IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 Nothing matters

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Swandance
Deputy
avatar

Teef
Aantal berichten : 86

Dog info
Leeftijd: » 34 moons
Ras: » Samoyed
Partner: » My love for you is a journey, starting at forever and ending at never.

BerichtOnderwerp: Nothing matters   za apr 04, 2015 11:39 pm

Het was vrij stil, bij de grenzen van alle clans. Niet dat Swan anders verwacht had, maar toch wilde ze liever rlke dag toch even kijken, of hun geuren niet uitgewist waren, of er geen problemen waren van honden die denken dat het handig was om hun territorium even wat uit te breiden. Dat zou de witte Samojeed dus totaal niet accepteren, dan had ze sowieso een luide grom te horen en als je niet weg ging, konden haar scherpe tanden nog weleens wat werk verrichten. Maar, het was rustig. Dus Swan was rustig. Kort strekte ze zich uit, waarna een gaap haar bek verliet. De Samojeed hief haar kop kort omhoog, maar het was nog vrij vroeg. Geen tijd om naar het kamp te gaan dus. Ze ging zitten en dacht na over wat ze wilde doen, maar kon niets bedenken. Ze had al wat gejaagd, had een prima jacht, had nu de grenzen bekeken en het was nog geen tijd om in het kamp te hangen als een lui beest. Dus ze zuchtte en staarde voor zich uit.
Ineens drong er een geur haar neus binnen. Meteen keek ze alert op en bewogen haar oren wat heen en weer. Het was ShadowClan, dat was duidelijk. Meteen kwam ze omhoog, wel stilletjes, en keek ze met een strakke blik over het pad, genaamd Thunderpath. Het was vrij rustig, dus kon ze goed naar de overkant kijken. Een zachte grom rees op uit haar keel en verliet haar bek. Het was niet agressief, maar eerder dreigend. Het was haar territorium. En dat mocht duidelijk wezen. "Kom maar tevoorschijn, ik ben al op de hoogte van je aanwezigheid," sprak ze kalm, met een zakelijke toon, geen idee hebbend van wie zich in de buurt bevond.
+ Twinneh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nothing matters
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Other's territory :: Boundaries-
Ga naar: