IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wich season are we in?

Newleaf
De lente is in het land! De temperaturen stijgen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de bomen staan vol bloesems. Dit is het seizoen waarin de meeste puppy's geboren worden en waarin ze het meeste kans hebben om te overleven. De prooi ontwaakt uit de winterslaap en zal steeds beter gevoed zijn, zodat ook de honden beter gevoed worden.
Affiliates


Wil jij een linkpartner worden? Stuur dan een pm naar Stonepup met als onderwerp "linkpartner" en vermeld daarin zeker: het onderwerp van de site, een banner van de site (130px x 60px!) en de naam van de site!

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Wordcounter
Aantal Woorden: 0
Switch accountsStaff
Stonepup
Algemeen
Spottedpaw
Algemeen
Mudpatch
Lay-out

Deel | 
 

 SE: De grote vergadering

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brokenfur

avatar

Reu
Aantal berichten : 26

Dog info
Leeftijd: 60 moons {5 years, 9 lives}
Ras: Labrador Retriever
Partner: I broke in my adventure to capture you...

BerichtOnderwerp: SE: De grote vergadering   za apr 04, 2015 1:23 pm

Starclan's Earthquake

De lucht boven hun hoofden werd steeds donkerder naarmate de tijd vorderde. De grote reu liep voor zijn clan richting de fourtrees. Het was weer tijd voor een grote vergadering. Een blik op de lucht leerde hem dat het bewolkt was, maar dat de volle maan bijna helemaal zichtbaar was. Als de wind nog wat zou waaien en de wolken weg zou blazen, zou de maan volledig haar zilveren gloed over de wereld kunnen schijnen. Dan wisten ze dat Starclan alles zag wat ze deden. Hij keek even achterom, een ietwat norse uitdrukking op zijn gezicht. Brokenstar maakte wat snelheid, want ondanks zijn grote gestalte bleef hij een razendsnelle Windclan hond. De vier majestueuze bomen kwamen in zicht, en nu pas remde hij af. Pas als de maan volledig is zouden ze zich naar de open plek begeven.

Informatie
-Deze grote vergadering is onderdeel van de verhaallijn Starclan's Earthquake
-Iedereen is vrij om te posten, behalve queens, de meeste elders & puppy's, die in het camp blijven.
-Wacht even voor je eerste post tot de leider van je clan gereageerd heeft
-Rogue's en Bloodclan zijn niet toegestaan op deze vergadering
-Er word niet gevochten op een grote vergadering
-Als Starclan ontevreden is komen er wolken voor de maan
-Vragen? Shoot!

Hoge rangen
{Clan - Leider - Deputy - Medicine dog - Medicine dog apprentice}
TC - Absentstar - Swandance - Geen - Geen
RC - Rockstar - Geen - Geen - Geen
WC - Brokenstar - Geen - Geen - Spottedpaw
SC - Dauntstar - Geen - Geen - Geen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   za apr 04, 2015 1:40 pm

Zijn twee bruine ogen waren op de lucht gericht waarna hij zich zijn leden richtte. Ze waren goed op tijd vertrokken om zeker niet te laat te komen bij Fourtrees. Dit was dan ook zijn eerste vergadering als leader van Riverclan. Laat komen was nu niet iets wat hij wilde op dit moment. Hij versnelde zijn tempo nog even zodat ze dat laatste stuk snel achter de rug hadden. Hij hield zich niet in, wetend dat de anderen hem gewoon zouden volgen. In de afgelopen weken hadden de leden hem geaccepteerd als leader. Men was zelfs enthousiast bij zijn mogelijke plannen. Hij zou Riverclan terug groots maken, hij zou hen sterker maken dan dat ze onder het regime van de vorige leader waren. Dit was hun moment. Het duurde niet lang voor ze aan de rand van Fourtrees waren. De geur van Windclan hing al in de lucht, maar er was nog geen enkele hond te zien. Rockstar wenkte kort met zijn staart als teken dat de warrior en apprentices halt moesten houden. De maan stond nog niet op z'n hoogste, dus zouden ze zichzelf nog niet zichtbaar maken voor de andere. Hij hield zijn blik strak gericht op de maan en liet ondertussen zijn gedachten op vrije toer gaan. Hij had zo z'n ideeën, dingen die hij wilde zeggen. Riverclan zou binnen kort hun gebied terug uitbreiden, ze waren het meer dan beu dat de andere clans steeds delen van hun territorium opeisten. Niet meer. Dat was vanaf nu verleden tijd. Rockstar richtte zijn oortjes naar voor, wachtend op wat komen zou.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 76

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   za apr 04, 2015 1:59 pm


Ze liep naar de uitgang van het kamp kijkend naar de leden die haar zouden volgen naar de gathering. Ze had wat rumoer gehoord over een nieuwe Riverclan leader, verder geen aandacht aan geschonken het was immers maar de riverclan zoveel kwaad kon die niet echt doen. Wie was ookalweer de deputy geweest iets van Rockflame of iets in die richting. Het had haar werkelijk niets geboeid, haar eigen clan was belangrijker voor haar, wat dacht ze nou was, is. Thunderclan is belangrijker dan welke clan dan ook. Familie ging voor alles, dat is wat ze dacht van haar clan, haar familie.
De weg naar de fourtrees was niet erg ver lopen, Ze liep met de apprentices en warriors de open plek binnen, ze waren de eerste al was de geur van visseneters en windclan erg dichtbij. waarschijnlijk wachtte ze gewoon af tot de maan op zijn hoogst was om uit de gewassen te komen. Daar deed de teef niet aan die begaf zich gewoon naar de open plek en zette zich op de grote steen neer en keek richting de gewassen om zich heen met haar neus lichtjes richting de maan gericht.

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloudheart

avatar

Teef
Aantal berichten : 2

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   za apr 04, 2015 2:09 pm

Het was Bijna maanhoog, toen de Thunderclan zich naar Fourtrees begaf. Cloudheart zag de 4 grote bomen al staan, ze was best Zenuwachtig want dit wordt haar eerste gathering. Als apprentice was ze nooit geweest, “best raar”dacht ze. “ben ik niet goed genoeg?”. Fourtrees was verlaten. De vier bomen zagen en best eng uit. Zo, in het donker. Zo rook wel andere honden maar zag ze niet. Ze liep samen met haar leidster en apprentices de open plek binnen. Absentstar sprong op de Highrock. En nu nog wachten op de andere clans.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedpaw
Medicine dog apprentice
avatar

Reu
Aantal berichten : 190

Dog info
Leeftijd: 13moons
Ras: Labsky
Partner: [Medicine Dog App] Sometimes the right choice is the hardest one

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   za apr 04, 2015 7:07 pm

Spotted hield zijn ogen strak op Brokenstar gericht en volgde hem op de voet. Dit zou zijn eerste Gathering worden zonder zijn mentor. Hij werd nu gezien als Medicine dog, al moest hij nog steeds naar Highstones trekken om zijn naam in ontvangst te nemen. In zijn ogen was hij nog steeds die jonge pup die voor het eerst te horen kreeg dat hij toegewezen was als apprentice van de Medicine dog. Even richtte hij zijn oortjes wat naar achteren bij die gedachten. Zou Broken tegen de andere clans vertellen dat zijn mentor er niet meer was? Snel richtte hij zijn kopje op toen zijn leader halt hield bij de rand van Fourtrees. De geur van Thunderclan en Riverclan hing al in de lucht, al was er maar één clan die zich op de open plek gevestigd had. De leader van Thunderclan vreesde niet om zich als eerste te laten zien en sprong zelfs al direct op de hoge rots. Spotted ging naast Broken staan, wachtend op zijn teken om de open plek op te lopen. In de heenweg had hij gezien dat wolken zich opstapelden, iets wat niet bepaald positiefs was. Hopelijk ging de vergadering snel voorbij, anders zouden ze nog wel eens last gaan krijgen met Starclan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swandance
Deputy
avatar

Teef
Aantal berichten : 86

Dog info
Leeftijd: » 34 moons
Ras: » Samoyed
Partner: » My love for you is a journey, starting at forever and ending at never.

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   za apr 04, 2015 7:58 pm

De zon zou bijna plaats gaan maken voor de grote, volle maan, welke een keer per bepaalde tijd aan de gitzwarte hemel stond. Er waren vrijwel geen wolken te zien aan de heldere nachthemel, enkel de grote maan en duizenden sterren. De sterren waren stuk voor stuk dappere krijgers, welke deze nacht de macht over elke hond in het hele woud uitoefenden. Het was hun moment. En daarmee het enige moment van totale vrede. Vannacht zou de eerste vergadering van alle clans zijn, waarbij de sneeuwwitte Samujeed Deputy van de ThunderClan was. Het verlies van hun voormalige deputy was een grote schok in de clan, maar er zou geen verkeerd woord over gezegd worden. Het enige wat gezegd zou worden, was dat hij als een dappere Thunderclan krijger gestorven was, in belang van de clan.
Rustig keek de grote teef naar voren, met een strakke blik. Haar bruine ogen vielen op de lege plek, waar de clan net aangekomen was. De schijning van de maan weerspiegelde in haar bruine ogen. De wind waaide haar lange vacht wat naar achteren. Ze was al enkele keren op de gathering geweest, wist daardoor dat het best gezellig en vooral leerzaam was. Het belangrijkste, zeg niets wat de clan kan schaden. Ze wist een kleine glimlach op haar gelaat te brengen en keek naar hun leader, Absentstar. Deze gaf het teken dat ze mochten gaan, dus ze bewoog zich richting de vier bomen, het heilige gebied van de StarClan. Met een vriendelike uitdrukking op haar gelaat keek ze rond, zoekend naar anderen, maar het was vrij rustig. De geur van RiverClan en ShadowClan hingen al in de lucht. Waar waren ze? Ze fronste, maar besloot gewoon rustig te zitten en te wachten. Ze kwamen zo wel.

Kijk uit voor de typfouten en slechte zinnen, iphone post.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormtalon

avatar

Reu
Aantal berichten : 33

Dog info
Leeftijd: 35 moons
Ras: Australian Shepherd
Partner: Remember we love once we're parted, someone near to your heart. Finding love, planning a future. Precious moments you'll never forget.

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   za apr 04, 2015 11:24 pm


great spirits of all who lived before, fill our hearts and souls with all you know
Stormtalon had zonder al te veel te zeggen achteraan de groep ThunderClan honden gelopen. De volle maan was al te zien, maar stond nog niet op zijn hoogste punt. De reu huiverde eventjes kort, waarom precies wist hij niet. Veel goede herinneringen aan een gathering had hij niet bepaald, hij was nog jong geweest toen hij voor het eerst mee mocht en sommige andere keren mocht hij niet mee of kon hij niet mee vanwege bepaalde omstandigheden. Maar dit keer had hij wel een plekje in de groep bemachtigd, iets waar hij stiekem wel blij om was. Toen ze met de hele groep de open plek op kwamen zetten, was er nog niemand. Verbaasd trok de reu zijn wenkbrauw wat op, waarna hij een snelle blik op Absentstar richtte en toen weer over de open plek heen tuurde. De geuren van RiverClan en WindClan waren duidelijk aanwezig, waarschijnlijk zaten ze nog verstopt in het struikgewas en wachtte ze tot de maan op zijn hoogst stond. Stormtalon liet zijn achterwerk rustig zakken en keek nog een keertje over de open plek heen. Van ShadowClan was nog geen enkel teken.
thank you Sarah of Kickstart!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Direpaw

avatar

Aantal berichten : 17

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   zo apr 05, 2015 10:06 pm

Haar massieve en dikke poten stapte achter haar leider en net nieuwe mentor aan, eindelijk een leider die deed wat nodig was. Hun gebieden moesten terug, Riverclan was nu eenmaal de beste clan die er bestond helaas zagen niet alle clans het zo. Desondanks ze halfclan was van bloed merkte je het nergens aan haar op. Ze zou haar leven zonder twijfel geven om haar leader te redden. Terwijl ze achter hem liep met de warriors van haar clan. Ze had nu een reden om rond hem te hangen ze mocht mee naar de gathering. Maar het beste was haar nieuwe mentor, ze zou groots worden met zo een mentor. Met haar wolfachtige uiterlijk en haar spitse snuit en nog eens deze mentor. Dit was de shit gewoon. Ze liep bijna tegen Rockstar aan toen hij stilhield en dar doorgaf door middel van zijn staart in de lucht te steken. Meteen vertelde de teef zichzelf minder in haar gedachtes rond te dwalen en zich te focussen op haar omgeving en de honden om haar heen. Ze ging naast Rockstar staan turen en keek tussen de bladeren hoe de Boxerteef brutaal zonder überhaupt te wachten gewoon op de grote steen ging zitten. Ze wilde het liefste grommen maar bedacht zich net op tijd dat ze dan hun positie zou verraden. Ze keek naar Rock en naarna weer naar de open plek. Waar wachtte hij nu op? Tot de magische vogels hem aan zn vacht zouden komen voorttrekken. Haar ongeduldige gedachtes lieten haar niet eens opmerken dat de geur van Windclan al duidelijk aanwezig was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   zo apr 05, 2015 10:53 pm

Zijn ene oortje schoof wat opzij toen zijn apprentice, Direpaw, naast hem ging staan. Zijn aandacht was echter strak gericht op de clan die zich net op de open plek had gevestigd. Absentstar palmde direct met haar arrogante houding de hoge rots in, wat Rockstar het teken gaf dat ze zich onder hen moesten voegen. Hij kon niet aanzien dat die teef daar alleen de steen in beslag nam. Met een zwiep van z'n staart gaf de leader het teken dat de clan verder mocht gaan. De reu trippelde regelrecht naar de rots toe, waar hij zich al snel op werkte. Hij zette zich met een plof neer naast Absentstar en verkleinde daardoor haar persoonlijke ruimte. Haar ego had dan ook niet zo veel plek nodig, aangezien het niet bepaald groot was. "Absent," mompelde hij enkel als begroeting en hield zijn blik strak voor zich gericht, op zijn leden die zich mengden met de Thunderclan honden.

Tag: Absentstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentstar
Leader
avatar

Aantal berichten : 76

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   zo apr 05, 2015 11:26 pmAbsentstar - Thunderclan - Leader - 35 moons - & Rockstar

Ze hief haar kop toen ze neerkeek op de oude deputy, nog steeds kon ze niet op zijn naam komen rockflame was echter haar laatste benamimg die ze hem ging geven. Misschien had ze het zelfs wel goed geraden. 'Rockflame, goedenavond. Waar is je leader?' Vroeg ze poeslief terwijl hij gewoon naast haar sprong. De brutaliteit, hoe durfde hij wel niet en ook nog eens zo dichtbij zitten. 'Kan het even, waar is Acornstar, is die ouwe weer ziek? Oh nee ik hoorde nieuws over een dood of aftreden. Wauw de mooiboy is leader geworden.' klonk haar sarcastische stem zonder hem aan te kijken. Ze keek naar de Riverclan leden die zich op de open plek lieten zien. Nou als de Windclan nou ook eens uit de bosjes kwam zou dan ook fijn zijn. Ze had niet eens zin in een Gathering het liefste was ze gewoon in het kamp bij haar jonge Skypup. 'Kun je gewoon een stukje opschuiven gewoon voor de leuk.' Vroeg ze op een onvriendelijke toon.


Direpaw - Riverclan - Apprentice - 8 Moons - & Niemand

Haar poten volgde met opgewekte oren haar mentor, meteen keek ze met geïntegreerde ogen naar de Thunderclan leader, hoe durfde ze zo over Acorn te spreken en hoe durfde ze überhaupt zo te streken tegen haar leader. Wijs hield ze haar bek gesloten en keek met doorzoekende ogen rond over de open plek alle honden bekijkend en zette zich neer op de grond en keek even naar haar mentor niet wetende wat ze nu moest doen.

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swandance
Deputy
avatar

Teef
Aantal berichten : 86

Dog info
Leeftijd: » 34 moons
Ras: » Samoyed
Partner: » My love for you is a journey, starting at forever and ending at never.

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   di apr 07, 2015 1:13 pm

Swandance - ThunderClan - Direpaw
Sneeuwwitte teef, schofthoogte ligt rond de vijftig centimeter. Haar vacht is zeer lang. Ze heeft bruine ogen.
Kort staarde ze fronsend naar de leader van de ThunderClan, zich best wel afvragend wat deze nou eigenlijk aan het doen was. Zat ze nou serieus te bitchen tegen de RiverClan leader. Haar mondhoeken schoten kort wat omhoog, maar ze wist zich in te houden. Ze mocht niet in de lach schieten. Het was onrespectvol gedrag - al had de boxer meer recht op respect, zij was immers al een langere tijd leader, dus goedkeuren kon Swandance het niet. Maar grappig. Ja, dat was het zeker wel. Swandance keek onderzoekend naar de knappe reu, die zich sinds een korte tijd de clanleader van de RiverClan kon noemen. Rockflare had hij geheten wist ze. Rockstar was het nu dus. Daar zouden ze vast wat meer over horen deze gathering. Ze strekte zich kort uit, waarna haar blik viel op een RiverClan apprentice. Well, ze kon daar vast een interessant gesprek mee voeren. Rustig wandelde ze richting de onbekende, reusachtige hond. "Hey," sprak ze vriendelijk, met een glimlach op haar lippen. Ze zag totaal geen reden tot haat, ze vond het juist leuk om anderen te leren kennen. "RiverClan hé?" vroeg ze daarna. Ze wist het vrijwel zeker, maar ze kon de geur natuurlijk verwisselen. Er waren vrij veel honden hier, dus ja. "Swandance is de naam, afkomstig uit ThunderClan," stelde ze zichzelf toen voor, kort haar blik richtend op Absentstar. Als die maar geen domme dingen ging doen.
Appleshade - RiverClan - Stormtalon
Appleshade is een kleine, bruine Staffordshire terrier met donkere strepen. Ze heeft bruine ogen.
Zodra Rockstar het teken gegeven had om de heuvel af te gaan, op het moment dat de maan zich op het hoogste punt bevond, liep Appleshade rustig naar beneden. De ThunderClan was al aanwezig, de WindClan was al te ruiken, de ShadowClan was nog niet aanwezig. Ze keek naar Absentstar, welke vol arrogantie op de steen zat. Zodra Rockstar op de steen sprong, begon ze wat woorden tegen hem te spreken, die niet zeer vriendelijk leken. Kort fronste de teef, niet goed voor zich uit kijkend. Algauw botste ze tegen een reu, een die ze al kende. "Oh. Hey Stormtalon.." mompelde ze zachtjes, ietwat nerveus, kijkend naar de grond. "Sorry."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Direpaw

avatar

Aantal berichten : 17

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   di apr 07, 2015 7:28 pmDirepaw - Riverclan - Apprentice - 8 Moons - & Swansong

ze hief haar kop toen de Thunderclan teef tegen haar sprak. "Hey," sprak de teef "RiverClan hé?" vroeg ze daarna. Haar kop knikte instemmend"Swandance is de naam, afkomstig uit ThunderClan," stelde ze zichzelf toen voor. Swandance richtte haar blik op Absentstar en ze dacht afkeuring te zien. 'Mijn naam is Direpaw en ik vind dat jou leader zich misdraagt jegens mijn mentor' meldde ze kalm en emotieloos. Ze richtte haar blik op haar mentor en glimlachte toen ze hem zo trots daar zag zitten waar hij hoorde. Aan het hoofd van de Riverclan, er had geen betere leader kunnen zijn. 'Maar wat is nu precies de bedoeling, dat we gezellig nieuwtjes uitwisselen?' Vroeg ze de oudere teef aankijkend hopende dat ze niet overkwam als een of andere nietsnut die het niet begreep. 'Dit is mijn eerste Gathering' Zei ze trots terwijl ze naar de witte fluffybal keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swandance
Deputy
avatar

Teef
Aantal berichten : 86

Dog info
Leeftijd: » 34 moons
Ras: » Samoyed
Partner: » My love for you is a journey, starting at forever and ending at never.

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   wo apr 08, 2015 11:10 am

Swandance - ThunderClan - Direpaw
Sneeuwwitte teef, schofthoogte ligt rond de vijftig centimeter. Haar vacht is zeer lang. Ze heeft bruine ogen.
'Mijn naam is Direpaw en ik vind dat jou leader zich misdraagt jegens mijn mentor' had de Saarloos wolfhond uitgesproken, waardoor er een kleine frons op het gelaat van de witte teef kwam. Die had een vrij uitgesproken mening zeg.. Toch besloot de teef rustig naar haar leader te kijken. Ze had wel gelijk, echt volwassen gedroeg Absentstar zich niet. "Ik kan je daarmee geen ongelijk geven, maar ik denk dat jou mentor zich prima kan verdedigen tegen haar woorden," ze stopte even, nadenkend. "Rockflare is de nieuwe leader van de RiverClan toch? Dan zal het allemaal wel goed komen," sprak ze rustig, vriendelijk en glimlachend. 'Maar wat is nu precies de bedoeling, dat we gezellig nieuwtjes uitwisselen?' werd haar vervolgens gevraagd. Swandance knikte, het was vast haar eerste gathering. Haar volgende woorden bevestigden dat dan ook. "Iedereen zal wat  nieuwtjes uitwisselen, zal wat kletsen en nieuwe honden leren kennen totdat de leaders het teken geven. Zodra ze dat doen, zullen hun aan het woord gaan en de nieuwtjes over de clan vertellen, zoals een nieuwe leader in jullie geval," legde ze uit, kijkend naar de teef. Kort keek ze op, maar er was nergens een geur van de ShadowClan te bekennen en ook aan de rand was geen aanwezigheid van de clan te bekennen. "De ShadowClan is nog niet aanwezig. De WindClan zo te ruiken wel, maar waar die clan op wacht weet ik niet. De maan staat zo te zien al op het hoogste punt," mompelde ze toen, half tegen Direpaw, half tegen zichzelf. Ze was zeer benieuwd naar wat de leaders te zeggen hadden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Springtrap

avatar

Reu
Aantal berichten : 17

Dog info
Leeftijd: 30 moons
Ras: Akita Inu
Partner: Can you see the death in my eyes?

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   vr apr 10, 2015 11:45 am

Goed, waarom was hij meegegaan? Hij haatte Gatherings. Toch had dit keer het nieuws zijn aandacht getrokken en toen hij meegevraagd werd, gewoon een opgenoemde naam, had hij niet geweigerd en was rondom Zonlaag samen met zijn clan vertrokken richting de Fourtrees. Hij had achteraan gelopen, je kon het zien dat hij misschien er voor zorgde dat de jonge Apprentices er niet vandoor gingen. Springtrap wachtte even tot de rest zich al had gevestigd haden gleed toen vlug diep de schaduwen in. De kleur van zijn vacht hielp niet echt mee en hij voelde al enkelen ogen op zijn rug. Toen hij veilig voelde ging hij zitten en keek naar de rots. Absentstar leek niet blij te zijn met de komst van een reu. Het was de Deputy van Riverclan, maar dat was het enige wat Springtrap wist over hem. Wel, blijkbaar was hij de Deputy geweest en was er geen Acornstar meer. Springtrap kon het geen barst schelen. Zolang het maar niet met hem te maken had, konden problemen van anderen voor hem opdonderen. Wel, ging er nog wat gebeuren?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockstar
Leader
avatar

Reu
Aantal berichten : 144

Dog info
Leeftijd: 31moons [9lives]
Ras: Border Collie
Partner: The worst part about being strong is that no one ever asks if you're okay

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   vr apr 10, 2015 5:09 pm

'Rockflame, goedenavond. Waar is je leader?' Even draaide de reu zijn oortjes naar Absentstart toe toen ze hem leek te begroeten. Hij negeerde het feit dat ze zijn eerdere naam verkeerd had uitgesproken. 'Kan het even, waar is Acornstar, is die ouwe weer ziek? Oh nee ik hoorde nieuws over een dood of aftreden. Wauw de mooiboy is leader geworden.' Hij draaide zijn kopje echter direct om naar de teef bij haar volgende opmerkingen. En dat noemde zich een gerespecteerde leader? Absent had haar blik al terug op de open plek gericht. "Heb geduld en wacht tot de andere leaders hier zijn, voordat je zulke vragen stelt." grauwde hij haar toe en richtte zijn blik vervolgens terug dominant op de honden onder hem. 'Kun je gewoon een stukje opschuiven gewoon voor de leuk.' Rockstar's oren lagen ondertussen al terug in zijn nek. "Als je meer plek nodig hebt, heb je genoeg plek aan de andere kant." mompelde hij droogjes, zijn blik nog steeds op zijn leden gericht. Even ging zijn blik naar Direpaw die zich bij een Thunderclan warrior had gevoegd. Iets zei hem dat er vandaag niet veel gezelligheid in de lucht hing. Zowel voor hem en de andere leaders als de leaders. De rivaliteit tussen de vier clans had de laatste tijd z'n hoogtepunt bereikt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedpaw
Medicine dog apprentice
avatar

Reu
Aantal berichten : 190

Dog info
Leeftijd: 13moons
Ras: Labsky
Partner: [Medicine Dog App] Sometimes the right choice is the hardest one

BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   di mei 19, 2015 9:50 pm

Shadowclan members mogen vanaf nu ook reageren.
Je moet dus niet wachten voordat de leader gepost heeft.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: SE: De grote vergadering   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
SE: De grote vergadering
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warriordogs :: Starclan's territory :: Fourtrees-
Ga naar: