusje zou aanraken. "Als laatste wil ik even zeggen dat de Gathering vanavond plaats zal vinden. Warriors die mee willen gaan, kunnen dit best eerst even aan melden. Apprentices mogen meekomen als hun mentor toestemming geeft." Met een knikje sloot hij de ceremonie af, waarna hij van de rots afsprong. Zijn hart leek al iets minder snel te slaan, blij dat de ceremonie achter de rug was. Het enige wat hij nu nog moest doen was zijn apprentice begroeten en het ritueel nog even uitvoeren, elkaars neusje aanraken. "Dire," zei hij met een glimlachje en trippelde naar het teefje toe waarna hij zachtjes zijn neusje tegen die van haar drukte. Een apprentice hebben kon zo z'n voordelen hebben. Dan kon hij soms zijn aandacht eens helemaal op iets anders richten. "Je eerste training met mij, zal morgen doorgaan." zei hij als eerste tegen haar. "Vanavond wil ik je graag mee zien gaan naar de gathering." grijnsde hij er nog achter. Hij wist van zichzelf dat apprentices altijd enthousiast waren over de gathering, zoals hij in zijn tijd altijd was. Tussendoor liet hij zijn blik even vluchtig over de andere honden gaan, hen allemaal goed in het oog houdend.
Samenvatting:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Direpaw

avatar

Aantal berichten : 17

BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremonie 05-04   zo apr 05, 2015 11:48 pm

Ze hoorde de bekende woorden van een clanmeeting en liep naar voren naar haar leader, ze glimlachte bij het zien van de wit grijs zwarte vacht waar ze zo jaloers op was, hij had letterlijk gewoon de vacht waar iedere teef jaloers op zou worden. Ze keek pas op toen ze uit het niets haar naam hoorde. Ze keek om zich heen en zag de andere apprentice ook naar voren stappen. Was ze niet de enige die een nieuwe mentor nodig had, naja het was tenminste iets. Ze luisterde aandachtig en wachtte op de naam van haar nieuwe mentor Butterpaw kreeg Appleshade Ze keek meteen rond of de de warrior zag en keek weer naar haar leader die ineens verkondigde dat zij zijn apprentice zou worden. De sparkeling in haar ogen was hopelijk niet te duidelijk, getraind worden door een leader. Wie had dat gedacht. Ze raakte zijn neus zachtjes aan en liep meteen weg en nam plek in de groep tot het einde van de ceremonie.
Ze volgde haar nieuwe mentor terwijl hij haar naam uitsprak, meteen verscheen er een glimlacvh op haar gezicht en knikte ze kort terwijl ze weer zijn neus aanraakte. "Je eerste training met mij, zal morgen doorgaan. Vanavond wil ik je graag mee zien gaan naar de gathering." Meteen werd ze vrolijk en keek ze naar hem met een opgewonde blik in haar ogen. 'Echt waar?! Mag ik mee, Ik zal morgen ochtend zo vroeg mogelijk op staan' Zei ze wetende dat ze een ochtend humeur had en dat dat waarschijnlijk een grote klus zou worden om op tijd haar nest uit te kruipen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Appleshade
Starclan
avatar

Aantal berichten : 98

BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremonie 05-04   ma apr 06, 2015 8:28 pm

Appleshade's oor schoot omhoog toen de clanleader een ceremonie aankondigde. "Laat elke hond die zijn eigen prooi kan vangen, zich verzamelen voor een clan ceremonie." De woorden galmden door het kamp. Enkele honden hadden zich al bij de steen verzameld. Appleshade bleef nog kort liggen, met één oog open. Ze zou van een afstandje wel meeluisteren. Ze keek naar de leader, waarbij ze pas geleden een 'geweldige' indruk op had gemaakt. Ze was echt een mislukkeling op dat vlak. Maar, ze zouden nog gaan jagen, de dag erna. Dit was er echter niet van gekomen, tot de blijdschap van Appleshade, want nog zo een awkward moment had ze liever niet. Rustig luisterde ze toe, hoe een pup haar apprentice naam kreeg en gelijk daarbij een mentor. Een kleine glimlach lag op de lippen van de teef, die terug dacht aan het moment dat zij haar mentor kreeg.
"Ook wil ik graag Butterpaw en Direpaw naar voren roepen. Deze apprentices hebben een nieuwe mentor nodig, aangezien hun vorige mentoren hun taak niet hebben kunnen afmaken." Appleshade was gaan zitten, om de apprentices te bekijken. Hier stonden de nieuwe warriors, ze moesten een goede mentor hebben. Jammer dat het niet goed gegaan was met hun vorige mentor. "Butterpaw, jouw mentor zal Appleshade worden. Direpaw, vanaf het heden zal ik jouw trainingen verder zetten." Ietwat verbaasd keek de Staffordshire bull terrier de reu aan, waarna ze haar blik ietwat versmalde. Waarom deed hij dat? Hij wist dat ze super slecht was in vechten, hoe zou ze dan in godsnaam ooit een apprentice kunnen leren vechten. Ze fronste, liep met moeite richting de steen en raakte de neus van de apprentice aan, Rockstar kort aankijkend. Haar blik sprak duizend woorden. Voornamelijk 'Help!' en 'Waarom doe je dit?' Hierna stapte ze weer van de steen af. "Als laatste wil ik even zeggen dat de Gathering vanavond plaats zal vinden. Warriors die mee willen gaan, kunnen dit best eerst even aan melden. Apprentices mogen meekomen als hun mentor toestemming geeft."
Appleshade liep na het einde van de ceremonie naar de jonge apprentice. "Hey Butterpaw," sprak ze rustig, glimlachend. "Je mag naar de Gathering. Als je gaat, meldt het dan even. Dan gaan we morgen later beginnen." Ze knikte rustig naar de apprentice. "In elk geval, als je niet gaat, sta dan bij zonsopgang bij de ingang van het kamp. Daar zullen we even doornemen wat je allemaal gehad heb, daarna zou ik graag je jachttechnieken willen bekijken. Misschien kunnen we daarna nog wat jagen," knipoogde ze vriendelijk. "Als je wel gaat, dan bedenk ik iets anders. Ik ga in ieder geval wel." Ze keek nog kort naar de hond, waarna ze de hond gedag zei en vertrok, fronsend en nadenkend. Waarom had Rockstar dat serieus ooit gedaan? Dom. Dom.

Ceremonie » x » notes

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremonie 05-04   do apr 16, 2015 10:20 pm

De opgewekte blik was hem zeker niet ontgaan. Het had even geduurd voordat hij zich weer had ontfermd over een apprentice, dus het was wel eens een goede afwisseling tegenover al de andere dingen die hij nu te doen had. 'Echt waar?! Mag ik mee, Ik zal morgen ochtend zo vroeg mogelijk op staan' Een geamuseerde glimlach vormde zich rond zijn lippen waarna hij kort knikte op wat ze had gezegd. "Ik zie er naar uit om je mee te nemen." zei hij opgewekt en liet zijn blik even naar Appleshade gaan. Hij had misschien wel een overhaaste beslissing genomen om haar mentor te maken, maar hij wist dat ze de kennis bezat om een apprentice goed op te leiden. En wat ze uiteindelijk nodig hadden waren waardige warriors. Moest de apprentice toch achterstond krijgen op het vechten, zou hij de jonge hond wel eens meesturen met een andere warrior, maar dat was nu niet nodig. Hij zou wel zien hoe ze het zou doen. Hij richtte zijn blik al snel terug op Direpaw, die voor hem stond. "Dan zie ik je straks." zei hij met een kort knikje en draaide zich vervolgens om, richting zijn nest. Als hij vanavond fit wilde zijn, zou hij nu nog even zijn ogen willen sluiten. Hij wilde een goede en sterke indruk maken om de andere leaders en hen laten zien dat Riverclan niet zomaar zou hervallen in zijn oude gedrag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremonie 05-04   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Riverclan Ceremonie 05-04
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [WindClan vs RiverClan] Avenge him
» Ceremonie juli
» Ceremonie [8-10-16]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Riverclan's territory :: Riverclan's camp-
Ga naar: